Τα εκτός θέματος (από όλα τα νήματα της κλινικής)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Με το υπόλοιπο μνμ που δεν έδωσες σημασία ,συμφωνείς η όχι?γτ δεν το σχολιασες?
πο

" Φίλε,έχει κάποιους κανόνες το φόρουμ "
ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες? που είναι γραμμένοι? μπορείς σε παρακαλώ να μου τους στείλεις?

obi one

Active Member
Στείλε μνμ στους διαχειριστές.
δεν χρειάζεται, εσύ μου ανέφερες ότι υπάρχουν κανόνες, όχι οι διαχειριστές. Δεκτό κ σεβαστό αυτό που λες. Αλλά πρέπει να μου πεις εσύ ποίοι είναι , ώστε να συμφωνήσω με ότι γράφεις παραπάνω. Αλλιώς πως??

bobby

Well-Known Member

obi one

Active Member
Από το μυαλό μου τα έχω βγάλει λες?σκέφτηκα κάτι ψεύτικο που δεν ισχύει?
τι να σου πω φίλε,,, εσύ ξέρεις, μέσα στο μυαλό σου δεν είμαι...
τα πράγματα είναι απλά. Αν υπάρχουν κανόνες κ κάποιος τους παραβιάσει, πρέπει να φύγει. Αν όχι, τότε δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.
Για εμένα, πέρα από νόμους κ κανόνες, υπάρχει και το ηθικό κ το τίμιο κομμάτι. Το ψέμα, η παραποίηση είναι κατακριτέα κ ζημιωνουν αυτόν που τα κάνει...Κ επίσης η κακοπροαιρετη κ αυστηρή κριτική επιβάλλεται ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του χωρίς φόβο και πάθος....

obi one

Active Member
καλοπροαιρετη κριτική,,,,συγνώμη, ο δαίμων του τυπογραφίου...
τα πράγματα είναι απλά. Αν υπάρχουν κανόνες κ κάποιος τους παραβιάσει, πρέπει να φύγει. Αν όχι, τότε δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.
Για εμένα, πέρα από νόμους κ κανόνες, υπάρχει και το ηθικό κ το τίμιο κομμάτι. Το ψέμα, η παραποίηση είναι κατακριτέα κ ζημιωνουν αυτόν που τα κάνει...Κ επίσης η κακοπροαιρετη κ αυστηρή κριτική επιβάλλεται ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του χωρίς φόβο και πάθος....

bobby

Well-Known Member
Ξέρετε τι θα πάθετε, θα φύγει ο ντόκτορ σπο το φόρουμ και θα πανηγυριστεί σαν την αποχώρηση του Βαλάντη απο το Survivor.
Μετά όμως θα σας λείψει :cool:
Εμένα πάντως δεν θα μου λείψει....ήδη τον έχω μπλοκάρει να μην βλέπω τα μηνύματα του

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Φίλε μου δεν με ξέρεις για να με πιστέψεις, αλλά έχω φίλους ακαδημαικούς από MIT, γιατρούς από Harvard φίλους κλπ. Άτομα με τρομερό status, σπουδές, λεφτα και φυσικά μόρφωση. Ε δεν έχω ακούσει ούτε το 1/10 από το στόμα τους σε σχέση με αυτά που έχει πει αυτός ο άνθρωπος.
Και εγώ έχω πολλούς τέτοιους γνωστούς και φίλους.... ούτε και εγώ βάζω μόστρα τα πτυχία μου

aeratos28

Just aeratos
Τα εσύ ξέρεις άστα για αλλού..ότι λέω ισχύει στο ακέραιο και περίμενε να απαντήσουν οι διαχειριστές αν ισχύει η όχι αυτό που λέω ..οι απαντήσεις που δινεις με αερολογιες οι οποίες δεν στοχεύουν στο προβλημα ,δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν .εύκολα βλέπεις,ότι τα λεγόμενά μου ισχύουν σε όλα τα άλλα νήματα από όλες τις άλλες κλινικές...και το τελευταίο διάστημα ο ίδιος ο τασακης αποφάσισε να μην δίνει πληροφορίες με το έτσι θέλω .οι άλλοι τι είναι μαλακες? Όλοι δίνουν στοιχεία αυτός όχι?προβληματίσουν με αυτό και μην ψάχνεις δαίμονες εκεί που δεν υπάρχουν .γτ σε αυτά δεν μπορω να σε βοηθήσω ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL, ισχύουν αυτά που λέω για το πώς πρεπει γίνεται η παρουσίαση και τι στοιχεία πρέπει να δίνονται η όχι?

Αεράτε άλλο το πως πρέπει να γίνεται μια σωστή παρουσίαση και άλλο το τι απαγορεύεται. Δεν έχει απαγορευτεί ή διαγραφεί παρουσίαση επειδή είχε ελλιπή στοιχεία. Η συζήτηση αυτή έχει ξαναγίνει (αν θυμάσαι) και είχα πει ότι αν βάλουμε περιορισμούς στο τέλος δεν θα έχουμε παρουσιάσεις. Αυτά που ποστάρει η κλινική δεν τα θεωρώ σωστές παρουσιάσεις και ως τέτοιες καταγράφονται. Από την στιγμή που είναι ελεύθερες προς σχολιασμό δεν υπάρχει θέμα, εξάλλου τέτοιες υπάρχουν και στο youtube και μάλιστα με σχόλια απενοργοποιημένα.

obi one

Active Member
νο
Τα εσύ ξέρεις άστα για αλλού..ότι λέω ισχύει στο ακέραιο και περίμενε να απαντήσουν οι διαχειριστές αν ισχύει η όχι αυτό που λέω ..οι απαντήσεις που δινεις με αερολογιες οι οποίες δεν στοχεύουν στο προβλημα ,δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν .εύκολα βλέπεις,ότι τα λεγόμενά μου ισχύουν σε όλα τα άλλα νήματα από όλες τις άλλες κλινικές...και το τελευταίο διάστημα ο ίδιος ο τασακης αποφάσισε να μην δίνει πληροφορίες με το έτσι θέλω .οι άλλοι τι είναι μαλακες? Όλοι δίνουν στοιχεία αυτός όχι?προβληματίσουν με αυτό και μην ψάχνεις δαίμονες εκεί που δεν υπάρχουν .γτ σε αυτά δεν μπορω να σε βοηθήσω ...
νομίζω ότι εσύ ψάχνεις δαίμονες εκεί που δεν υπάρχουν, είναι κάτι παραπάνω από προφανές κ γι αυτό άλλωστε αρχίζεις πάλι να προσβάλλεις όπως κάνεις συνήθως..Δεν με πειράζει, να είσαι καλά,,, καλή συνέχεια..

Giorgos-3

Well-Known Member
Bobby λάθος σου. Πρέπει να σχολιάζεις και να λες την αποψή σου.
Εντομεταξυ λες και ξανά λες ότι υπάρχει ελευθερία να σχολιαστούν τα νήματα του και αυτός τρομοκρατεί και απειλεί μέλη με μηνύσεις η τους πιάνει δήθεν με το καλό να μην σχολιάζουν.... Και κάποιοι έκαναν πίσω όπως ο τολ και κάποιοι άλλοι που δεν ασχολούνται μέχρι τώρα όπως εγώ έχουν φορτώσει και δεν θα επιτρέψουν την φυμωση ώστε να προπαγανδίζει ελεύθερα.... Αρκετά τράβηξε αυτό το ανέκδοτο....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα