Τα εκτός θέματος (από όλα τα νήματα της κλινικής)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

oreo

Well-Known Member
Διαφανεια υπαρχει οπου την ψαχνεις!!

Να σ αναφερω κ αλλα παραδειγματα, εχεις protergia στο σπιτι σου αλλα το συστημα μεταφορας ενεργειας,τα καλωδια κ η συντηρηση τους γινεται απο τη Δεη αλλα εσυ πληρωνεις κ εχεις απαιτησεις απο την protergia, στο κομμωτηριο του Σαμαρα πας κ σε κουρευει η υπαλληλος του αλλα εσυ πληρωνεις κ μιλας με τον Σαμαρα, ο χειρουργος π ειπες οτι μιλησες επιβλεπει κ αναλμβανει ολη την ευθυνη στο χειρουργειο του κ γι αυτον τον εμπιστευτηκες γιατι ειναι αυτος εκει!!!
Σε μια διαδιακασια οπως ειναι η μμ το να σ βγαλει τα γκραφτς καποιο εξιδεικευμενο προσωπικο οπως κ να στα τοποθετησει σε υποδοχες π εχει κανει ο γιατρος μ φαινεται οκ. γιατι; γιατι πολυ απλα εκει χρειαζεται η γνωση, για τις γωνιες, τις αποστασεις κ.ά. η υπολοιπη γνωση π δεν φαινεται ειναι στα διαλυματα, στους χρονους, στον μετα χρονο της μμ κ.ά.
Για να μην σ πω οτι μετα απο χρονια εμπειριας μια νοσοκομα θα μπορουσε να κανει μαζι με την ομαδα της ολη τη μμ της fue χωρις την παρουσια γιατρου. μην μ πεις οτι δεν σ χει περασει απο το μυαλο οτι θα μπορουσε...

λες "Οφείλουμε να ξέρουμε ακριβώς ποιος και τι θα κάνει πάνω μας, απορώ γιατί τίθεται ως θέμα."
κ σ λεω οτι (ποτε να.μην γινει) παθαινεις τροχαιο κ πας στο κατ, σ λενε αυριο θα μπεις για χειρουγειο. εσυ ξερεις τι θα κανεις... το πολυ πολυ θα κανεις ενα γρηγορο γοογλαρισμα, θα παρεις κ ενα δυο τηλεφωνα να μαθεις τπτ περισσοτερο ΑΝ μπορεις κ θα μπεις την επομένη για το χειρουργειο. Να αλλαξεις νοσοκομειο να πας ιδιωτικα με τπτ (ετσι πιστευω). απλα θα πεις 2 3 δικαιολογιες στον εαυτο σου κ ολα μελι γαλα.
αλλα για τη μμ π τα σκας, δεν σ φτανει το κυρος του εκαστοτε γιατρου, τα πτυχια κ τα αποτελεσματα θες να σ "χαιδευει" κ το κεφαλι...

τελος για αυτο π ειπες σχετικα με το 2πλο ποσταρισμα περιστατικου δεν γνωριζω. εσυ τι πιστευεις;.
Χρήστο τα παραδείγματα που μου παραβάλεις δεν έχουν ουδεμία σχέση με μια αισθητική επέμβαση η οποία αποτελεί προιον σχεδιασμού σε συνεννόηση με την κλινική/ιατρό. Μην εξισώνουμε την ύστατη ανάγκη που θα προκύψει απο ένα ατύχημα, με την μετ.
Όταν πληρώνεις για μια υπηρεσία τέτοιου είδους είναι απαραίτητο να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες και εκεί βασίζετε η τελική απόφαση.
Δεν θα σχολιάσω περι εξειδικευμένου προσωπικού, μιας και τα αποτελέσματα είναι οι κριτές τους και εμείς οι τελικοί αποδέκτες.
Αυτό που θα ήθελα να δω για το διπλό ποστάρισμα ήταν η άμεση τοποθέτηση της κλινικής και η ανάληψη ευθύνης του λάθους. Θα μπορούσε πολύ απλά να πει , τυπογραφικό λάθος, μπέρδεμα στην μεταφορά στοιχείων, ανάδρομος ερμής και να τελείωνε εκεί. Αντιθέτως σιγή ιχθύος και διαγραφή των σχολίων της. Χαζούλικα πράγματα αυτά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Αν το ξέρεις απο την αρχή ποιος κάνει τι, και αυτό τηρηθεί, κανένα προβλημα, αν όμως άλλα σου έχουν πει πριν περάσεις από το ταμείο και άλλα παίρνεις, υπάρχει θέμα...
Θα συμφωνήσω ότι κάθε κλινική-γιατρός έχει το σύστημά του, και παρέχει την "εγγύηση" των υπηρεσιών της, οπότε αν σου αρέσουν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες και την επιλέξεις ουσιαστικά επιλέγεις και το σύστημα με το οποίο δουλεύει. Πρέπει όμως από την αρχή να είναι ξεκάθαρες οι κουβέντες το ποιος κάνει τι γιατί και το Toyota που θα πάρεις αν έχεις συμφωνήσει (και πληρώσει) για δερμάτινο σαλόνι Napa και σου φέρουν αυτοκίνητο με δέρμα "σαύρας" δεν είναι το ίδιο..............
Εκτός και αν η το δέρμα σαύρας είναι απο αυτό το ζλάπι!!!

Συνημμένα

• comodo.jpg
    comodo.jpg
    734.5 KB · Προβολές: 97

Aldo

Well-Known Member
Αντιλαμβάνομαι μια συστηματική προσπάθεια σε πολλά μυνηματα/νήματα να εφαρμοστεί το «πες, πες, κάτι θα μείνει» ..

Είναι αξιοθαύμαστη και slick, αλλά δεν θα λειτουργήσει, γιατί βλέπω πως τα μέλη απαντάνε καταλλήλως!!

Η παραπάνω τακτικη ειναι συνδεδεμένη με μιαν αλλη από άλλες εποχές, σε όποιον έμενε και «φώναζε» λαμβάνονταν διαφορετικά μετρα.

aeratos28

Just aeratos
Σιγή ιχθύος δεν λες τπτ..η δεύτερη κασκαρίκα με μπερδεμένα νήματα από την κλινική και κάνει τον Σημίτη ο γιατρός..αλλού έχει μακριά γλώσσα,εδώ και στο άλλο το περιστατικο βλέπω έγινε κατάποση της γλώσσας..
Την επόμενη φορά που θα θέλει να αναρτήσει τα χωρίς καμία σημασία για το φόρουμ,παρά μόνο προς διαφήμιση του και για κανέναν άλλο λόγο,ούτε να βοηθήσει θέλει ούτε τπτ,την τσέπη του κοιτάει με λύσσα και μόνο,νήματα του ο γιατρός εδώ μέσα ,θα πρέπει πρώτα,να δώσει εξηγήσεις για τα παραπλανητικά αυτά περιστατικά και να δεσμευθεί ότι θα δίνει όλα τα στοιχεία της επέμβασης..αλλιώς παρουσιάσεις τέτοιου τύπου,στη σελίδα του και μόνο..ΕΔΩ,ΜΟΝΟ ΆΠΛΕΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ..ΦΩΤΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ..ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ,ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΑΣΗ ..ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

gregkont13

Verified MM member
Μέχρι τώρα έχω κανει consultation με Lapanzula, Muresanu μέσω scype, ζήτησα να κάνω ισπανία στο Λορέτζο, αλλά επειδή ήταν αμετακινήτος στο θέμα της φίνας δεν έκανα και μου είχε προτείνει και ο erdogan να παω. Με το lapanzula έκανα consultation στο Λονδινό που είχε ερθεί και ρώτησα 50 απορίες. Με είχε εκεί μια ώρα και δεν μου ζήτησε ούτε μισό ευρώ. Ο erdogan και ο Loretzo αν πηγαινα δεν θα μου χρεωναν το consultation. O Muresanu μου μιλησε στο scype 3 φορές επι μισή ώρα και φυσικά μου είπε αν θέλω να πάω και από κει δωρεάν. Στην κλινική του Αναστασάκη δεν πήγα ποτέ για να ξέρω ο ίδιος, αλλά από ότι λέγετε είτε πας δωρεάν και σε κοιτάει βοηθός, είτε βλέπεις το γιατρό με κόστος για ένα διάστημα 10 λεπτά. Δεν συνάντησα, ούτε άκουσα, τίποτα παρόμοιο με κανέναν άλλο από τους παραπάνω.

Σχετικά, με το ποιος κάνει τι στην επέμβαση. Όπως είπε και ο Πάνος, οι περισσότερες κλινικές στον κόσμο έχουν τις ίδιες τακτικές/πρωτόκολλα. Παρόλα αυτά, στα δυο χειρουργεία που έχω κάνει, ένα στον Γεωργίου και ένα στο Muresanu, ήξερα από πριν ακριβώς ποιος κάνει τι. Επίσης, μου είχε πει και ο Lapanzula και η βοηθός του erdo ποιος κάνει τι. Δεν καταλαβαίνω γιατί η συγκεκριμένη κλινική δεν λέει απλώς ποιος κάνει τι όπως όλοι οι άλλοι, και οι ασθενείς πιστεύουν πως τα κανει όλα ο γιατρός πριν μπουν στο χειρουργείο. Προσωπικά, αν ήμουν άσχετος και έκανα την πρώτη μου επέμβαση θα με στρεσσαρε αν την ώρα της μμ ανακάλυπτα πως δεν τα κάνει όλα ο γιατρός. Αν το ξέρω, το διασταυρώνω και ψάχνοντας και είμαι και πιο ήρεμος. Οπότε δεν καταλάβαινω γιατί γίνονται αυτά στη συγκεκριμένη κλινική. Βέβαια, στο να κατηγορεί άλλες κλινικές για τις νοσοκομές είναι πρώτος. Δεν λέω ότι τις κατηγόρει άδικα, όμως όταν έρχετε η ώρα της αυτοκριτικής για κάποια πράγματα, ούτε λόγος.

Aldo

Well-Known Member
Αφήστε ήσυχο τον γιατρό , είναι σε mood αναμονής φυτρωσης.
Μια χαρά , καλή φυτρωση να έχει !!

Σκεφτομαι τωρα με βάση τα λεγόμενα του Χρήστου περί εκπαίδευσης του προσωπικού και της εμπιστοσύνης από τον γιατρό, που ειμαι βέβαιος πως είναι ικανότατο, θα μπορει να κάνει όλη την μμ μια νοσοκόμα χωρις την παρουσία γιατρού!!

Ενδεχομένως, είναι απολύτως ΟΚ να έκαναν ολόκληρη την μεταμόσχευση του, οι υπάλληλοι της κλινικής του… (εκάστοτε) γιατρού!

Σωστά ;

Φαντάζομαι, κάποιος γιατρος που εμπιστεύεται το όνομα του θα εμπιστεύεται και το κεφάλι του στις νοσοκόμες, όποτε είναι εύλογο να του έκαναν την μεταμόσχευση εκείνες .. μια γενικη σκέψη κάνω!!

Panos1982

Well-Known Member
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις φίλε, στο μόνο που έχω ένσταση είναι η παραπάνω πρότασή σου. Μπορεί καποιος να μην γνωρίζει αν θα έχει την δυνατότητα να κάνει κ άλλες επεμβάσεις, οπότε ο γιατρός θα πρέπει να προσπαθήσει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με μια μόνο μμ.... Πχ, όταν έκανα την 1η μμ ( με κεφάλι που θα το έβλεπε ο Βέγγος κ θα γελούσε λέγοντας χαχα,, πωπω φαλάκρααα,) ο γιατρός αφού με ενημέρωσε ότι απο την 3η κ μετά θα αρχίσω να βλέπω "φως", με ρώτησε αν σκοπευω να κάνω και άλλες επεμβάσεις ωστε αναλόγως να χαράξει την στρατηγική του. Η απάντηση 'ηταν, οτι δεν γνωρίζω αν θα έχω χρήματα-διάθεση, κλπ, για επόμενη/νες επεμβάσεις. Οποτε δούλεψε με διασπορά όσων grafts προέκυψαν κ παράλληλα με προειδοποίησε για το φτωχό αποτέλεσμα. Δε νομίζω λοιπον ότι σε περιπτώσεις που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο γιατρός φέρει ευθύνη.

Συνηδειτοποιω οτι εισαι νεος στον χωρο των μμ, και δεν γνωριζεις βασικές αρχες λειτουργιας τους γι αυτο κ εχεις ενσταση η οποια ειναι ατοπη κι αν γνωριζες παραπανω πραγματα δεν θα την ειχες.
Οταν πας σε εναν υψηλου επιπεδου γιατρο τοτε σου κανει σαφής κ ολοκληρωμενες μετρησεις.
Σου λεει π.χ εχεις εκταση δοτριας 200 τ.εκ. (αφου πρώτα την εχει ελεγξει και την εχει οριοθετησει) και στην συνεχεια μετραει την πυκνοτητα σου π.χ 100 θυλ/τετ.εκ.
Οι ικανοι γιατροι με fue μπορουν να αφαιρεσουν το 40% των συνολικων μοσχευματων της δοτριας με ασφαλεια ωστε να δειχνει η δοτρια non depleted.
Σε νουμερα αυτο σημαινει στο παραδειγμα πιο πανω οτι απο 200εκ Χ 100 θυλακες = 20.000 θυλακια δοτριας. Το 40% ειναι 8000 θυλακες.
Αρα ενας καλος γιατρος γνωριζει εξ αρχης οτι η συνολικη εξαγωγη που μπορει να κανει ειναι πολυ κοντα σε αυτο το νούμερο , 8000 fu's.
Μερικες φορες λογο των χαρακτηριστικών του ασθενη αν εχει χοντρη τριχα ή καλο λογο μπορει να αφαιρεσει κ πανω απ το 40% αλλα αυτο θα το κρινει στην πορια αφου εχει φτασει σε αυτο το σημειο κ βλεποντας την εικονα που εχει η δοτρια.
Αντιθετως η κλινικη εδω ΔΕΝ κανει τιποτα απο τα παραπανω και ο γιατρος εχει δηλώσει ο ιδιος με δικα του λογια οτι αποφασιζει με το ματι ποσα θα βάλει ή ποσα περιπου εχει ο ασθενης διαθεσιμα.

Προσωπικα οταν πηγα πριν 13 χρονια βανκουβερ για στριπ κ εβγαλα 3200 ο hasson μου ειπε οτι υοολογιζουμε περιπου αλλα 5κ διαθεσιμα.
Οταν πριν 5 περιπου χρονια πηγα erdo μου εβγαλε 5100 κ υπολογιζει οτι εχω αλλα 2000 διαθεσιμα.
Οπως καταλαβαινεις ολοι οι υψηλων προδιαγραφων γιατροι λειτουργουν με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ,
αν τωρα σε καλυπτει "το ματι" του αναστασακη και η αγνοια για το ποση ρεζερβα σου αφησε και το αγνωστο πλανο που εχει για το μελλον και να σου μπαζωνει με μια επεμβαση ολιστικα ενα προβλημα που χριεαζεται συνηθως 1μησι κ 2 φορες περισσοτερα απ αυτα που σου βαζει δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να τον επιλεξεις ειτε εσυ ειτε ο οποισδηποτε.
Οποιος ομως θέλει να ξερει τι κανει που παταει και που βρισκεται ΔΕΝ θα τον επιλεξει και για αυτον αλλα κ για αλλους πολλους λογους.
Το φορουμ ειναι εδω για να αναλύουμε αυτα που βλεπουμε.
Η προσωπικη επιλογη γιατρου του καθενος απο κει κ περα δεν ειναι δικη μας υποθεση.

Τελευταία επεξεργασία:

obi one

Active Member
Φέρει ευθύνη .γτ το προτείνει ως τακτική less is more και ότι ήταν το μέγιστο που θα μπορούσε να πάρει από το χειρουργείο..και όταν λέμε πως είναι λάθος,χαρακτηριζομαστε ως ανίδεοι και διάφορα άλλα.καταλαβες?αν έλεγε και αυτός πως όντως ναι είναι φτωχό αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα για κάτι άλλο λόγω οικονομικού η αλλού προβλήματος,τότε θα υπήρχε και από ας διαφορετική κριτική .κατάλαβες?γενικώς σε βλέπω με νύχια και με δόντια προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον γιατρό σε κάθε τι..επειδή τώρα έχεις γραφτεί,και προφανώς δεν έχεις δει τι συζητήσεις έχουν γίνει στο παρελθόν,κρατα ελαφρώς μικρο καλάθι σε αυτά που λες προς (υπεράσπιση του)
το με νύχια κ με δόντια είναι δική σου άποψη κ φυσικά είναι λάθος γιατί δεν ισχύει. Αλλά αν αυτό θέλεις να πιστεύεις, οκ, κανένα πρόβλημα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

obi one

Active Member
νο
Συνηδειτοποιω οτι εισαι νεος στον χωρο των μμ, και δεν γνωριζεις βασικές αρχες λειτουργιας τους γι αυτο κ εχεις ενσταση η οποια ειναι ατοπη κι αν γνωριζες παραπανω πραγματα δεν θα την ειχες.
Οταν πας σε εναν υψηλου επιπεδου γιατρο τοτε σου κανει σαφής κ ολοκληρωμενες μετρησεις.
Σου λεει π.χ εχεις εκταση δοτριας 200 τ.εκ. (αφου πρώτα την εχει ελεγξει και την εχει οριοθετησει) και στην συνεχεια μετραει την πυκνοτητα σου π.χ 100 θυλ/τετ.εκ.
Οι ικανοι γιατροι με fue μπορουν να αφαιρεσουν το 40% των συνολικων μοσχευματων της δοτριας με ασφαλεια ωστε να δειχνει η δοτρια non depleted.
Σε νουμερα αυτο σημαινει στο παραδειγμα πιο πανω οτι απο 200εκ Χ 100 θυλακες = 20.000 θυλακια δοτριας. Το 40% ειναι 8000 θυλακες.
Αρα ενας καλος γιατρος γνωριζει εξ αρχης οτι η συνολικη εξαγωγη που μπορει να κανει ειναι πολυ κοντα σε αυτο το νούμερο , 8000 fu's.
Μερικες φορες λογο των χαρακτηριστικών του ασθενη αν εχει χοντρη τριχα ή καλο λογο μπορει να αφαιρεσει κ πανω απ το 40% αλλα αυτο θα το κρινει στην πορια αφου εχει φτασει σε αυτο το σημειο κ βλεποντας την εικονα που εχει η δοτρια.
Αντιθετως η κλινικη εδω ΔΕΝ κανει τιποτα απο τα παραπανω και ο γιατρος εχει δηλώσει ο ιδιος με δικα του λογια οτι αποφασιζει με το ματι ποσα θα βάλει ή ποσα περιπου εχει ο ασθενης διαθεσιμα.

Προσωπικα οταν πηγα πριν 13 χρονια βανκουβερ για στριπ κ εβγαλα 3200 ο hasson μου ειπε οτι υοολογιζουμε περιπου αλλα 5κ διαθεσιμα.
Οταν πριν 5 περιπου χρονια πηγα erdo μου εβγαλε 5100 κ υπολογιζει οτι εχω αλλα 2000 διαθεσιμα.
Οπως καταλαβαινεις ολοι οι υψηλων προδιαγραφων γιατροι λειτουργουν με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ,
αν τωρα σε καλυπτει "το ματι" του αναστασακη και η αγνοια για το ποση ρεζερβα σου αφησε και το αγνωστο πλανο που εχει για το μελλον και να σου μπαζωνει με μια επεμβαση ολιστικα ενα προβλημα που χριεαζεται συνηθως 1μησι κ 2 φορες περισσοτερα απ αυτα που σου βαζει δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να τον επιλεξεις ειτε εσυ ειτε ο οποισδηποτε.
Οποιος ομως θέλει να ξερει τι κανει που παταει και που βρισκεται ΔΕΝ θα τον επιλεξει και για αυτον αλλα κ για αλλους πολλους λογους.
Το φορουμ ειναι εδω για να αναλύουμε αυτα που βλεπουμε.
Η προσωπικη επιλογη γιατρου του καθενος απο κει κ περα δεν ειναι δικη μας υποθεση.
νομίζω ότι η τελευταία σου φράση τα είπε όλα...

Legwg James

Well-Known Member
Οτι και να λέμε ο γιατρός έχει ψιλιαστεί τι πρέπει να κάνει για να πουλάει το όνομα του και το κάνει μια χαρά. Kudos πρέπει να δίνεται όπου χρειάζεται και στον τομέα αυτόν η Anastasakis Hair Clinic παίρνει 10 με τόνο.

Panos1982

Well-Known Member
Εγω θα ελεγα οτι περνει 1 με τονο.
Η αρνητικη διαφημιση ειναι καλη αν εισαι ηθοποιος παρουσιαστης πολιτικος η κατι σε προσωπικο επίπεδο εν ολιγης γτ σε κραταει στην επικαιρότητα.
Αν εχεις επιχείρηση ομως ειναι αλλιως το εργο ,αν πουλας ας πουμε γάλα κ ολοι σε κατηγορουν οτι ειναι ληγμένο, ειτε τρεχουν στο κοντινότερο κεντρο υγειας για πλυση στομαχου οταν το πινουν, αυτο ειναι αρνητικο για την επιχείρηση κ η αρνητικη δημοσιοτητα που περνεις σε αυτη τη περιπτωση σου πατωνει τις πωλήσεις....
Αυτο βεβαια το γνωριζουν απο πρώτο χερι οσοι ειναι επιχειρηματίες οπως εγω ή ακομα καλυτερα ο ιδιος ο ανστασακης που τρεχει στα google reviews να παρει το 5αρι του κ βαζει καθε ατομο που του κανει επεμβαση να παει στη γκουγκλ να να γραφει καλη κριτικη.....αλλιως bulling μυνησεις και τα σχετικα ....

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member

Σκεφτομαι τωρα με βάση τα λεγόμενα του Χρήστου περί εκπαίδευσης του προσωπικού και της εμπιστοσύνης από τον γιατρό, που ειμαι βέβαιος πως είναι ικανότατο, θα μπορει να κάνει όλη την μμ μια νοσοκόμα χωρις την παρουσία γιατρού!!

Ενδεχομένως, είναι απολύτως ΟΚ να έκαναν ολόκληρη την μεταμόσχευση του, οι υπάλληλοι της κλινικής του… (εκάστοτε) γιατρού!

Σωστά ;

Φαντάζομαι, κάποιος γιατρος που εμπιστεύεται το όνομα του θα εμπιστεύεται και το κεφάλι του στις νοσοκόμες, όποτε είναι εύλογο να του έκαναν την μεταμόσχευση εκείνες .. μια γενικη σκέψη κάνω!!
Γενικές σκέψεις σοφές μεν ,ανεφάρμοστες δε.
Όπως και να χει η φυτρωση και το αποτέλεσμα του γιατρού θα είναι εξειρετικα

panos1234

Well-Known Member
Απλα εχει παιξει με τεχνικη less is more κ με λιγο toppik λυθηκε το προβλημα.
Απλα ειστε ασχετοι ξερόλες κ τον ζηλευεται π ειναι ομορφος :)

Επειδή είναι και ωραίος,εγώ για καλό και για κακό αγόρασα και ένα τέτοιο για προστασία.
AGN.gif

Άμα βρει το κλειδί είναι το πρόβλημα.

Ronaldo

Well-Known Member
Απλα εχει παιξει με τεχνικη less is more κ με λιγο toppik λυθηκε το προβλημα.
Απλα ειστε ασχετοι ξερόλες κ τον ζηλευεται π ειναι ομορφος :)
ε με λίγο toppik τα 4000 μοσχεύματα θα φαίνονται σαν 7000. Οπότε κάνεις μια επέμβαση με άπλωμα και ξεμπερδεύεις και είσαι ξέγνοιαστος μετά..ούτε πλάνο επεμβάσεων σε ζώνες, ούτε τέτοιες αηδίες που προτείνουν μερικοί ανίδεοι γιατροί ή ξερόλες στα φόρουμ...

Xristos87

Verified MM member

Σωστά ;

σωστα τα λες...

εσυ ως ψαγμενος π πληρωσες μια κλινκη και ειδες τον γιατρο πχ 1 ωρα απο τις 8 ωρες της επεμβασης σου, πως νιωθεις;;. Προυποθεση να σου ειπε ο ιδιος ή καποιος συνεργατης της κλινικης οτι ΟΛΑ θα στα κανει αυτος.

εγω παντως νιωθω μια χαρα με οτι εγινε

aeratos28

Just aeratos
Εσύ,δεν έχεις το Θεό σου..στο νήμα του jacksmith ,μπήκες και έλεγες ότι επέλεξες τον γιατρό για τα μικρά εργαλεία που δουλεύει και για το πόσο άψογες δοτριες αφήνει..που τα έλεγες αυτά??σε νήμα που ξεχειλωσε το στριπ,σαν να μην πω τι.....και εδώ,με ίδιο υφάκι,μιλάς στον aldo,που το παιδί ΔΕΝ πήγε καλά και ψάχνεται για διορθωτικά επέμβαση..μιλάμε για μέγιστο θράσος.....
σωστα τα λες...

εσυ ως ψαγμενος π πληρωσες μια κλινκη και ειδες τον γιατρο πχ 1 ωρα απο τις 8 ωρες της επεμβασης σου, πως νιωθεις;;. Προυποθεση να σου ειπε ο ιδιος ή καποιος συνεργατης της κλινικης οτι ΟΛΑ θα στα κανει αυτος.

εγω παντως νιωθω μια χαρα με οτι εγινε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα