Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λοιπον ενω ο φρειτας μ χε πει αρχικα για νοεμβριο 2023 να με βαλει για μμ 1800 γκραφτς τελικα μ πε μπορει βα με βαλει τωρα τον σεπτεμβριο 2022. Οποτε εκλεισα ηδη εκει. Αυτην την εβδομαδα θα τ βαλω καο την προκαταβολη π ζηταει
Λοιπον ενω ο φρειτας μ χε πει αρχικα για νοεμβριο 2023 να με βαλει για μμ 1800 γκραφτς τελικα μ πε μπορει βα με βαλει τωρα τον σεπτεμβριο 2022. Οποτε εκλεισα ηδη εκει. Αυτην την εβδομαδα θα τ βαλω καο την προκαταβολη π ζηταει
Το θέμα φίλε Κώστα είναι να μην έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ιδιωτικά κωλύματα και να μπορείς να μπεις για χειρουργείο οποιαδήποτε ημερομηνία οταν υπάρξει ακύρωση από κάποιον άλλον πελάτη, τότε πολύ πιθανόν θα μπεις νωρίτερα για επέμβαση από ότι ήταν προγραμματισμένη.Γενικα εχω την εξης σκεψη.
Θεωρω πως οι περισσοτεροι που εχουν 1-2-3(στην υπερβολη) χρονια καθυστερηση ειναι αρκετα πιθανο να σε βαλουν και νωριτερα αρα ο συγκεκριμενος λογος δεν αποτελει αποκλειστικο παραγοντα αποκλεισμου καποιου γιατρου.
Για την περιπτωση σου οπως και στους περισσοτερους νομιζω ειναι το γεγονο οτι εδειξες την μεγαλη σου επιθυμια πηγαινοντας απο κοντα.
Οπως και να χει καλη επιτυχια στο αποτελεσμα σου.
Τελικα μιλαμε για 1800 graft; Και σε τι κοστος αν επιτρεπεται;
@NikosLmp
Άντε να δούμε και καμια χερλαιν με micro-irregulations από Ιβηρική χερσόνησο, και από ένα αρτίστα σε τέτοια πράγματα.Λοιπον ενω ο φρειτας μ χε πει αρχικα για νοεμβριο 2023 να με βαλει για μμ 1800 γκραφτς τελικα μ πε μπορει βα με βαλει τωρα τον σεπτεμβριο 2022. Οποτε εκλεισα ηδη εκει. Αυτην την εβδομαδα θα τ βαλω καο την προκαταβολη π ζηταει
Προβολή συνημμένου 51159
7.ετσι ιμαι με χρηση τοπικ χαρη στις τριχουλες π βγαλε η αγωγη μπροστα στο hairline. πιστευετε με την μ.μ θα βελτιωθει η εικονα της hairline? η θα ειμαι οπως ειμαι εδω με το τοπικ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ σε όλα και θα προσθέσω ότι δεν έχει νόημα να κουμπώνει τόσο βαριά θεραπεία με duta κι από την άλλη να κουμπώνει άλλα σκευάσματα που σου πάνε την testo 3-4 φορές πάνω από τα φυσιολογικά όρια.Υγ κάνεις χρήση τεστο ή άλλων σκευασμάτων?Κάτι είχες αναφέρει για αγώνες...