Εχω καποιες σκψεις και οποιος μπορει να βοηθησει, ειμαι στο σημειο να κανω την πληρωμη : Και
@CVIAL οταν βρεις χρονο και συ φυσικα.
1. Και ενω ειμαι ετοιμος να κανω την πληρωμη, μου περασαν καποιες σκεψεις τυπου " τι θα γινει αν η ντουτα που με πιανει τωρα, δεν με πιανει σε 4 χρονια κλπ και δεν εχω γκραφτς να καλυψω, ή αν η ντουτα μ βγαλει sides effects που τωρα δεν εχω κλπ.
2. Και ενας ακομη παραγοντας ειναι οτι ο φρειτας μ πε περιπου 1800 γκραφτς, ενω οι αλλοι μου λεγανε απο 800 (λορεντζο) εως 1500.(αναστασακης,,ζαρεβ). ειναι πολλα 1800?
3. και επισης το γεγονος οτι ο φρειτας δεν μου εκανε μετρησεις , αλλα μ πε πιο πολυ διασθητικα περιπου 1800 γκραφτς και οτι αμα συνεχισω τη αγωγη θα ειμαι καλυμενος σε καθε περιπτωση.
4. Ο φρειτας μ πε οτι θα μ εφτιαχνε το hairline και θα το ξεκιναγε λιγο κατω απο τις τριχουλες τις μικρες που εβγαλε αγωγη. Μηπως δεν πρπι να το κατεβασει καθολου καθολου? η αυτο δεν θεωρειται κατεβασμα?
5. μου περασε απο το μυαλο και η ιδεα για 1000 γκραφτς με παραλληλη χρηση τοπικ στο hairline αλλα απο την αλλη 1000 με 1500-1800 μ φαινται μικρη διαφορα για να εχω και το αγχος του τοπικ μελλοντικα. οποτε μαλλον παω για 1500+.
Σας ευχαριστω ολους