Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εχω δοκιμασει καψουλα foti και η τριχοπτωση χτυπησε κοκκινα,απο 150-200 τριχες εφτασα τις 300-400,μου ειχε ανεβασει και την λιμπιντο,ειχα και ελαφρυ πόνο στους ορχεις ομως.το fo ti λες ε? υπαρχει περιπτωση να βρω καπου στην ελλαδα ?.....και κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω,πιστευεις οτι αμα παιρναμε ταμπλετς θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα?
επειτα απο τρεις αντι δυο εβδομαδων εφτασε τελικα τοο shen min..απο σημερα ξεκιναω κ εγω..αρκετα παχυρευστο για υγρο..ποσο το αφηνουμε στο δερμα μεχρι το επομενο λουσιμο?
καλησπερα,χρονια πολλα.Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Φίλε Kappa θα πειραματιστώ και εγώ με το Νu hair ή το Shen min. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι πέρα από regain εδω και χρόνια. Πέρσι έκανα ΜΜ (το έχω κάνει thread) και δεν θα σχολιάσω το αποτέλεσμα εδώ. Έχω διαβάσει πως το χρησιμοποιείς, σκέφτομαι να μη σταματήσω τη μινοξ (αν και μάλλον δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει δουλειά πλέον) για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Να το δοκιμάσω εναλλάξ με μινοξ μέρα παρα μερα ή ταυτόχρονα? Τι πιστεύεις? Επίσης θύμισε μου το Nu hair το επέλεξες έναντι του Shen min για κάποιο λόγο? Τέλος με το ρόλλερ πως την παλεύεις??
ΥΓ: Το ρόλλερ το έχω δει να το διαφημίζουν και σε κλινικές αισθητικής ως μη επεμβατικό lifting..!!!
με folligen http://www.hairlossgr.com/threads/folligen.7634/Μετα απο ενα μηνα περίπου καθημερινης χρήσης του nuhair foam μπορώ να αναφερω τα πρωτα αποτέλεσμα.
Εχει μειωθεί η τριχόπτωση τόσο πολυ που δν βλεπω ουτε στο μαξιλάρι ούτε πουθενα τρίχες.
Μια φορα την βδομάδα βαζω κ δαφνελαιο.
Τωρα στο θεμα επανεκφυσης δν μπορω να πω οτι ειδα κατι αν κ ειναι νωρις ακομα.
Αν ξερει καποιος με τι μπορω να το συνδυάσω για επανεκφυση;
Να σημειωσω ότι ρολερ μινοξιδιλη (την εκοψα κ ηρεμησα) κτλ δν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω
τα μεγιστα που μπορεις να παρεις με το shen min ειναι μια φορα την μερα σκετο και μια φορα την εβδομαδα ταυτοχρονα με roller 1,5mm,και χωρις να ματωσεις.ενα μηνα να ερθει η παραγγελια μου και συνολικα 3 μερες που δεν βαζω shen min και ενω ειχα ηρεμησει για αρκετο καιρο η τριχοπτωση επανηλθε στα παλια επιπεδα....επιβεβαιωνεται δηλαδη οτι ειναι η αιτια που σταματησε η τριχοπτωση μου και σκεφτομαι αν διαφορετικη του χρηση,ισως δυο φορες τη μερα η καποιο συστατικο του σε μεγαλυτερες δοσεις θα μας ελαττωνε κιαλλο την τριχοπτωση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα μεγιστα που μπορεις να παρεις με το shen min ειναι μια φορα την μερα σκετο και μια φορα την εβδομαδα ταυτοχρονα με roller 1,5mm,και χωρις να ματωσεις.
φαντασου οτι μια φορα την εβδομαδα μονο shen min,roller 1,5mm ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με καθημερινη χρηση shen min
αυτην την θεραπεια χρησιμοποιω τωρα,το μονο που αλαζω ειναι τα mm
υπαρχουν καποια ετοιμα σκευασματα fo ti,δυστυχως ειναι ποσιμα,τιγκα στην ζαχαρη δηλαδη,τα εχω στo συρταρι και καθονται,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω στο μαλλι σιροπι,τα εβαλα απο μια φορα και τελος.δηλαδη παραμενει στον οργανισμο 24 ωρες ? εμενα μ εχει κανει τρομερη εντυπωση που δεν το διαβαζω πουθενα αλλου,θεωρω οτι αμα παιζαμε λιγο με τα συστατικα του κατι παραπανω θα περναμε.....μακαρι να μην χασει μακροχρονια αν και το θεωρω απιθανο
Τοπικά την χτυπάει με saw palmeto σε κάποιους μπορει να έχει θετική επίδραση και σε κάποιους άλλους όχι ...Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.. Είδα τις κριτικές στο amazon για το shen min οι οποίες δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές... Γνωρίζει κανείς με ποιο μηχανισμό δουλεύει? Πχ χτυπάει την DHt τοπικά ή δουλεύει κάπως αλλιώς? Το παρήγγειλα και εγώ και ελπίζω να δουλέψει..
ειναι η καλυτερη λοσιον στο αισθητικο κομματι.καππα κατα βαση εσυ εχεις πει τα καλητερα...πιος αλλος ειδε τριχες κανονοκες απο το shen min??εγω παντως μονο με μινοξ εχω δει ξεκαθαρες κ κανονικες τριχες..αλλα κλασικα οι χαρα ηταν κανα 8μηνο μεταβη κατηφορα...