Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν μπορώ να γνωρίζω το πόσο και αν θα δουλέψει αλλά μέχρι στιγμής παρατηρώ ότι έχει δουλέψει σε όλους όσοι το δοκίμασαν.Kapa εγω αυριο θα παραγκειλω το NU-HAIR!!!!!!!!
Εχω καποια μικρα αραιωματακια στο μπροστινο σημειο του κεφαλιου μου!!!!!
Πιστευεις οτι μπορει να βοηθησει η ακομη να δυναμωσει τα μαλλακια μου και αν ναι πως?????
καλησπερα.Καλησπέρα καπα.
Τo NU Hair ειναι αυτό στο πρώτο πόστ του θέματος και αν οχι που μπορουμε να το βρούμε;
Καλημέρα σε ολους...επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο iherb περιπου ποσο καιρο κανουν (συνηθως) τα πραγματα να ερθουν? Επιησς το shedding με το nuhair- shenmin αλλα και γενικοτερα με τις λοσιον οφειλεται στην αποτομη επαφη της λοσιον με τον οργανισμο? Θελω να πω αν αρχισω να εφαρμοζω shen min αραια και που αρχικα και μετα σε καθημερινη βαση(μια φορα την ημερα) θα υπαρχει μικροτερο shedding?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να παραγγείλω 3-4 shen min απο iherb. Είναι αξιόπιστο;Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τα μεταφορικά (0.7 κιλά είναι η παραγγελία).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν εινα κατά κανενός κανόνα...Και χιλια συγνωμη αν ειναι κατα των κανονων του φορουμ
δεν εινα κατά κανενός κανόνα...
δουλεψε δηλαδη το shen min....
εχεις χρησιμοποιησει μινοξ για συγκριση?
σε εμενα το nu hair εφτασε το 60% της μινοξιδιλης αλλα δεν βαζω καθε μερα....μια φορα στις 5 μερες με roller 1mm
μπανιο καθε μερα.Kapa σημερα παρελαβα το NuHair ! ! !
Mπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως να το χρησιμοποιω ? ? ?
Μετα το λουσιμο ? ? ? Στα σημεια που εχω προβλημα η σε ολο το τριχωτο ? ? ?
Καθε 2 μερες που λουζομαι η καθε μερα ? ? ?
Σ ευχαριστω προκαταβολικα ! ! !
προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι τα αποτελεσματα τα δινει το fo ti.απο τι φαινεται κανενας....καπα να σε ρωτησω,θα μπορουσα να κανω καμια δικια μου πατεντα για αυτες τις μερες μεχρι να ερθει το δικο μου?φανταζομαι κανα τοπικο με saw palmetto και pumpkin extract που απο τι φαινεται ειναι τα συστατικα που δουλευουν πανω μου