poseidonas77
Well-Known Member
ευχαριστω......λεω να το βαλω και αυτο στον πολεμο..ειναι και προσιτο οικονομικα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lalakis είπε:Παιδιά τι γίνεται;;υπαρχουν παρενεργειες φολιγκεν με nu hair mazi?έχω πολλές κ@√λες το τελευταιο καιρό ;απαυτο είναι;kapa πως παει η θεραπεια σου;
lalakis είπε:Μονο του το βαζεις η μαζι με φολί πλεον?
kapa οταν λες πολυ τριχοπτωση ενοεις οτι εξελισεται η αα η περνας καποιο seding λογο των καινουργιων θεραπειων που δοκιμαζεις??kapa είπε:lalakis είπε:Παιδιά τι γίνεται;;υπαρχουν παρενεργειες φολιγκεν με nu hair mazi?έχω πολλές κ@√λες το τελευταιο καιρό ;απαυτο είναι;kapa πως παει η θεραπεια σου;
δεν ξερω αν ενα τοπικο ειναι αρκετο να επηρεασει τετοιο πραγμα,εχουν αναφερθει τα αντιθετα αλλα θα ελεγα ειναι συμπτωση.
η θεραπεια μου παει υπεροχα.
ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το nuhair.
η λοσιον δεν λαδωνει καθολου(πρωτη φορα το βλεπω σε λοσιον).
αποφασισα να την ακολουθησω και οπου παει.
ευελπιστω να μου μειωσει και την τριχοπτωση απο ενα σημειο και μετα
poseidonas7 είπε:kapa οταν λες πολυ τριχοπτωση ενοεις οτι εξελισεται η αα η περνας καποιο seding λογο των καινουργιων θεραπειων που δοκιμαζεις??
αραγε ο αφρος θα κανει δουλεια οπως οι σταγονες?
sory αδερφε αλλα οπως καταλαβαινεις απο καινουργιους θα δεχεσαι συνεχεια
ερωτησεις..εισαι εγκυκλοπαιδια στην τριχοπτωση...:-/
Reve είπε:Kapa χωρίς roller θα δώσει καλή επανέκφυση το shin min με καθημερινή χρήση?
lalakis είπε:Κάπα κ γω τα ίδια με το π ξεκίνησα σεν Μιν είχα σεντινγκ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sven είπε:Kapa βλέπω αφου απαντάς στα ίδια και στα ίδια....είσαι τέρας υπομονής![]()
kapa είπε:η υπομονη και η οργανωση ειναι μερος της δουλειας μου εκτος φορουμ,που δεν εχει καμια σχεση με υπολογιστες.
αν δεν μπορεσω να τα συνδιασω ενα συνολο 30 ατομων δεν θα αποδωσει καλα![]()
γενικά εγώ δεν πιστεύω σε διαφημήσεις πριν και μετά.ρε συ καπα στη σελίδα του neuhair τα δείγματα φωτογραφιών δεν δείχνουν βελτίωση στο before after...πως σου ήρθε και το δοκιμάζεις?