Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μου αυξηθηκε απο τοτε που ξεκινησα το nuhair.Κάπα όταν λες η τριχόπτωση συνεχίζει εννοείς συνεχίζει να είναι μειωμένη η σου ξαναάρχισε?
δεν υπαρχει ηλικιακο οριο,μπορεις να το ξεκινησεις.Καλησπέρα σε όλους. Σκεφτομαι να ξεκινήσω το nuhair ...Ειμαι 20 χρονών κ εχω θέμα στους κροταφους καθώς και τριχοπτωση εδώ και χρόνια...Εβαζα για σχεδον ενα χρονο μινοξ αλλα δεν ειδα ιδιαιτερα αποτελεσματα (παρα μονο το πρωτο διμηνο μειωμενη τριχοπτωση) κ αποφασισα να το κοψω..Τωρα χρησιμοποιω δαφνελαιο 2 φορες την εβδομαδα αλλα δεν εχω δει αποτελεσματα(ειμαι στον 1.5 μηνα χρησης του)..Διαβαζοντας την θεραπεια με roller και nuhair μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να την ξεκινησω λογω ηλικιας? Επισης το nuhair που χρησιμοποιετε ειναι αυτο
?
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
αυτο ειναι αλλα ειναι ο αφρος.Ευχαριστώ πολύ kapa.
το σκευασμα ειναι αυτo?
ενα για αρχη να βεβαιωθεις οτι δουλεψε και μετα παρε ποσοτητα,υπαρχει και το σεναριο να μην δουλεψει.παραγγελια απο ειναι καλυτερα να κανω?σκεφτομαι το amazon (αν κ ειναι πιο ακριβο ) για αρχη γιατι δεν εχω paypal ...
το gel θα παρω.Επισης διαβασα οτι ειχες αρκετο shedding .Εχεις ακομη ?Εγω το θελω για αρχη μονο για κροταφους και ισως λιγο κορυφη (εχω γενικα ΄σχετικα΄αραια μαλλια)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σε ολη την nw6 επιφανεια πλεον.εσυ το βαζεις σε ολο το κεφαλι ή μονο κροταφους?
καλη επιτυχια.
εγω σημερα παρελαβα ακομα 2,ενα ηθελα να παρω αλλα με 13 ευρω μεταφορικα δεν ηταν καλη αγορά.
δεν ξερω ακομα ποσο θα μου βγαλει αλλα εχω σιγουρα μεχρι τον 6/2016 που ληγουν
δες πιο ειναι το τζελ....δεν ειναι φωτο απο το google,ειναι τα δικα μου
.
Σήμερα που μπήκα τόσο μου τα έβγαλε τα μεταφορικά. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο μπας καιΑπό πότε?
Πριν 5 μέρες παρήγγειλα με 4$ shipping.