Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
makis106 είπε:Καλησπέρα παιδιά και απο μένα, καινούργιος και γω και στο ψάξιμο!
Είμαι 30 και χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια regain 5%.
Το ξεκινησα το 2009 για να αντιμετωπίσω αραίωση των μαλλιών κυρίως στο μέτωπο και μικρή αραίωση στο υπόλοιοπο πάνω μέρος του κεφαλιού. Σε διάστημα 3 μηνών τα μαλλιά μου ήταν πιο δυνατα και πυκνά απ ότι 3 χρόνια πριν! Μετά το πρώτο εξάμηνο αποδυμναμώθηκαν λίγο, αλλα ήταν σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα, όπου 2 χρόνια μετα την πρώτη χρήση, έχω αρκετη τριχόπτωση που εξελίσσεται επικινδυνα.
Σκέφτομαι να ενισχύσω τη θεραπεία μου λοιπόν, μιας και απ' οτι κατάλαβα η μινοξυδίλη απο μόνη της δεν κάνει την δουλειά.
Διαβάζω απο χθες, αρκετές ώρες και έχω μπερδευτεί λίγο.
Θέλω να αποφύγω την φιναστερίδη, οπότε θέλω να στραφώ σε άνα άλλο DHT blocker. Σκέφτομουν για revivogen, αλλα βγαίνει πολυ ακριβό. οπότε λέω να δοκιμάσω το zix.
είναι καλός συνδιασμός?
Μαζί με fungoral 2%?
Tις μέρες που δεν θα λούζομαι με fungoral, τι σαμπουαν να χρησιμοποιώ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ποτε δεν είχα πολύ και πυκνό μαλλί. Στα 20-25 ήταν σε απλά καλή κατάσταση, δηλαδή δεν το έλεγες ούτε αδύναμο, ούτε πυκνό, μια μέση κατάσταση. (Δυστυχώς δεν έχω καποιο δείκτη για να δώσω την εικόνα του τότε και του τώρα) Υπάρχουν κάποια πρότυπα σε φωτο ανα κατηγορίες για να δωσω εικόνα?Hairboost είπε:Στα 20-25 σου ειχες πολυ μαλλι ?
Αν δηλαδή βάζω το zix το πρωί και το regain το βράδυ θα είναι οκ? Ή καλύτερα να προτιμήσω το zix χωρίς ψευδάργυρο?Fenimore είπε::welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!! Μπορείς να κάνεις τον συνδιασμό που ανέφερες για θεραπεία. Απλά επειδή το zix περιέχει ψευδάργηρο (zinc) που αλληλεπιδρά με την μινοξιδίλη και μειώνει την αποτελεσματικότητα της, ή θα τα βάζεις με πολλές ώρες διαφορά το ένα από το άλλο, ή θα φτιάξεις zix χωρίς ψευδάργηρο. Τις υπόλοιπες μέρες, θα σου πρότεινα ένα σαμπουάν φυτικό/οργανικό (και όχι τις γνωστές μάρκες των super market).
makis106 είπε:Αν δηλαδή βάζω το zix το πρωί και το regain το βράδυ θα είναι οκ? Ή καλύτερα να προτιμήσω το zix χωρίς ψευδάργυρο?
Τα περισσότερα από τα συστατικά τα παίρνεις από site του εξωτερικού. Εγώ και άλλα 2 παιδιά από το φόρουμ τα είχαμε αγοράσει (ξεχωριστά) από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm που έχει όλα τα συστατικά μαζί, εκτός από το απιονισμενο νερό και το οινόπνευμα. Το αριστερό κουτάκι που λεει "Super Zix II Kit". Απιονισμένο νερό πέρνεις από super market και οινόπνευμα 70% από φαρμακείο, και όπως είπες αν δεν θες δεν προσθέτεις ψευδάργηρο όταν το φτιάχνεις.makis106 είπε:Ωραία! Μπορώ να βρω τα συστατικά στο φαρμακείο? ή παραγγελνω απο site εξωτερικού (που έχω βρει) τα συστατικά και δεν προσθέτω το zink sulfate?
Και κατι άλλο fenimore, Βλέπω στην υπογραφή σου οτι δεν χρησιμοποιείς το fungoral, θεωρείς οτι δεν κάνει δουλειά ή αλλιλεπιδρά με κατι απο αυτα που χρησιμοποιείς? -μιας και τα ίδια θα χρησιμοποιω κ εγώ-
yiannis84 είπε:καλησπέρα πρώτη φορά μπαίνω στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Εάν κάποιος χρησιμοποιεί regaine και anagena βιταμίνες χρειάζεται να χρησιμοποιήσει και άλλο σκέυασμα? Επίσης εάν έχεις κάνει την θεραπεία για τρεις μήνες χρειάζεται να συνεχίσεις να βάζεις regaine δύο φορές την μέρα (ρωτάω γιατί ο δερματολόγος μου είχε πεί ότι με την πάροδο των μηνών μπόρω να χρησιμοποιώ και μία την μέρα ) γιατί λαδώνει πολύ τα μαλλιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
rukario είπε:ποια απο τις τοπ 3 θα προτηνατε ? το προσκαρ ειναι αναστολεας τεστοστερονις σε χαπι και το ριβογκεν σε λοσιον? δεν γνωριζω και πολλα επι του θεματος αλλα εχω παρει με πολυ φοβο τις παρενεργιες του αναστολεα.
Admin είπε:Scalp Therapy Formula = Η λοσιόν που πρέπει να βάζεις καθημερινά.
Bio-Cleansing Shampoo = Το σαμπουάν. Πολύ καλό. Αν το δοκιμάσεις ποτέ, θα με θυμηθείς. Το συγκεκριμένο όχι μόνο είναι κλάσης ανώτερο από πολλά σαμπουάν, αλλά καθαρίζει και το τριχωτό και το δέρμα της κεφαλής από την DHT που υπάρχει στην επιφάνεια.
Thickening Conditioner = Το κοντίσιονερ, μετά το λούσιμο. Δεν απαιτείται, αλλά δίνει "σώμα" στις τρίχες και τις κάνει ποιό παχιές.