Τοπ 3 θεραπείες

Απ: Τοπ 3 θεραπείες

φιλοι γεια σασ.πρωτη φορα γραφω και θελω τισ γνωσεισ σασ απο την εδω εμπειρια σασ.ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω προιον εξιδικευμενο(revivogen) μετα απο δεκα χρονια.ειμαι 30 πλεον.βαζω revivogen 2,5 μηνεσ τωρα.απο την αρχη εωσ τωρα υπηρξε μειωση τησ τριχοπτωσησ αισθητα ενω τελευταια παρατηρω και καπωσ καλυτερη τριχα.πιο χοντρη.εδω και δεκα μερεσ ομωσ περιπου παρατηρω αυξημενη πτωση.οσοι το εχουν δοκιμασει απο εδω η εχουν ακουσει κατι συμβαινει αυτο?στισ οδηγιεσ τουλαχιστον αυτο εχω διαβασει.παντωσ παρατηρω και πολλεσ νεεσ μικρεσ τριχεσ και χνουδι να βγαινει.τουλαχιστον μπροστα που μοπορω να δω λεπτομερωσ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petros1716

New Member

Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο forum,πρωτη φορα γραφω.
Συνχαρητηρια για το forum σε ολους,το παρακολουθω αρκετο καιρο και εχω μαθει πολλα πραγμτα.
Ειμαι 25 χρονων,και απο τα 20 ειχε αρχισει να αραιωνει το μαλι μου.Τους τελευταιους μηνες το προβλημα εγινε πολυ εντονο.Πηγα σε δερματολογο και μου εγραψε το propeicia.Παιρνω το χαπι εδω και 2 μηνες,αλλα η κατασταση χειροτερεψε αρκτα θα ελεγα,με αποτελεσμα αυτην την στιγμη να εχω πολυ αραια μαλια στο επανω μερος του κεφαλιου.Εδω θελω να σας πω οτι απο τα 20 μεχρι και τωρα περναω συνεχως περιοδους με πολυ εντονο αγχος στη ζωη μου,και πιστευω αυτη ειναι η αιτια του προβληματος,καθως οι συγγενεις μου εχουν μια χαρα μαλια.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως τελικα δν ειναι για την περιπτωση μου το propeicia?
Πως μπορω να μαθω πια ειναι ακριβως η αιτια του προβληματος?
Γενικα με εχει παρει πολυ απο κατω και θα ηθελα πολυ τη γνωμη και τις συμβουλες σας παιδια.
Ευχαριστω.

tatini

New Member

Μην στεναχωριέσαι, το πρώτο διάστημα πέφτει το μαλλί που ήταν προγραμματισμένο να πέσει ούτως ή άλλως. Το φαινόμενο ονομάζεται shedding. Στη θέση των τριχών που έπεσαν θα βγουν νέες πιο δυνατές. Αυτό μάλιστα θεωρείται καλό σημάδι, αφού σημαίνει ότι το φάρμακο λειτουργεί.

sovagg

New Member

petros1716 είπε:
Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο forum,πρωτη φορα γραφω.
Συνχαρητηρια για το forum σε ολους,το παρακολουθω αρκετο καιρο και εχω μαθει πολλα πραγμτα.
Ειμαι 25 χρονων,και απο τα 20 ειχε αρχισει να αραιωνει το μαλι μου.Τους τελευταιους μηνες το προβλημα εγινε πολυ εντονο.Πηγα σε δερματολογο και μου εγραψε το propeicia.Παιρνω το χαπι εδω και 2 μηνες,αλλα η κατασταση χειροτερεψε αρκτα θα ελεγα,με αποτελεσμα αυτην την στιγμη να εχω πολυ αραια μαλια στο επανω μερος του κεφαλιου.Εδω θελω να σας πω οτι απο τα 20 μεχρι και τωρα περναω συνεχως περιοδους με πολυ εντονο αγχος στη ζωη μου,και πιστευω αυτη ειναι η αιτια του προβληματος,καθως οι συγγενεις μου εχουν μια χαρα μαλια.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως τελικα δν ειναι για την περιπτωση μου το propeicia?
Πως μπορω να μαθω πια ειναι ακριβως η αιτια του προβληματος?
Γενικα με εχει παρει πολυ απο κατω και θα ηθελα πολυ τη γνωμη και τις συμβουλες σας παιδια.
Ευχαριστω.

Καλως ηρθες φιλε,βαλε καμια φωτο του κεφαλιου σου αν μπορεις..Κατα τ'αλλα οπως στα ειπε ο φιλος tatini..

petros1716

New Member

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Γνωρίζω για αυτό που μου λέτε(shedding),απλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται "αρχη" οι δύο μήνες;
Επειδή εχω διαβάσει και εδώ στο forum περίπτωση που το proecia δεν έκανε δουλειά,αντίθετα εκενε ζημιά,λέω μήπως δεν θα με οφελήσει το propeicia..Πάντως το μαλι μου πλέον είναι πολύ αραιο..
Που μπορώ να βάλω μια φότο του κεφαλιού μου για να δείτε;

sovagg

New Member

petros1716 είπε:
Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Γνωρίζω για αυτό που μου λέτε(shedding),απλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται "αρχη" οι δύο μήνες;
Επειδή εχω διαβάσει και εδώ στο forum περίπτωση που το proecia δεν έκανε δουλειά,αντίθετα εκενε ζημιά,λέω μήπως δεν θα με οφελήσει το propeicia..Πάντως το μαλι μου πλέον είναι πολύ αραιο..
Που μπορώ να βάλω μια φότο του κεφαλιού μου για να δείτε;

Πατας απαντηση,πατας στο σταυρο που λεει "συνημμενα και αλλες επιλογες",πατας "browse",επιλεγεις τη φωτο που θες να ανεβασεις και τελος πατας αποστολη.

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
το εχεις χρησιμοποιησει?
εγω οχι,μερικοι εδω μεσα ναι,ο nomoreloss απο οτι θυμαμαι το χρησιμοποιησε αλλα δεν εμεινε ευχαρηστιμενος,εχει διαχυτη αλωπεκια ομως και οχι την κλασικη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

Εχω αραιωση στο vertex κληρονομικης φυεως και κανω χρηση 1mg φινα, 6 ψεκασμους μινοξιδιλη, 1 πολυβιταμινη ημερισιως και μια φορα την εβδομαδα λουσιμο με σαμπουαν κετοναζολης. Θελω να προσθεσω και κατι ακομα. Καποιο τοπικο ισως. Τι μου προτεινεται λαμβανοντας υποψην οτι ειμαι κατω των 25 (αλλα με επιθετικη μειωση μαλλιων) και με χρηση προπεσια περιπου 6 μηνες

kapa

Μέλος του προσωπικού

boost είπε:
Εχω αραιωση στο vertex κληρονομικης φυεως και κανω χρηση 1mg φινα, 6 ψεκασμους μινοξιδιλη, 1 πολυβιταμινη ημερισιως και μια φορα την εβδομαδα λουσιμο με σαμπουαν κετοναζολης. Θελω να προσθεσω και κατι ακομα. Καποιο τοπικο ισως. Τι μου προτεινεται λαμβανοντας υποψην οτι ειμαι κατω των 25 (αλλα με επιθετικη μειωση μαλλιων) και με χρηση προπεσια περιπου 6 μηνες
μια φορα ακομα την μερα μινοξιδιλη :)

Hairboost

Member

εγω παλι σκεφτομουν να την μειωσω. παω καλα στα υπολοιπα μαλλια αλλα στην κορυφη ειμαι πολυ αραιος ακομα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

θα χάσεις αρκετές τρίχες αν την μειώσεις,
χωρίς να την αντικαταστάσεις με κάτι άλλο-π.χ φυτικό

GeoPower

New Member

ακη. δεν θελω να ξανα ρωτησω κατι το οποιο εχει ειπωθει. απλα θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλος συνδιασμος regaine tricomin nizoral. εχω διαβασει ολο το forum δεν ειδα τον παραπάνω συνδιασμο παρα μονο σπαστα ;D ;D

Μπλουζα