Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
5 ευρώ και ειναι 20ml.αν χρησιμοποιείς 1ml την ημέρα θα βγάλει 20 μέρες.horhitto4 είπε:κατι τελευταιο καπα και σε αφηνω στην υσηχια σου....ποσο θα μου βγει περιπου??δλδ θελω να πω το μπουκαλακι ποσο κανει και ποσο κραταει??να σε καλα ρε φιλε...
Kidloco είπε:Καλησπέρα, κάνω αποκλειστική χρήση μινοξιδίλης εδώ και 2.5 μήνες, μετά απο εξέταση δερματολόγου, χωρίς να χω δει αποτελέσματα. Έχω αραίωση στους κροτάφους, και στη χερλάιν γενικότερα και λίγο πίσω στην κορυφή. Σκέφτομαι να συνεχίσω την μινόξ αλλά να προσθέσω και κάτι ακόμα όπως super zix και fungoral. Πως σας φαίνεται αυτο το σχήμα; Δεν θέλω να ξεκινήσω φίνα φοβάμαι για τα σάιντς. Η μίνοξ που παίρνω είναι axelan. Θα ταν καλύτερο να το γυρίσω σε kirkland; Μπορώ να βρώ kirkland στα φαρμακεία;
jeronymous είπε:Kidloco είπε:Καλησπέρα, κάνω αποκλειστική χρήση μινοξιδίλης εδώ και 2.5 μήνες, μετά απο εξέταση δερματολόγου, χωρίς να χω δει αποτελέσματα. Έχω αραίωση στους κροτάφους, και στη χερλάιν γενικότερα και λίγο πίσω στην κορυφή. Σκέφτομαι να συνεχίσω την μινόξ αλλά να προσθέσω και κάτι ακόμα όπως super zix και fungoral. Πως σας φαίνεται αυτο το σχήμα; Δεν θέλω να ξεκινήσω φίνα φοβάμαι για τα σάιντς. Η μίνοξ που παίρνω είναι axelan. Θα ταν καλύτερο να το γυρίσω σε kirkland; Μπορώ να βρώ kirkland στα φαρμακεία;
για fungoral μονο καλα λογια εχω ακουσει, το χρησιμοπειω και εγω 5-6 μηνες τωρα και κανενα προβλημα.
το βαζεις 2 φορες τη βδομαδα ΟΧΙ καθε μερα.
για superzix θα σου πω τη γνωμη μου και μονο.
επειδη ειναι πααρα πολλα τα υλικα και η διαδικασια λιγο μπερδεμα θεωρω οτι και να τα βρεις σχεδον ολα οσα χρειαζεσαι παντα θα υπαρχει αμφιβολια και για το αν το εφτιαξες σωστα και για το αν το καθε υλικο που σου στειλαν ειναι σωστο/καθαρο και αν ηταν στις καταλληλες συνθηκες πχ θερμοκρασια/υγρασια κατα την αποστολη ωστε να μην εχει χαλασει.
ετσι ουσιαστικα θα κανεις μια θεραπια για 6-8 μηνες πχ και δε 8α ξερεις τι εφταιγε αν δεν αποδωσει και απλα 8α γκρινιαζεις.
οποτε 8α σου προτεινα να αρχισεις σπιρο για κανενα 8 μηνο να δεις αν σε πιανει.
η σπιρονολακτονη φτιαχνεται πολυ πιο ευκολα και με ελαχιστα υλικα σε σχεση με το superzix.
με σπιρο+μινοξ+fungoral σε κανενα 8 μηνο 8α εχεις βγαλει καποια αρχικα συμπερασματα.
*επισης υπαρχει και το cetrizine που δοκιμαζουν καποιοι τελευταια αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι ειναι και επισης ο τροπος παραγωγης του δεν εχει ξεκαθαριστει στο φορουμ. αν εχεις αρκετο χρονο ψαξε το.
_SPIROS είπε:παρακαλώ τα μέλη the-wizard & silent να ανοίξουν νέο θέμα - στο "σχετικά με εσάς"
εδώ γίνεται σχολιασμός μόνο για τις 3 τοπ θεραπείες
πάντα φιλικά
...και μετα την βοήθεια του Chs (τον οποιο και ευχαριστώ), οπου μου πρότεινε τη χρήση Minox+airol, επανερχομαι με καλα αποτελέσματα.makis106 είπε:Κλείνοντας 3 χρόνια χρήσης μινοξ (kirkland), με καλα αποτελέσματα, δλδ μετα απο ενα εντυπωσιακό ξεκίνημα (απο τον 3ο εως τον 7ο μηνα διακοπη τριχόπτωσης και πύκνωμα μαλλιου) και στη συνεχεια μειωση απόδοσης αλλα σταθεροποιηση μεχρι πριν λίγο καιρό, ενω τον τελευταιο χρόνο παράλληλη χρήση με super zix, τον τελευταιο μήνα εχω επικίνδυνη τριχόπτωση που εχει αποδυναμώσει αρκετα το μαλλί μου. Υπαρχει περιπτωση να σταματησε να επιδρα η μινοξ? αλλα τόσο αποτομα? καμια ιδέα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
karmiris είπε:Silent απο οτι μου ειπαν σε αυτο το φορυμ οτι και να βαλεις στο κεφαλι σου κανενα νοημα καθιστερησ τιν κατασταση για κανα χρονο το πολυ και μετα θα εχεις και ποσα εξοδα για να μην χειροτερευσεις χειροτερα......τελος παντον τσαμπα λεφτα κοιτα να κανεις γυμναστιριο φτιαξε μυσ γιατι τα μαλλια μας χερετανε.... εδω που ροτισα μου απαντισαν (φιλε εμεις δεν σοζουμε τα μαλλια μας ελπιζουμε στον ενα χρονο που παμε να τα κρατισουμε να βγει κενουρια θεραπια.....) αν θες να γεμισεις με προβλιματα υγειας και εξοδα παρε οτι θες κανοντασ τον σταβρο σου να βρεθει κενουρια θεραπια στον ενα χρονο που θα καθιστερισης και να προσεχεις το νιτρικο........για τιν τριχοπτοση καλλη συνεχια!
nikoskriti12 είπε:παιδια διαβαζα πριν για την histogen.οπως φαινεται εχουν βρει τη λυση.εχει διαβασει κανεις αλλος ποτε επιτελους θα ειναι διαθεσιμη η θεραπεια??