Τοπ 3 θεραπείες

KAGILERO

New Member
Απ: Τοπ 3 θεραπείες

PANATHA είπε:
χρειαζεται να κανω τριχοριζογραμμα ?? εμενα δεν μου εκανε ο δερματολογος μονο εξετασεις αιματος

panatha , εμένα με εξέτασε πρώτα, διέκρινε πρόβλημα, μου γραψε εξετάσεις αίματος και πρότεινε τριχοριζόγραμμα για να έχουμε όπως είπε εικόνα του προβλήματος. Δε ξέρω αν με τσίμπισε στη τιμή :chinscratch , αλλά χωρίς αυτό δε νομίζω πως θα μάθαινα για το επιπρόσθετο πρόβλημα με τις δυσπλαστικές τρίχες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ακη σ΄αυτες τις 3 τοπ θεραπειες που αναφερεις,μπορει κανεις να κανει και συνδυασμους μεταξυ τους? Εννοω για παραδειγμα στη big3 που με ενδιαφερει, μπορω να προσθεσω και το revivogen μαζι με τη μινοξ,ωστε να τα χρησιμοποιω εναλλαξ τοπικα, η θεωρεις οτι το revivogen ειναι περιττο και υπερβολικο εφοσον θα χρησιμοποιω τη φινα ως dht blocker?
Επισης επειδη εχω λιπαρα μαλλια και λουζομαι καθημερινα,μιπως 8α ηταν προτιμοτερο να επαιρνα καποιο shampoo καθημερινης χρησης με ουδετερο ph, η το revivogen bio-cleansing,
αντι του fungoral?

panathas

Member

ρε παιδια εγω ειχα παει σε δερματολογο μου εκανε εξετασεις αιματος ειπε οτι δεν εχω καποιο προβλημα στο αιμα και μου εδωσε ενα μηγμα advantan kai minoxidil το χρησιμοποιησα για κανα δυο μηνες αλλα δεν μπορω να πω οτι εκανε και τιποτα ξερετε αν ειναι καλη η θεραπεια??

notisis200

New Member

Άκης είπε:
Σημειώστε ότι τα περισσότερα απαιτούντε να αγοραστούν από έξω.

1. Φιναστερίδη (Proscar) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine) + σαμπουάν με Ketoconazole 1-2% (Nizoral)
Ο ποιό πετυχημένος συνδιασμός προϊόντων. Η λήψη 1mg Φιναστερίδη σε συνδιασμό με την Μινοξιδίλη (συνιστάτε 2 φορές την ημέρα) και το μοναδικό ίσως σαμπουάν με δυνατότητα τριχοφυίας, εγγυάτε σίγουρα αποτελέσματα.

2. Revivogen, (προαιρετικό το Proxiphen) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine)
Συνδιάζοντας τοπικό αναστολέα DHT με δυνατότητα τριχοφυίας μαζί με το νούμερο ένα προϊόν για τριχοφυία, την Μινοξιδίλη, μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα.
Δεν συνιστάτε τοπική λοσιόν σε μεγάλο αραίωμα μαλλιών.
Το Proxiphen περιέχει στοιχεία που το κάνει στο θέμα τριχοφυίας ποιό δυνατό. Δημιουργία του Dr. Peter Proctor, σε μερικές περιπτώσεις φάνηκε ισάξιο της Μινοξιδίλης. Ιδανικό για την καλή κατάσταση της κεφαλής (σε μερικούς αναφέρθηκε κοκκινίλα από το Revivogen, γι'αυτό και προστέθηκε το συγκεκριμένο εδώ).

3. Tricomin Solution Follicle Therapy, Super Zix
Το tricomin είναι ίσως το καλύτερο προϊόν σε ότι αφορά την καλή κατάσταση της κεφαλής. Έχει δείξει επίσης ότι μπορεί να παρουσιάσει και τριχοφυία στα σημεία όπου υπάρχει αραίωμα.
To super zix περιέχει ενεργά συστατικά που μπορούν να μπλοκάρουν την DHT.
Ο συγκεκριμένος συνδιασμός συνιστάτε και για γυναίκες όπου έχουν σαφώς ευαίσθητο δέρμα.

panathas

Member

χρειαζεται να παω σε καποιον δερματολογο η μπορω να τα παρω και μονος μου?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν πωλουνται σε ελλαδα αυτα
οποτε για να αγορασεις τις λοσιον αυτες δεν χρειαζεσαι δερματολογο
εκτος και αν θελεις να πας για αλλον λογο σε δερματολογο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

klitos

New Member

εγω πάλι θα ήθελα να πω
στο γενεάλογικο μου δέντρο ποτέ κανείς δεν έχει εμφανείσει φαλάκρα, μονό μία σχετική αραίωση
έχω και εγώ σχετικά αραιά μαλλιά αλλά δεν εχώ τριχόπτωση, δηλαδή ούτε κατά τον ύπνο ούτε κατά το λούσιμο μου πεφτουν πολλες τριχες
αντιθετως θα ελεγα οτι μου πεφτουν και πολυ λιγες
απλα δεν θελω να παρω το ρισκο να παρω καμποια απο τα φαρμακα αυτα και σε περιπτωση που διακόψω να μου πεφτουν μαλλια
αν ξερει κανεις καποια συντομη θεραπεια για να πυκνωσει η τριχα και μετα να μπορω να σταματησω επ αοριστον χωρις το ρισκο που προανεφερα θα ηθελα να μου το πει
εχω παει και σε δερματολογους αλλα οι θεραπειεσς που μου προτειναν δεν ειχαν κανενα εμφανες αποτελεσμα ακομη και μετα απο μηνες

panathas

Member

στο πρωτο μηνυμα του ακη, απο αυτες τις θεραπειες που αναφερει ποια δεν χρειαζετε προιοντα απο εξωτερικο??

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
στο πρωτο μηνυμα του ακη, απο αυτες τις θεραπειες που αναφερει ποια δεν χρειαζετε προιοντα απο εξωτερικο??
proscar,μινοξιδιλη,fungoral,super zix,μππορεις να τα βρεις σε φαρμακεια ;)

panathas

Member

και αν ξερεις καποιο αντιφλεγμονώδους σαμπουάν καλο?? γιατι εχω και κοκκινιλες

Μπλουζα