Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

XYZ.

New Member
Αρχικά να χαιρετήσω το φόρουμ και να συστηθω κατά κάποιο τρόπο.

Μπαίνω στο φόρουμ εδώ και κάποια χρόνια κατά αραιά διαστήματα γιατί από παλιά ήξερα πως εν καιρώ θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τα μαλλιά μου και το έβλεπα να έρχεται.
Εδώ και κάποιους μήνες μπαίνω πιο τακτικά για να πάρω πληροφορίες και να φτιάξω την στρατηγική μου καθώς εκρινα πως είναι η ώρα μου.

Θέλω να πω δυο λόγια και να θέσω και μερικά ερωτήματα σχετικά με τον τσακωμό που παρατηρώ μεταξύ πολλών μελών ( ειδικά ανθρώπων που είναι παλιοί στο φόρουμ από ότι κατάλαβα) με έναν συγκεκριμένο γιατρό που και αυτός μπαίνει και συμμετέχει στους τσακωμούς.

Αρχικά θα πω ότι ως νέο μέλος και υποψήφιος για να βρει γιατρό, η συμπεριφορά του γιατρού αυτού μου φαίνεται απερίγραπτη και απωθητική. Δεν μπορώ να διανοηθω πως ένας ιατρός κάθεται και βρίζεται σε ένα φόρουμ σαν έφηβος. Δείχνει έναν χαρακτήρα που με προβληματίζει ως υποψήφιο πελάτη και ως άνθρωπο γενικότερα. Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Επίσης θα προσθέσω ότι από όσα έχω διαβάσει τον βλέπω όντως να υπεκφευγει και να μην δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες από κάποια μέλη.

Από την άλλη, έχω να πω ότι βλέπω και τα παλιά και έμπειρα μέλη του φόρουμ να είναι εντελώς προκατειλημμένα εναντίον του σε βαθμό που κάνουν ζημιά σε εμάς τους πιο άσχετους. Από όσο έχω ψάξει αποτελέσματα γιατρών στην Ελλάδα θα έλεγα ότι η δουλειά του και τα αποτελέσματα που έχω δει είναι πάρα πολύ καλά. Σε σημείο που δυσκολεύομαι να βρω γιατρούς που έχουν να δείξουν κάτι καλύτερο. Πρόσφατα έμαθα το όνομα ενός άλλου γιατρού από Θεσσαλονίκη που τα μέλη τον εκθειάζουν, και με έκπληξη είδα μέτρια αποτελέσματα όταν τον έψαξα και μάλιστα σε πολύ πρόσφατη ανάρτηση ενός μέλους είδα πολύ κάτω του μετρίου αποτελέσματα και κατά ομολογία του ίδιου του ασθενούς είδα να αντιμετωπίζει προβλήματα και επιπλοκές και να ζητά από τον γιατρό επιδιορθώσεις λίγες μέρες μετά την επέμβαση.
Πάρα όλα αυτά το φόρουμ μόνο καλές κουβέντες έγραφε και σκεφτόμουν πως αν το αποτέλεσμα αυτό ήταν του άλλου γιατρού θα είχε πέσει ένα κιλό ξεκατινιασμα.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω:

Οκ κύριοι, ο γιατρός έχει άσχημη συμπεριφορά και όντως φαίνεται να έχει 5-6 μελανά σημεία στην καριέρα του, 5-10 περιστατικά που δεν πήγαν καλά, μερικές κακες τακτικές αποσιώπησης αυτών κτλπ.
Όμως τα αποτελέσματα του θεωρώ πως είναι ποιοτικά.
Δεν πιστεύετε πως όλη αυτή η κόντρα αποπροσανατολίζει εμάς που ψάχνουμε;
Μήπως λόγω του ότι έχει κάνει κάποια φάουλ ο γιατρός του χρεώνεται πολύ περισσότερα και μειώνεται τα αποτελέσματα που πετυχαίνει?

Θα πω για το τέλος ότι εμένα ως έναν άνθρωπο που έχει άγχος για να λύσει το πρόβλημα του μόνο βοήθεια δεν μου παρέχεται με όλο αυτό παρά μόνο με μπερδεύετε και δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Ας ήταν τα βίντεο μετά τόσο φωτισμενα όσο και τα βίντεο πριν και θα μπορούσαμε όλοι να συγκρίνουμε καλύτερα. Επίσης οι πλέον αντικειμενικές παρουσιάσεις είναι οι ανεξάρτητες, αυτές θα δεις για να δεις την αλήθεια σε όλους τους γιατρούς και όχι αυτές που κάνουν οι ίδιοι.

XYZ.

New Member
Ας ήταν τα βίντεο μετά τόσο φωτισμενα όσο και τα βίντεο πριν και θα μπορούσαμε όλοι να συγκρίνουμε καλύτερα. Επίσης οι πλέον αντικειμενικές παρουσιάσεις είναι οι ανεξάρτητες, αυτές θα δεις για να δεις την αλήθεια σε όλους τους γιατρούς και όχι αυτές που κάνουν οι ίδιοι.
Δεν έχω δει πολλά ανεξάρτητα αποτελέσματα του είναι αλήθεια. Ωστόσο συγκρίνοντας τι ανεβάζει με όσα ανεβάζουν άλλοι συνάδελφοί του, μου φαίνονται πολύ καλά τα αποτελέσματα και μάλιστα με τα βίντεο δίνει πιο ξεκάθαρη εικόνα από ότι οι 2-3 φωτογραφίες που συνήθως ανεβάζουν οι περισσότεροι.

Δηλαδή κάνω λάθος που θεωρώ ότι για τα δεδομένα τις Ελλάδας είναι μια πολύ καλή επιλογή συγκριτικά?
Δεν είμαι τόσο έμπειρος όσο εσείς αλλά λέω αυτό που πιστεύω.
Και ελπίζω να μην γυρίσει κάποιος να μου πει ότι τον γλειφω ή ότι με έβαλε αυτός να γράψω διότι νομίζω είναι ξεκάθαρο πως δεν μασάω τα λόγια μου σχετικά με τις δικές του κακές συμπεριφορες και τα λάθη του.

Kostas97

Well-Known Member
Αρχικά να χαιρετήσω το φόρουμ και να συστηθω κατά κάποιο τρόπο.

Μπαίνω στο φόρουμ εδώ και κάποια χρόνια κατά αραιά διαστήματα γιατί από παλιά ήξερα πως εν καιρώ θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τα μαλλιά μου και το έβλεπα να έρχεται.
Εδώ και κάποιους μήνες μπαίνω πιο τακτικά για να πάρω πληροφορίες και να φτιάξω την στρατηγική μου καθώς εκρινα πως είναι η ώρα μου.

Θέλω να πω δυο λόγια και να θέσω και μερικά ερωτήματα σχετικά με τον τσακωμό που παρατηρώ μεταξύ πολλών μελών ( ειδικά ανθρώπων που είναι παλιοί στο φόρουμ από ότι κατάλαβα) με έναν συγκεκριμένο γιατρό που και αυτός μπαίνει και συμμετέχει στους τσακωμούς.

Αρχικά θα πω ότι ως νέο μέλος και υποψήφιος για να βρει γιατρό, η συμπεριφορά του γιατρού αυτού μου φαίνεται απερίγραπτη και απωθητική. Δεν μπορώ να διανοηθω πως ένας ιατρός κάθεται και βρίζεται σε ένα φόρουμ σαν έφηβος. Δείχνει έναν χαρακτήρα που με προβληματίζει ως υποψήφιο πελάτη και ως άνθρωπο γενικότερα. Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Επίσης θα προσθέσω ότι από όσα έχω διαβάσει τον βλέπω όντως να υπεκφευγει και να μην δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες από κάποια μέλη.

Από την άλλη, έχω να πω ότι βλέπω και τα παλιά και έμπειρα μέλη του φόρουμ να είναι εντελώς προκατειλημμένα εναντίον του σε βαθμό που κάνουν ζημιά σε εμάς τους πιο άσχετους. Από όσο έχω ψάξει αποτελέσματα γιατρών στην Ελλάδα θα έλεγα ότι η δουλειά του και τα αποτελέσματα που έχω δει είναι πάρα πολύ καλά. Σε σημείο που δυσκολεύομαι να βρω γιατρούς που έχουν να δείξουν κάτι καλύτερο. Πρόσφατα έμαθα το όνομα ενός άλλου γιατρού από Θεσσαλονίκη που τα μέλη τον εκθειάζουν, και με έκπληξη είδα μέτρια αποτελέσματα όταν τον έψαξα και μάλιστα σε πολύ πρόσφατη ανάρτηση ενός μέλους είδα πολύ κάτω του μετρίου αποτελέσματα και κατά ομολογία του ίδιου του ασθενούς είδα να αντιμετωπίζει προβλήματα και επιπλοκές και να ζητά από τον γιατρό επιδιορθώσεις λίγες μέρες μετά την επέμβαση.
Πάρα όλα αυτά το φόρουμ μόνο καλές κουβέντες έγραφε και σκεφτόμουν πως αν το αποτέλεσμα αυτό ήταν του άλλου γιατρού θα είχε πέσει ένα κιλό ξεκατινιασμα.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω:

Οκ κύριοι, ο γιατρός έχει άσχημη συμπεριφορά και όντως φαίνεται να έχει 5-6 μελανά σημεία στην καριέρα του, 5-10 περιστατικά που δεν πήγαν καλά, μερικές κακες τακτικές αποσιώπησης αυτών κτλπ.
Όμως τα αποτελέσματα του θεωρώ πως είναι ποιοτικά.
Δεν πιστεύετε πως όλη αυτή η κόντρα αποπροσανατολίζει εμάς που ψάχνουμε;
Μήπως λόγω του ότι έχει κάνει κάποια φάουλ ο γιατρός του χρεώνεται πολύ περισσότερα και μειώνεται τα αποτελέσματα που πετυχαίνει?

Θα πω για το τέλος ότι εμένα ως έναν άνθρωπο που έχει άγχος για να λύσει το πρόβλημα του μόνο βοήθεια δεν μου παρέχεται με όλο αυτό παρά μόνο με μπερδεύετε και δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα.
Καλησπερα φιλε.

Ποιον γιατρο θεσ/νικης εκθιαζουν και ποιοι????

XYZ.

New Member
πιοος ξερει ποιο τσιράκι του Αναστας@κη έφτιαξε νέο προφίλ να πει τις παπάντζες του.
Φίλε μου διαβάζεις τι γράφω?
Κάτσε να το ξαναπώ μπας και το πιάσεις.

Από όσα έχω δει, σε πολλά που τον κατηγορείται φαίνεται να έχετε δίκιο καθώς του λέτε να απαντήσει και σφυρίζει κλέφτικα και το γυρνάει σε βρισιές.
Και θεωρώ την στάση του καραγκιοζιλικι.

Αν τώρα εσύ θεωρείς πως είμαι τσιράκι του τι να σου πω?

Πριν δω τα όλα σκηνικά στο φόρουμ θα πήγαινα δαγκωτος να με αναλάβει. Τώρα έχω αναθεωρήσει γιατί μου φαίνεται πως δεν θα μπορώ να βγάλω άκρη με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται έτσι και δεν νιώθω safe σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά γιατί αντί να με βοηθήσει θα αρχίσει να βρίζει και να το παίζει ιστορία.

Απλά λέω ότι από όσα έχω δει μέχρι τώρα μου φαίνεται ότι έχει καλά αποτελέσματα. Τώρα αν είμαι τυφλός τι να πω ρε παιδιά?

Antonis80

Active Member
Φίλε μου διαβάζεις τι γράφω?
Κάτσε να το ξαναπώ μπας και το πιάσεις.

Από όσα έχω δει, σε πολλά που τον κατηγορείται φαίνεται να έχετε δίκιο καθώς του λέτε να απαντήσει και σφυρίζει κλέφτικα και το γυρνάει σε βρισιές.
Και θεωρώ την στάση του καραγκιοζιλικι.

Αν τώρα εσύ θεωρείς πως είμαι τσιράκι του τι να σου πω?

Πριν δω τα όλα σκηνικά στο φόρουμ θα πήγαινα δαγκωτος να με αναλάβει. Τώρα έχω αναθεωρήσει γιατί μου φαίνεται πως δεν θα μπορώ να βγάλω άκρη με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται έτσι και δεν νιώθω safe σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά γιατί αντί να με βοηθήσει θα αρχίσει να βρίζει και να το παίζει ιστορία.

Απλά λέω ότι από όσα έχω δει μέχρι τώρα μου φαίνεται ότι έχει καλά αποτελέσματα. Τώρα αν είμαι τυφλός τι να πω ρε παιδιά?
Καλά φαίνεται ότι είσαι ένας από τους υποστηρικτές του γιατρού που εφτιαξες μόλις νέο προφίλ να μας πεις για τα δήθεν καλά αποτελέσματα του με τις στημένες παρουσίες και τα σκοτεινά του βίντεο. Με αυτά συμπέρασμα δεν βγάζεις.
Με τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις βγάζεις συμπέρασμα όχι με τις επίσημες. Τα ανεξάρτητα του είναι μέτρια με προβλήματα και καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να παρουσιάσει…εκεί φαίνονται όλα τα προβλήματα του που δεν δείχνει στις επίσημες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Τον τυρκαλα. Και αν δεις υπάρχει πρόσφατη ανάρτηση από μέλος που είχε προβλήματα αλλά το φόρουμ όσο κοίταξα τα έλεγε όλα μέλι γαλα
Εκτος 4 5 που ειναι εμφανες τι ρολο παιζουν, πολλοι σε ανυποπτους χρονους εχουμε πει για τον Τυρκαλα και τα καμωματα του και οποτε το φερει η κουβεντα θα τα ξαναπουμε.

Κατα τα αλλα εδω η πλειοψηφια δε στελνει σε γιατρους, απλα αναφερει σημεια και ο καθενας επιλεγει. Οποτε εφοσον εσυ διαβαζοντας καταληγεις στον Αναστασακη καλως κανεις.

XYZ.

New Member
Καλά φαίνεται ότι είσαι ένας από τους υποστηρικτές του γιατρού που εφτιαξες μόλις νέο προφίλ να μας πεις για τα δήθεν καλά αποτελέσματα του με τις στημένες παρουσίες και τα σκοτεινά του βίντεο.
Με τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις βγάζεις συμπεράσμα όχι με τις επίσημες. Τα ανεξάρτητα του είναι μέτρια με προβλήματα και καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να παρουσιάσει.
Το δεύτερο που λες το ακούω. Το πρώτο είναι εκνευριστικο.

Από τι φαίνεται ότι είμαι υποστηρικτής του? Δηλαδή δεν μπορεί σε έναν άνθρωπο να αρέσουν τα αποτελέσματα του? Τότε γιατί κάποιοι τον επιλέγουν και πάνε? Οκ δεν είμαι πολύ έμπειρος αλλά η γνώμη μου αυτη είναι. Ευχαρίστως αν μου δείξεις άλλες καλύτερες δουλειές να αλλάξω γνώμη.
Αν ήμουν υποστηρικτής του δεν θα έλεγα ότι κάνει καραγκιοζιλικια και ότι δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ως άνθρωπος με αυτά που κάνει. Σωστά?

XYZ.

New Member
Εκτος 4 5 που ειναι εμφανες τι ρολο παιζουν, πολλοι σε ανυποπτους χρονους εχουμε πει για τον Τυρκαλα και τα καμωματα του και οποτε το φερει η κουβεντα θα τα ξαναπουμε.

Κατα τα αλλα εδω η πλειοψηφια δε στελνει σε γιατρους, απλα αναφερει σημεια και ο καθενας επιλεγει. Οποτε εφοσον εσυ διαβαζοντας καταληγεις στον Αναστασακη καλως κανεις.
Δεν είπα ότι καταλήγω εκεί. Το αντίθετο είπα. Ότι δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Ρε παιδιά διαβάζετε το γράφω ή έχετε τόσο μένος που απλά γράφεται στον αυτόματο?

Kostas97

Well-Known Member
Δεν είπα ότι καταλήγω εκεί. Το αντίθετο είπα. Ότι δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Ρε παιδιά διαβάζετε το γράφω ή έχετε τόσο μένος που απλά γράφεται στον αυτόματο?
1738933204219.png

Με δουλευεις ετσι?

Antonis80

Active Member
Το δεύτερο που λες το ακούω. Το πρώτο είναι εκνευριστικο.

Από τι φαίνεται ότι είμαι υποστηρικτής του? Δηλαδή δεν μπορεί σε έναν άνθρωπο να αρέσουν τα αποτελέσματα του? Τότε γιατί κάποιοι τον επιλέγουν και πάνε? Οκ δεν είμαι πολύ έμπειρος αλλά η γνώμη μου αυτη είναι. Ευχαρίστως αν μου δείξεις άλλες καλύτερες δουλειές να αλλάξω γνώμη.
Αν ήμουν υποστηρικτής του δεν θα έλεγα ότι κάνει καραγκιοζιλικια και ότι δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ως άνθρωπος με αυτά που κάνει. Σωστά?
φίλε βγάζει μάτι ότι είσαι στημένος όσο στημένες είναι και οι σκοτεινές παρουσιάσεις του γιατρού που εκθειάζεις.
νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε χαζούς μάλλον

XYZ.

New Member
Μάλλον σου ξέφυγε αυτό :

"Αρχικά θα πω ότι ως νέο μέλος και υποψήφιος για να βρει γιατρό, η συμπεριφορά του γιατρού αυτού μου φαίνεται απερίγραπτη και απωθητική. Δεν μπορώ να διανοηθω πως ένας ιατρός κάθεται και βρίζεται σε ένα φόρουμ σαν έφηβος. Δείχνει έναν χαρακτήρα που με προβληματίζει ως υποψήφιο πελάτη και ως άνθρωπο γενικότερα. Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και επαγγελματισμό."

Σου φαίνονται αυτά λόγια κάποιου που έχει καταλήξει στον Αναστασάκη? Γιατί να πάω σε έναν γιατρό με "απερίγραπτη και απωθητική συμπεριφορά χωρίς σοβαρότητα και επαγγελματισμό "?

Λέω ξεκάθαρα ότι μου αρέσουν τα αποτελέσματα του, εκτός βέβαια αν όντως οι παρουσιάσεις του είναι μουφα. Που κρίνοντας από το πώς φέρεται εδώ μέσα δεν θα μου έκανε και μεγάλη έκπληξη.
Μπρο την γνώμη μου λέω δεν με έχει βάλει κανένας.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?

XYZ.

New Member
O @XYZ. έχει κοινόχρηστη διεύθυνση με τον @Faidon112, ότι σημαίνει αυτό.
O @XYZ. έχει κοινόχρηστη διεύθυνση με τον @Faidon112, ότι σημαίνει αυτό.
Ενδεχομένως να είναι κάποιο account που είχα φτιάξει παλιότερα. Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό.

Μπλουζα