Η αληθεια ειναι ομως οτι το προηγουμενο account του φίλου δε δεχτηκε και την καλυτερη συμπεριφορα απο το φορουμ, για να τα λεμε ολα.
Οντως δεν εβγαζε κανενα νοημα το γκουρας vs αναστασακης για ενα παλιο μελος και θα μπορουσε να βαλει καποιον σε υποψιες. Αλλα αποκλειεται να ειχε γραφτει καποιος καποτε (με το παλιο account) και να του ηρθε αυτη τη περιοδο να ξαναμπει στο φορουμ (με το παλιό πάλι). Ή να μην εμπαινε συχνα; Οποτε να μην εχει updated πληροφοριες.
Στην θεση σας θα το αφηνα λιγο προς διερευνση, αργα ή γρηγορα θα εβγαινε καθαρο συμπερασμα. Χωρις να αδικήσουμε κανέναν. Δεν λεω οτι τον αδικήσατε απαραιτητα.
Ρε παιδιά , εσείς μπορεί να ζείτε και να αναπνέετε μέσα στα φόρουμ. Εγώ δεν έχω εμβαθύνει τόσο και οκ μπορεί να κάνω χαζές ερωτήσεις ή να έχω λάθος απόψεις.
Έχω έναν φίλο που έχει κάνει μμ στον Γκούρα από παλιά και με βάση τα όσα ήξερα μου είχε φανεί καλό το αποτέλεσμα. Όσο περνούσαν τα χρόνια εβλεπα videos του Αναστασάκη που ίσως λόγω marketing είναι πιο mainstream και μου φάνηκε καλύτερος.
Να πεις ότι ψαρωσα? Μπορεί. Να πεις ότι δεν έχω πολλές γνώσεις? Σίγουρα.
Έκανα λοιπόν τότε αυτή την ερώτηση και πέσανε όλοι να με φάνε. Από εκεί και μετά άρχισα να παρακολουθώ το όλο drama αραιά και που και απλά όντως μου φάνηκε λίγο υπερβολικη η κακή κριτική στη δουλειά του.
Στην συμπεριφορά και στην έλλειψη διαφάνειας δεν το συζητώ έχετε δίκιο.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα με μπερδέψατε. Και γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω μήπως επειδή κάνει αυτές τις μαλακίες και γράφει εδώ μέσα με τον τρόπο που το κάνει είστε πιο αρνητικά προκατειλημμένοι.
Εμένα στα παπάρια μου και ο ένας γιατρός και ο άλλος και ο παραλλος. Εγώ θέλω να βρω μια safe επιλογή να πάω να φτιάξω το θέμα που έχω. Δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω.
Ναι απαντάω και εγώ με άσχημο τρόπο, αλλά σκέψου να μπεις σε ένα φόρουμ με μια απλή ερώτηση και να πέσουν 10 άτομα από πάνω με ειρωνίες και να με λένε τρολ και οτιδήποτε. Ε ναι εκεί κάποια στιγμή θα προσβάλλω και εγώ. Δεν με ξέρετε και από χθες για να μου μιλάτε έτσι.
Αν το λάθος μου είναι ότι από απειρία μου φάνηκε καλή η δουλειά του Αναστασάκη διορθωστε με. Αλλά όταν τρώω επίθεση δεν θα κάτσω να κάνω το μαλακα