Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

XYZ.

New Member
μετά από το ξεφτίλικι συγκεκριμένου ιατρού που δεν ξεπλένεται ούτε σε 5 χρόνια, άνοιξαν δυο νήματα με τίτλους που μοιάζουν με περιοδικό ciao.

Ένα του ιατρού και ένα δικό σου, ενώ εσύ γράφεις και με δυο account. Δεν θα απαντήσω στο ότι θα έλεγες για τη μάνα του στη πραγματική ζωή αν κάποιος σε ειρωνευόταν. Έχω κουράστει στην ηλικία μου να απαντάω σε ανοησίες.

Γράψε ότι θες, τα περισσότερα μέλη πιστευώ θα μείνουν με τον εξευτελισμό του ενός ιατρού και με το ότι κανέις μας δεν θα πήγαινε στο Γκούρα. Τα άλλα που λες δεν με αφορούν, θεωρώ και τους υπόλοιπους.

Bye.
Bye Felicia

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
CopyQ.XpUgur.png

Kostas97

Well-Known Member
Δεν ξέρω μπρο, οποίος δεν θέλει να ακούει σχολιανα, να είναι πιο ευγενικός. Εγώ δεν μπήκα ποτέ να βρίζω κανέναν αλλά δεν θα κάθομαι να ακούω ειρωνίες χωρίς να απαντήσω. Οκ ήταν λίγο σκληρό δεν λέω.

Όσον αφορά τον Α. εγώ έχω μείνει μαλακας με όσα έχω δει εδώ μέσα να γράφει. Και βλέπω ξεκάθαρα όσα αποφεύγει να απαντήσει άρα και θεωρώ ότι έχει χεσμενη την φωλιά του.
Απλά ήλπιζα, επειδή όντως μου αρέσει η δουλειά του, όταν το ανέφερα να άκουγα τους πιο έμπειρους να μου πουν ότι δεν είναι καλός σε αυτό κ αυτό για αυτόν κ αυτόν τον λόγο και να μου συστήσουν καλύτερες επιλογές.
Στα δικά μου μάτια, και η Σενέκα έχει δείξει καλές δουλειές, και ο βεκρης (αν και ίσως λίγο χειρότερος κατά τη γνώμη μου) και ένας άλλος Σαλονικιός που είδα πρόσφατα νεαρός ξανθός δεν θυμάμαι το όνομα του μου φάνηκε πολύ καλός .
Αλλά εδώ μέσα με το που αναφέρω το όνομα του άλλου νιώθω λες και κλείνουν τα αυτιά και το μυαλό όλοι και απλά αρχίζουν πόλεμο.
Και δεν βλέπω να βγάζω καμία άκρη. Μου φαίνεται τελικά πως έκανα λάθος να γράψω στο φορουμ
Για εμένα όλα ξεκινάνε από το να ανοίξεις ένα νημα να βάλεις 10 φωτο και πάνω σε αυτές να γίνει συζήτηση.
Προκειμένου να μείνει ναι κάτι πίσω κατάλαβες.

Κατανοώ ως ένα βαθμό αυτά που λες αλλά θεωρώ τα δύο νήματα σου ήταν σε λάθος κατεύθυνση για να πάρεις ουσιαστικές απαντήσεις.

Vdupa

Well-Known Member
άποψη μου αυτό που είπες στον αεράτο για τη μάνα του είναι λόγως ban σε όλα σου τα account.
Η αληθεια ειναι ομως οτι το προηγουμενο account του φίλου δε δεχτηκε και την καλυτερη συμπεριφορα απο το φορουμ, για να τα λεμε ολα.

Οντως δεν εβγαζε κανενα νοημα το γκουρας vs αναστασακης για ενα παλιο μελος και θα μπορουσε να βαλει καποιον σε υποψιες. Αλλα αποκλειεται να ειχε γραφτει καποιος καποτε (με το παλιο account) και να του ηρθε αυτη τη περιοδο να ξαναμπει στο φορουμ (με το παλιό πάλι). Ή να μην εμπαινε συχνα; Οποτε να μην εχει updated πληροφοριες.

Στην θεση σας θα το αφηνα λιγο προς διερευνση, αργα ή γρηγορα θα εβγαινε καθαρο συμπερασμα. Χωρις να αδικήσουμε κανέναν. Δεν λεω οτι τον αδικήσατε απαραιτητα.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Η αληθεια ειναι ομως οτι στο προηγουμενο account δε δεχτηκε και την καλυτερη συμπεριφορα απο το φορουμ, για να τα λεμε ολα.

Οντως δεν εβγαζε κανενα νοημα το γκουρας vs αναστασακης για ενα παλιο μελος και θα μπορουσε να βαλει καποιον σε υποψιες. Αλλα αποκλειεται να ειχε γραφτει καποιος καποτε (με το παλιο account) και να του ηρθε αυτη τη περιοδο να ξαναμπει στο φορουμ. Ή να μην εμπαινε συχνα; Οποτε να μην εχει updated πληροφοριες.

Στην θεση σας θα το αφηνα λιγο προς διερευνση, αργα ή γρηγορα θα εβγαινε καθαρο συμπερασμα. Χωρις να αδικήσουμε κανέναν. Δεν λεω οτι τον αδικήσατε απαραιτητα.
αδελφέ, καταλάβαινω πως θες να είσαι αντικειμενικός και μαζί σου.

Δες όμως τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα. Έχει παλιό προφιλ, έχει τα credentials (μιας που μπήκε το σάββατο και με τα δυο) και επιλέγει να γράψει ξανά ως Φαίδων. Μετά μόλις ως Φαίδων φτάνει να λέει για μάνες μπαίνει με το παλιό.

Είναι μέλος με account από παλιά και ενώ υπάρχουν 100000 επιλογές, λέει Γκούρας η Αναστασάκης που οκ....

Στην ουσία τα επιχειρήματα του είναι ακριβώς τα ίδια με του Χρήστου και του γιατρού. Ότι δήθεν εμείς κάνουμε επίθεση στο χαρακτήρα του Αναστασάκη, ενώ είναι καλός ιατρός και ίσως ο τοπ στην ελλάδα. Αυτό είναι μια σαχλάμαρα. Αυτός κάνει επίθεση στο χαρακτήρα μας για να μη δώσει απαντήσεις σε τίποτα ενώ όλα του τα ανεξάρτητα (σχεδόν) πάσχουν. Αν είχαμε 100 αληθινά ανεξάρτητα μπορεί να χαμε 95 με θέματα. Οπότε αυτό που λέει δεν ισχυεί εκτός αν όλοι έχουμε πεισθεί από τα βίντεο που ανεβάζει με σβηστά φώτα.

Ο τρόπος που εκφράζεται είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Bye Felicia, μάνες κλπ....

Ανοίγει νήμα τη στιγμή που ο Αναστ. έχει γίνει ρεντίκολο. Άνοιξαν δυο νήματα μετα τη ξεφτίλα που έριξε ο Πάνος, ένα του ιατρού και ένα αυτό για να αποπροσανατολήσουν από τη ξεφτίλα (άποψη μου).

Ε όλα αυτά εμένα με κάνουν να καταλάβω πως δεν είναι τυχαίο το νήμα.

Aldo

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι ομως οτι στο προηγουμενο account δε δεχτηκε και την καλυτερη συμπεριφορα, για να τα λεμε ολα.

Οντως δεν εβγαζε κανενα νοημα το γκουρας vs αναστασακης για ενα παλιο μελος, και θα μπορουσε να βαλεις καποιον σε υποψιες. Αλλα αποκλειεται να ειχε γραφτει καποιος καποτε και να του ηρθε σημερα να ξαναμπει στο φορουμ. Η να μην εμπαινε συχνα;

Στην θεση θα το αφηνα λιγο προς διερευνση, αργα ή γρηγορα θα εβγαινε καθαρο συμπερασμα.
Κριμα που η δυσωδία του μυαλού δεν είναι αντιληπτή από την μύτη…
Θα είχε σωθεί πολύς κόσμος.

gregkont13

Verified MM member
@gregkont13 είναι πολύ πιθανό να ισχύουν όλα όσα λες, αλλά όχι βέβαιο.
Εγω τουλαχιστον δεν ειμαι βέβαιος. Αν έισαι το σέβομαι.
καταλάβαινω τι λες και γιατί αλλά με όσα ξέρω και έχω δει(γενικά), δεν το πιστευώ (ότι δεν ισχύουν).

Vdupa

Well-Known Member
Κριμα που η δυσωδία του μυαλού δεν είναι αντιληπτή από την μύτη…
Θα είχε σωθεί πολύς κόσμος.
Ρε συ, όλοι έχουν μια υποψία, Κάτι ''μύρισε'', αλλά αν το αφήνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις λίγο παραπάνω, θα ξέρουμε και τι μυρίζει με σιγουριά. Όσο δίνεις χώρο, τόσο πιο σωστά συμπεράσματα θα έχεις. Δε μου αρέσει προσωπικά να βγάζω συμπεράσματα τόσο γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος.

Noname12

Active Member
Συμφωνώ με το σχόλιο γενικά.

Συχνά είναι άσχημη η αντιμετώπιση σε ερωτήσεις με σχόλια που δεν βοηθούν (το γράφω με αφορμή τη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι απαραίτητα για αυτήν).
Η αληθεια ειναι ομως οτι το προηγουμενο account του φίλου δε δεχτηκε και την καλυτερη συμπεριφορα απο το φορουμ, για να τα λεμε ολα.

Οντως δεν εβγαζε κανενα νοημα το γκουρας vs αναστασακης για ενα παλιο μελος και θα μπορουσε να βαλει καποιον σε υποψιες. Αλλα αποκλειεται να ειχε γραφτει καποιος καποτε (με το παλιο account) και να του ηρθε αυτη τη περιοδο να ξαναμπει στο φορουμ (με το παλιό πάλι). Ή να μην εμπαινε συχνα; Οποτε να μην εχει updated πληροφοριες.

Aldo

Well-Known Member
Ρε συ, όλοι έχουν μια υποψία, Κάτι ''μύρισε'', αλλά αν το αφήνουμε σε τέτοιες λίγο παραπάνω. Θα ξέρουμε και τι μυρίζει με σιγουριά. Δεν μου αρέσει προσωπικά να βγάζω συμπεράσματα τόσο γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος.
Μπαααααα
Μπααααααααααα

Με όλο το σεβασμό Vag, σε εκτιμώ πραγματικά ως μέλος για πολλους λογους, εδώ ομως θα διαφωνήσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

XYZ.

New Member

Ρε παιδιά , εσείς μπορεί να ζείτε και να αναπνέετε μέσα στα φόρουμ. Εγώ δεν έχω εμβαθύνει τόσο και οκ μπορεί να κάνω χαζές ερωτήσεις ή να έχω λάθος απόψεις.

Έχω έναν φίλο που έχει κάνει μμ στον Γκούρα από παλιά και με βάση τα όσα ήξερα μου είχε φανεί καλό το αποτέλεσμα. Όσο περνούσαν τα χρόνια εβλεπα videos του Αναστασάκη που ίσως λόγω marketing είναι πιο mainstream και μου φάνηκε καλύτερος.
Να πεις ότι ψαρωσα? Μπορεί. Να πεις ότι δεν έχω πολλές γνώσεις? Σίγουρα.

Έκανα λοιπόν τότε αυτή την ερώτηση και πέσανε όλοι να με φάνε. Από εκεί και μετά άρχισα να παρακολουθώ το όλο drama αραιά και που και απλά όντως μου φάνηκε λίγο υπερβολικη η κακή κριτική στη δουλειά του.
Στην συμπεριφορά και στην έλλειψη διαφάνειας δεν το συζητώ έχετε δίκιο.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα με μπερδέψατε. Και γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω μήπως επειδή κάνει αυτές τις μαλακίες και γράφει εδώ μέσα με τον τρόπο που το κάνει είστε πιο αρνητικά προκατειλημμένοι.
Εμένα στα παπάρια μου και ο ένας γιατρός και ο άλλος και ο παραλλος. Εγώ θέλω να βρω μια safe επιλογή να πάω να φτιάξω το θέμα που έχω. Δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω.

Ναι απαντάω και εγώ με άσχημο τρόπο, αλλά σκέψου να μπεις σε ένα φόρουμ με μια απλή ερώτηση και να πέσουν 10 άτομα από πάνω με ειρωνίες και να με λένε τρολ και οτιδήποτε. Ε ναι εκεί κάποια στιγμή θα προσβάλλω και εγώ. Δεν με ξέρετε και από χθες για να μου μιλάτε έτσι.
Αν το λάθος μου είναι ότι από απειρία μου φάνηκε καλή η δουλειά του Αναστασάκη διορθωστε με. Αλλά όταν τρώω επίθεση δεν θα κάτσω να κάνω το μαλακα

Vdupa

Well-Known Member
Μπαααααα
Μπααααααααααα

Με όλο το σεβασμό Vag, σε εκτιμώ πραγματικά ως μέλος για πολλους λογους, εδώ ομως θα διαφωνήσω.
Φυσικά, ακούω αυτό που λες. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις όμως περιμένω για να μάθω περισσότερα.

gregkont13

Verified MM member
Έκανα λοιπόν τότε αυτή την ερώτηση και πέσανε όλοι να με φάνε. Από εκεί και μετά άρχισα να παρακολουθώ το όλο drama αραιά και που και απλά όντως μου φάνηκε λίγο υπερβολικη η κακή κριτική στη δουλειά του.
Στην συμπεριφορά και στην έλλειψη διαφάνειας δεν το συζητώ έχετε δίκιο.

Ακόμα και αν ήσουν προσβλητικός θα σου απάντησω μόνο σε ένα.

Αφού βλέπεις αδιαφάνεια όπως λες, δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά τη δουλεία του (γιατί δεν υπάρχει διαφάνεια). Οπότε αν είσαι αντικειμενικός, τρέχεις μακρία.

XYZ.

New Member
Ακόμα και αν ήσουν προσβλητικός θα σου απάντησω μόνο σε ένα.

Αφού βλέπεις αδιαφάνεια όπως λες, δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά τη δουλεία του (γιατί δεν υπάρχει διαφάνεια). Οπότε αν είσαι αντικειμενικός, τρέχεις μακρία.
Αυτό που λες είναι σωστό

Vdupa

Well-Known Member
Παιδια απλα μετα την πρωτη αναρτηση του, του πετας τα ανεξαρτητα και κοβεις αντιδρασεις. Case closed καπου εκει. Θα έχεις οτι πληροφορια ήθελες να εχεις για το account.

Αυτο που λεω ειναι οτι μπορουμε να επιτρεπουμε λιγο περισσοτερο την συζητηση και κατ επεκταση την διερεύνηση.

gregkont13

Verified MM member
Αυτό που λες είναι σωστό
με βάση λοιπόν αυτό και το ότι ο Γκούρας είναι πολύ πίσω (θα στο πουν όλοι), θα σου συνιστούσα να αφήσεις τον Αναστασάκη και να ψάξεις στο φόρουμ τοπ ιατρους να φτιάξεις το κεφάλι σου και να είσαι ωραίος με μαλλάρα ;)

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Παιδιά σόρι για το ελαφρύ rant αλλά και αυτό με το διαρκές derailing των θρεντ δεν βοηθάει.

Ο άλλος (αν υποτεθεί ότι το προφίλ είναι γνήσιο) ρώτησε μεταξύ Γκούρα και Αναστασάκη και καταλήξαμε να συζητάμε για Γεωργίου και Καλογιάννη με φωτο παρουσιάσεων (σόρι για το ελαφρύ derailing και του παρόντος, αλλά δεν έχει εμφανές θέμα :p).

XYZ.

New Member
με βάση λοιπόν αυτό και το ότι ο Γκούρας είναι πολύ πίσω (θα στο πουν όλοι), θα σου συστινούσα να αφήσεις τον Αναστασάκη και να ψάξεις στο φόρουμ τοπ ιατρους να φτιάξεις το κεφάλι σου και να είσαι ωραίος με μαλλάρα ;)

Μακάρι ρε μπρο. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω γιατί αλήθεια είναι πολύ ψυχοφθόρα η παραμονή εδώ μέσα.

Εγώ θα προτείνω σε όλα τα μέλη του φόρουμ να δίνουν λίγο το benefit of the doubt.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν ξέρουμε καλά την όλη φάση.
Ναι πες με μαλακα, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια νόμιζα ότι οι μμ απλά δεν πιάνουν. Ότι οκ μπορεί να βγάλεις δέκα τρίχες ξέρω γω. Μετά είδα τον φίλο που είχε πάει Γκούρα και είχε κατά την τότε αποψη μου ένα decent αποτέλεσμα και ενθουσιάστηκα ότι όταν έρθει η σειρά μου θα πάω και εγώ. Μετα άρχισα λίγο να το κοιτάω πιο πολύ κλπ κλπ
Και άρχισα λίγο λίγο να μπαίνω εδώ. Αν δεις το άλλο account μου είναι εδώ από το 2018 απλά δεν έγραφα.εμπαινα κάθε τόσο να διαβάσω κάτι για λίγο κλπ

Μπλουζα