Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειναι ενα acc που επειδη ξεφυγες ηξερες οτι δε θα παρεις απαντησεις ξανα. Πες το απλα.Ενδεχομένως να είναι κάποιο account που είχα φτιάξει παλιότερα. Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό.
Μηπως ειναι ο διδυμος αδεφος του;O @XYZ. έχει κοινόχρηστη διεύθυνση με τον @Faidon112, ότι σημαίνει αυτό.
Ξεγυμνωμα
Οποιοσδήποτε αν έκανε αυτά τα πράγματα θα άκουγε κράξιμο όντως.Άρα έγραψες με ένα account πριν από λίγες μέρες και μετά απόφασισες να γράψεις με ένα παλιοτέρο account μερικές μέρες αργότερα; Αφου είχες τα credentials γιατί δεν έγραψες με το παλιό από την αρχή ή δεν έμεινες στο καινουρίο αφού το χρησιμοποιήσες πρόσφατα;
Είναι καλή η τεχνική σου. Στην ουσία είναι η ίδια με του γιατρού. Λες έχει κακιά συμπεριφόρα, αλλά πλαγιώς πετάς το ότι, είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Οπότε γιατί τον κράζετε έτσι;
Man... αν ο Τυρκαλάς έκανε ότι έκανε ο Αναστασάκης στο φόρουμ θα έτρωγε το ίδιο κράξιμο. Τόσο απλά. Από κει και πέρα, αν εσένα σου αρέσουν τα σκοτεινά βίντεο που παρουσιάζει, κρίνε τον όπως θες. Για μένα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στη τιμή του. Και σου απαντάω κανονικά όποιος και αν είσαι.
ΥΓ. με το άλλο σου account έλεγες πως αρέσεις στη μάνα του Αεράτου. Η φρασεολόγια σου έναν μου θυμίζει.
άποψη μου αυτό που είπες στον αεράτο για τη μάνα του είναι λόγως ban σε όλα σου τα account.Οποιοσδήποτε αν έκανε αυτά τα πράγματα θα άκουγε κράξιμο όντως.
Δεν το πετάω πλαγίως φίλε. Θες λόγω μάρκετινγκ? Θες λόγω ασχετοσυνης δικής μου? Ναι μου είχε κάνει καλή εντύπωση ο συγκεκριμένος γιατρός μέχρι που είδα τα καμώματα του και εφριξα.
Από εκεί και πέρα δεν είμαι ούτε βαλτος ούτε τίποτα. Το γιατί δεν μπήκα με το άλλο account, προφανώς για να αποφύγω να ακούω όλα όσα ακούω τώρα καθώς η παραμικρή αναφορά του ονόματος του γιατρού εδώ μέσα κάνει τζιζ.
Αλλά και πάλι από ότι φαίνεται δεν την γλύτωσα.
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία και αυτό φαίνεται καθώς μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ο Γκούρας είναι κορυφή επειδή κάποιος φίλος κάποτε είχε καλό αποτέλεσμα από αυτόν πριν 12 χρόνια.Πλέον το παίρνω πίσω. Όσο ψάχνω μαθαίνω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άποψη σου. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν εριστικός χωρίς λόγο.άποψη μου αυτό που είπες στον αεράτο για τη μάνα του είναι λόγως ban σε όλα σου τα account.
Και το χειροτερο εινι οτι καποιου η μανα μπορει ν μη ζει....Οποιοσδήποτε αν έκανε αυτά τα πράγματα θα άκουγε κράξιμο όντως.
Δεν το πετάω πλαγίως φίλε. Θες λόγω μάρκετινγκ? Θες λόγω ασχετοσυνης δικής μου? Ναι μου είχε κάνει καλή εντύπωση ο συγκεκριμένος γιατρός μέχρι που είδα τα καμώματα του και εφριξα.
Από εκεί και πέρα δεν είμαι ούτε βαλτος ούτε τίποτα. Το γιατί δεν μπήκα με το άλλο account, προφανώς για να αποφύγω να ακούω όλα όσα ακούω τώρα καθώς η παραμικρή αναφορά του ονόματος του γιατρού εδώ μέσα κάνει τζιζ.
Αλλά και πάλι από ότι φαίνεται δεν την γλύτωσα.
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία και αυτό φαίνεται καθώς μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ο Γκούρας είναι κορυφή επειδή κάποιος φίλος κάποτε είχε καλό αποτέλεσμα από αυτόν πριν 12 χρόνια.Πλέον το παίρνω πίσω. Όσο ψάχνω μαθαίνω.
Καραγκιοζης, η αποψη μου δεν αλλάζει ..Ξεγυμνωμα
Δεν πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς του άλλου επειδή είναι εριστικός. Η απαντήση σου σε μένα φανερώνει άμεσσα το επιπέδο σου και ξαναλέω μόνο ένας μου θυμίζει αυτό το επιπέδο.Άποψη σου. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν εριστικός χωρίς λόγο.
Όταν πας να την πεις σε κάποιον αναμενόμενο ότι θα ακούσεις και εσύ κάτι. Δεν μου ήρθε έτσι τυχαία να του πω κάτι τέτοιο
Δεν ξέρω μπρο, οποίος δεν θέλει να ακούει σχολιανα, να είναι πιο ευγενικός. Εγώ δεν μπήκα ποτέ να βρίζω κανέναν αλλά δεν θα κάθομαι να ακούω ειρωνίες χωρίς να απαντήσω. Οκ ήταν λίγο σκληρό δεν λέω.Και το χειροτερο εινι οτι καποιου η μανα μπορει ν μη ζει....
Οπως και να χει ο Α. δεν τρωει αδικη κριτικη να ξερεις. Πλεον ειναι απο ολους να φανταστεις...
Οσον αφορα τα αποτελεσματα αν κρινω απο 800 σχεδον google κριτικες αναλογια με αριθμο των βιντεο - φωτογραφιων, ειμαι επιφυλακτικος.
αν καθένας που είναι εριστικός του βρίζεις τη μάνα, νομίζω πως αν το κάνεις και στον πραγματικό κόσμο, δεν θα επιβιώσεις για πολύ.Δεν ξέρω μπρο, οποίος δεν θέλει να ακούει σχολιανα, να είναι πιο ευγενικός. Εγώ δεν μπήκα ποτέ να βρίζω κανέναν αλλά δεν θα κάθομαι να ακούω ειρωνίες χωρίς να απαντήσω. Οκ ήταν λίγο σκληρό δεν λέω.
Και δεν βλέπω να βγάζω καμία άκρη. Μου φαίνεται τελικά πως έκανα λάθος να γράψω στο φορουμ
Δεν του έβρισα την μάνα. Είπα ότι της αρέσω. Είναι υπονοούμενο αλλά δεν είναι βρισιά. Στην πραγματική ζωή φίλε ούτε αυτός θα μου μίλαγε με μαλακισμένες ειρωνείες. Αν το έκανε μια χαρά θα του έλεγα τα ίδια και χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω, δηλαδή μπορούμε να μιλάμε άσχημα σε κάποιον και είναι οκ, αλλά αν μετά ο άλλος μας την πει χειρότερα δεν είναι οκ?αν καθένας που είναι εριστικός του βρίζεις τη μάνα, νομίζω πως αν το κάνεις και στον πραγματικό κόσμο, δεν θα επιβιώσεις για πολύ.
ναι, έκανες λάθος.
μετά από το ξεφτίλικι συγκεκριμένου ιατρού που δεν ξεπλένεται ούτε σε 5 χρόνια, άνοιξαν δυο νήματα με τίτλους που μοιάζουν με περιοδικό ciao.Δεν του έβρισα την μάνα. Είπα ότι της αρέσω. Είναι υπονοούμενο αλλά δεν είναι βρισιά. Στην πραγματική ζωή φίλε ούτε αυτός θα μου μίλαγε με μαλακισμένες ειρωνείες. Αν το έκανε μια χαρά θα του έλεγα τα ίδια και χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω, δηλαδή μπορούμε να μιλάμε άσχημα σε κάποιον και είναι οκ, αλλά αν μετά ο άλλος μας την πει χειρότερα δεν είναι οκ?
Δεν πάει έτσι.
Ναι έκανα λάθος που έγραψα γιατί η κατάσταση εδώ μέσα είναι λίγο για σίριαλ. Και είναι κρίμα δλδ γιατί υποτίθεται ότι εδώ πρέπει να παίρνουμε γνώσεις και πληροφορίες αλλά μόνο drama παίζει.
Στο προηγούμενο ποστ που λες, έκανα το λάθος να ρωτήσω για δύο ονόματα γιατρών και κόντεψαν όλοι να πάθουν αναφυλακτικό σοκ και άρχισαν να μου την μπαίνουν.