Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ενδεχομένως να είναι κάποιο account που είχα φτιάξει παλιότερα. Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό.
Ειναι ενα acc που επειδη ξεφυγες ηξερες οτι δε θα παρεις απαντησεις ξανα. Πες το απλα.

Ανοιξε νημα βαλε φωτο κεφαλι σου και τα λεμε απο κει.

Kostas97

Well-Known Member
1738934355654.png
1738934371171.png

Μη βιαστεις να πεις οτι ξεχασες κωδικους χαχα

gregkont13

Verified MM member
Άρα έγραψες με ένα account πριν από λίγες μέρες και μετά απόφασισες να γράψεις με ένα παλιοτέρο account μερικές μέρες αργότερα; Αφου είχες τα credentials γιατί δεν έγραψες με το παλιό από την αρχή ή δεν έμεινες στο καινουρίο αφού το χρησιμοποιήσες πρόσφατα; :p

Είναι καλή η τεχνική σου. Στην ουσία είναι η ίδια με του γιατρού. Λες έχει κακιά συμπεριφόρα, αλλά πλαγιώς πετάς το ότι, είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Οπότε γιατί τον κράζετε έτσι;

Man... αν ο Τυρκαλάς έκανε ότι έκανε ο Αναστασάκης στο φόρουμ θα έτρωγε το ίδιο κράξιμο. Τόσο απλά. Από κει και πέρα, αν εσένα σου αρέσουν τα σκοτεινά βίντεο που παρουσιάζει, κρίνε τον όπως θες. Για μένα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στη τιμή του. Και σου απαντάω κανονικά όποιος και αν είσαι.

ΥΓ. με το άλλο σου account έλεγες πως αρέσεις στη μάνα του Αεράτου. Η φρασεολόγια σου έναν μου θυμίζει.

XYZ.

New Member
Άρα έγραψες με ένα account πριν από λίγες μέρες και μετά απόφασισες να γράψεις με ένα παλιοτέρο account μερικές μέρες αργότερα; Αφου είχες τα credentials γιατί δεν έγραψες με το παλιό από την αρχή ή δεν έμεινες στο καινουρίο αφού το χρησιμοποιήσες πρόσφατα; :p

Είναι καλή η τεχνική σου. Στην ουσία είναι η ίδια με του γιατρού. Λες έχει κακιά συμπεριφόρα, αλλά πλαγιώς πετάς το ότι, είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Οπότε γιατί τον κράζετε έτσι;

Man... αν ο Τυρκαλάς έκανε ότι έκανε ο Αναστασάκης στο φόρουμ θα έτρωγε το ίδιο κράξιμο. Τόσο απλά. Από κει και πέρα, αν εσένα σου αρέσουν τα σκοτεινά βίντεο που παρουσιάζει, κρίνε τον όπως θες. Για μένα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στη τιμή του. Και σου απαντάω κανονικά όποιος και αν είσαι.

ΥΓ. με το άλλο σου account έλεγες πως αρέσεις στη μάνα του Αεράτου. Η φρασεολόγια σου έναν μου θυμίζει.
Οποιοσδήποτε αν έκανε αυτά τα πράγματα θα άκουγε κράξιμο όντως.
Δεν το πετάω πλαγίως φίλε. Θες λόγω μάρκετινγκ? Θες λόγω ασχετοσυνης δικής μου? Ναι μου είχε κάνει καλή εντύπωση ο συγκεκριμένος γιατρός μέχρι που είδα τα καμώματα του και εφριξα.
Από εκεί και πέρα δεν είμαι ούτε βαλτος ούτε τίποτα. Το γιατί δεν μπήκα με το άλλο account, προφανώς για να αποφύγω να ακούω όλα όσα ακούω τώρα καθώς η παραμικρή αναφορά του ονόματος του γιατρού εδώ μέσα κάνει τζιζ.
Αλλά και πάλι από ότι φαίνεται δεν την γλύτωσα.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία και αυτό φαίνεται καθώς μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ο Γκούρας είναι κορυφή επειδή κάποιος φίλος κάποτε είχε καλό αποτέλεσμα από αυτόν πριν 12 χρόνια.Πλέον το παίρνω πίσω. Όσο ψάχνω μαθαίνω.

gregkont13

Verified MM member
Δεν το πετάω πλαγίως φίλε. Θες λόγω μάρκετινγκ? Θες λόγω ασχετοσυνης δικής μου? Ναι μου είχε κάνει καλή εντύπωση ο συγκεκριμένος γιατρός μέχρι που είδα τα καμώματα του και εφριξα.
Από εκεί και πέρα δεν είμαι ούτε βαλτος ούτε τίποτα. Το γιατί δεν μπήκα με το άλλο account, προφανώς για να αποφύγω να ακούω όλα όσα ακούω τώρα καθώς η παραμικρή αναφορά του ονόματος του γιατρού εδώ μέσα κάνει τζιζ.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία και αυτό φαίνεται καθώς μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ο Γκούρας είναι κορυφή επειδή κάποιος φίλος κάποτε είχε καλό αποτέλεσμα από αυτόν πριν 12 χρόνια.Πλέον το παίρνω πίσω. Όσο ψάχνω μαθαίνω.
άποψη μου αυτό που είπες στον αεράτο για τη μάνα του είναι λόγως ban σε όλα σου τα account.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsino

New Member
Και τυχαία έριξες σπόντα για κάποιον γιατρό? Που μια χαρά του τα έχουν χώσει στα λάθη του.
Επίσης ο συγκεκριμένος που ΔΕΝ τον είχες σαν επιλογή καν και κατάλαβες παρά την απειρία σου ότι μόνο διαφημίζεται.
Α) Έχει ανεξάρτητα αποτελέσματα. Πολύ καλά, καλά. ψιλό καλά, μέτρια και κακά. Όπως όλοι σχεδόν.
Β) Η τιμή του δεν έχει καμία σχέση...

XYZ.

New Member
άποψη μου αυτό που είπες στον αεράτο για τη μάνα του είναι λόγως ban σε όλα σου τα account.
Άποψη σου. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν εριστικός χωρίς λόγο.
Όταν πας να την πεις σε κάποιον αναμενόμενο ότι θα ακούσεις και εσύ κάτι. Δεν μου ήρθε έτσι τυχαία να του πω κάτι τέτοιο

Kostas97

Well-Known Member

Και το χειροτερο εινι οτι καποιου η μανα μπορει ν μη ζει....

Οπως και να χει ο Α. δεν τρωει αδικη κριτικη να ξερεις. Πλεον ειναι απο ολους να φανταστεις...
Οσον αφορα τα αποτελεσματα αν κρινω απο 800 σχεδον google κριτικες αναλογια με αριθμο των βιντεο - φωτογραφιων, ειμαι επιφυλακτικος. Παιζει μπολικη διαλογη

gregkont13

Verified MM member
Άποψη σου. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν εριστικός χωρίς λόγο.
Όταν πας να την πεις σε κάποιον αναμενόμενο ότι θα ακούσεις και εσύ κάτι. Δεν μου ήρθε έτσι τυχαία να του πω κάτι τέτοιο
Δεν πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς του άλλου επειδή είναι εριστικός. Η απαντήση σου σε μένα φανερώνει άμεσσα το επιπέδο σου και ξαναλέω μόνο ένας μου θυμίζει αυτό το επιπέδο.

Λες πως έφριξες με τη συμπεριφορά του γιατρού αλλά έχεις ανάλογη. Δεν πολύταιριάζουν όσα λες. Εμένα πχ με έχει προσβάλει άπειρα ο γιατρός για τον όποιο έφριξες και δεν ανέφερα ποτέ τη μάνα του.

Οπότε, προσωπικά μου περνάει αδιάφορο το νήμα σου και πιστευώ όλοι θα συνεχίσουν τις ερωτήσεις τους στον εν λόγο ιατρό.

XYZ.

New Member
Και το χειροτερο εινι οτι καποιου η μανα μπορει ν μη ζει....

Οπως και να χει ο Α. δεν τρωει αδικη κριτικη να ξερεις. Πλεον ειναι απο ολους να φανταστεις...
Οσον αφορα τα αποτελεσματα αν κρινω απο 800 σχεδον google κριτικες αναλογια με αριθμο των βιντεο - φωτογραφιων, ειμαι επιφυλακτικος.
Δεν ξέρω μπρο, οποίος δεν θέλει να ακούει σχολιανα, να είναι πιο ευγενικός. Εγώ δεν μπήκα ποτέ να βρίζω κανέναν αλλά δεν θα κάθομαι να ακούω ειρωνίες χωρίς να απαντήσω. Οκ ήταν λίγο σκληρό δεν λέω.

Όσον αφορά τον Α. εγώ έχω μείνει μαλακας με όσα έχω δει εδώ μέσα να γράφει. Και βλέπω ξεκάθαρα όσα αποφεύγει να απαντήσει άρα και θεωρώ ότι έχει χεσμενη την φωλιά του.
Απλά ήλπιζα, επειδή όντως μου αρέσει η δουλειά του, όταν το ανέφερα να άκουγα τους πιο έμπειρους να μου πουν ότι δεν είναι καλός σε αυτό κ αυτό για αυτόν κ αυτόν τον λόγο και να μου συστήσουν καλύτερες επιλογές.
Στα δικά μου μάτια, και η Σενέκα έχει δείξει καλές δουλειές, και ο βεκρης (αν και ίσως λίγο χειρότερος κατά τη γνώμη μου) και ένας άλλος Σαλονικιός που είδα πρόσφατα νεαρός ξανθός δεν θυμάμαι το όνομα του μου φάνηκε πολύ καλός .
Αλλά εδώ μέσα με το που αναφέρω το όνομα του άλλου νιώθω λες και κλείνουν τα αυτιά και το μυαλό όλοι και απλά αρχίζουν πόλεμο.
Και δεν βλέπω να βγάζω καμία άκρη. Μου φαίνεται τελικά πως έκανα λάθος να γράψω στο φορουμ

gregkont13

Verified MM member
Δεν ξέρω μπρο, οποίος δεν θέλει να ακούει σχολιανα, να είναι πιο ευγενικός. Εγώ δεν μπήκα ποτέ να βρίζω κανέναν αλλά δεν θα κάθομαι να ακούω ειρωνίες χωρίς να απαντήσω. Οκ ήταν λίγο σκληρό δεν λέω.

Και δεν βλέπω να βγάζω καμία άκρη. Μου φαίνεται τελικά πως έκανα λάθος να γράψω στο φορουμ
αν καθένας που είναι εριστικός του βρίζεις τη μάνα, νομίζω πως αν το κάνεις και στον πραγματικό κόσμο, δεν θα επιβιώσεις για πολύ.

ναι, έκανες λάθος.

XYZ.

New Member
αν καθένας που είναι εριστικός του βρίζεις τη μάνα, νομίζω πως αν το κάνεις και στον πραγματικό κόσμο, δεν θα επιβιώσεις για πολύ.

ναι, έκανες λάθος.
Δεν του έβρισα την μάνα. Είπα ότι της αρέσω. Είναι υπονοούμενο αλλά δεν είναι βρισιά. Στην πραγματική ζωή φίλε ούτε αυτός θα μου μίλαγε με μαλακισμένες ειρωνείες. Αν το έκανε μια χαρά θα του έλεγα τα ίδια και χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω, δηλαδή μπορούμε να μιλάμε άσχημα σε κάποιον και είναι οκ, αλλά αν μετά ο άλλος μας την πει χειρότερα δεν είναι οκ?
Δεν πάει έτσι.

Ναι έκανα λάθος που έγραψα γιατί η κατάσταση εδώ μέσα είναι λίγο για σίριαλ. Και είναι κρίμα δλδ γιατί υποτίθεται ότι εδώ πρέπει να παίρνουμε γνώσεις και πληροφορίες αλλά μόνο drama παίζει.

Στο προηγούμενο ποστ που λες, έκανα το λάθος να ρωτήσω για δύο ονόματα γιατρών και κόντεψαν όλοι να πάθουν αναφυλακτικό σοκ και άρχισαν να μου την μπαίνουν.

gregkont13

Verified MM member
Δεν του έβρισα την μάνα. Είπα ότι της αρέσω. Είναι υπονοούμενο αλλά δεν είναι βρισιά. Στην πραγματική ζωή φίλε ούτε αυτός θα μου μίλαγε με μαλακισμένες ειρωνείες. Αν το έκανε μια χαρά θα του έλεγα τα ίδια και χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω, δηλαδή μπορούμε να μιλάμε άσχημα σε κάποιον και είναι οκ, αλλά αν μετά ο άλλος μας την πει χειρότερα δεν είναι οκ?
Δεν πάει έτσι.

Ναι έκανα λάθος που έγραψα γιατί η κατάσταση εδώ μέσα είναι λίγο για σίριαλ. Και είναι κρίμα δλδ γιατί υποτίθεται ότι εδώ πρέπει να παίρνουμε γνώσεις και πληροφορίες αλλά μόνο drama παίζει.

Στο προηγούμενο ποστ που λες, έκανα το λάθος να ρωτήσω για δύο ονόματα γιατρών και κόντεψαν όλοι να πάθουν αναφυλακτικό σοκ και άρχισαν να μου την μπαίνουν.
μετά από το ξεφτίλικι συγκεκριμένου ιατρού που δεν ξεπλένεται ούτε σε 5 χρόνια, άνοιξαν δυο νήματα με τίτλους που μοιάζουν με περιοδικό ciao.

Ένα του ιατρού και ένα δικό σου, ενώ εσύ γράφεις και με δυο account. Δεν θα απαντήσω στο ότι θα έλεγες για τη μάνα του στη πραγματική ζωή αν κάποιος σε ειρωνευόταν. Έχω κουράστει στην ηλικία μου να απαντάω σε ανοησίες.

Γράψε ότι θες, τα περισσότερα μέλη πιστευώ θα μείνουν με τον εξευτελισμό του ενός ιατρού και με το ότι κανέις μας δεν θα πήγαινε στο Γκούρα. Τα άλλα που λες δεν με αφορούν, θεωρώ και τους υπόλοιπους.

Bye.

Μπλουζα