Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

shearer

Active Member
Που λέει ότι τα κάνει αυτός? Και όταν του λένε ότι συμμετέχει ελάχιστα τους λέει ότι δεν ισχύει και ότι οι ασθενείς του κοιμούνται?
Αυτά αν έχω να σου δείξω? Αλήθεια?
πάντως έχει βρει μια "απάντηση" για όλα, ώστε να μην έχει καμια ευθύνη ο ιδιος..
Αν οι ασθενείς λένε οτι δεν συμμετείχε στην επεμβαση ο γιατρός και τα έκαναν ολα τα κοριτσια της κλινικής, τοτε ειναι τρελοί ή ηταν κοιμισμένοι και το ειδαν στον ύπνο τους ενώ οι ιδιοι να λένε οτι δεν κοιμηθηκαν και θυμούνται μια χαρά τι έγινε ακιρβώς.
Αν πάει να ανοιξει η ουλή από στριπ, τοτε ειναι ιδιοσυγκρασία, και δεν ευθύνεται αυτος.
Αν πάλι έχει κενά η δότρια και ειναι σε κακή κατάσταση και Overharvested σε διάφορα σημεία, αυτος δεν ξέρει τιποτα "μια χαρά" έγινε η εξαγωγή συμφωνα με τα λεγόμενα του....
Αν δεν πάει καλά η φύτρωση, τοτε φταίει και εδώ η ιδιοσυγκρασία....

• Like
Reactions: DjF

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Πρέπει να είναι μόνο εκεί που έκανες εσύ. Σε νομίζω να υπάρχει άλλη εκτός από αυτούς που χρεώνουν την συνέδρια και όχι αριθμό γκραφτ. Πχ Τυρκαλάς που σε μονοήμερη αν βάλει πάνω από 2500 βγαίνει κάτω από ευρώ και σε διήμερη πάνω από 4000 ομοίως.
Παίδες το ξαναλέω, ψαχτείτε με γιατρούς πρώτα από όλα. Δεν χρειάζεται ολόκληρη κλινική. Ένας γιατρός, δύο νοσηλεύτριες έμπειρες κ τα αναλώσιμα στο ιατρείο. Βγείτε έξω και αρχίστε τις συναντήσεις. Υπάρχει πολύ πράγμα έξω που δεν έχει περάσει από το φόρουμ. Υπάρχει και μετριότητα αλλά υπάρχουν και διαμάντια.

Σε κάθε περίπτωση καλύτεροι από το να πληρώσεις γιατρό και να σε καρφώνει η νοσοκόμα όπως κάνει ο μάστερ οφ ντισκάιζ, ο δρακουμέλ.

Κ δεν θέλουν όλοι ένα νεφρό, υπάρχουν και τίμιοι...

bobby

Well-Known Member
Φίλε Γιώργο υπάρχουν όντως αλλά οι περισσότεροι είναι «άνθρακες ο θησαυρός».
Και το γεγονός ότι ένας γιατρος έχει ένα δυο τρομερά αποτελέσματα δεν μου λέει τίποτα εμένα. Μόνο αν δω πληθώρα καλών αποτελεσμάτων σε ποικιλία NW θα πειστώ ότι είναι καλός και θα τον εμπιστευτώ. Δεν θέλω να λέω ονόματα αλλά υπάρχουν εδώ μέσα γιατροι που έχουν δώσει ένα ή δυο εξαιρετικά αποτελέσματα και τα υπόλοιπα είναι μετριότητες ή αποτυχίες……
Και επειδή το κεφάλι μου είναι ένα και τα γκραφτ πεπερασμένα τέτοια ρίσκα εγώ δεν παίρνω. Είδες ότι ακόμα και σε έναν από τους τοπ που πήγα υπήρξε θέμα (ψύξης…) για φαντάσου να πήγαινα στον promising γιατρό «παπαρούνη» με τις δυο νοσοκόμες και τα αναλώσιμα, που όντως έφτιαξε τον Μήτσο τζάμι αλλά τους υπόλοιπους 9 (μικρούς) Μήτσους όχι αλλά δε τους έχω δει ποτέ…….και να μην ήμουν ο ένας αλλά επ ας από τους 9;
100% επιτυχία δεν παίζει σε καθέναν, αλλά πας εκεί που παίζει η μεγαλύτερη δυνατή εντος του μπατζετ σου. Αν λοιπόν εσύ έκανες την έρευνα σου και πήγες σε αυτόν που σου έδωσε την μεγαλύτερη δυνατή πιθανότητα επιτυχίας εντος του μπατζετ σου, τότε έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Αν και για μένα υπάρχει και ένα threshold που πρέπει να υπερβώ για να εμπιστευτώ. Αν τα έκανες έτσι τα πράγματα τότε έκανες το καλύτερο δυνατόν τηρουμένων των περιορισμών (κυρίως μπατζετ).
Εγώ σου εύχομαι να είσαι ο πρώτος «Μήτσος» και όχι ένας από τους 9. 12 μήνες μετά όμως θα το ξέρεις, τώρα είναι νωρίς.
Πάντως αν ήταν κουφώματα αλουμινίου ή πλακάκια ή πατώματα ή είδη υγιεινής θα συμφωνούσα 100% μαζί σου, οι περισσότεροι πουλάνε φούμαρα, είναι όμως το κεφάλι σου φίλε…….

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ διαμάντια υπάρχουν ..οι περισσότεροι από εμάς τους έχουμε ψάξει όλους εδώ και χρόνια..feedback εδώ στο φόρουμ από κανένα μέλος δεν υπάρχει..να έχουμε φωτό από δοτριες ληπτριες κτλ ..να ξέρουμε αν υπάρχει σταθεροτητα σε καλά αποτελέσματα κτλ ..τα πειράματα πλέον δεν τα κάνει κανείς ..
Παίδες το ξαναλέω, ψαχτείτε με γιατρούς πρώτα από όλα. Δεν χρειάζεται ολόκληρη κλινική. Ένας γιατρός, δύο νοσηλεύτριες έμπειρες κ τα αναλώσιμα στο ιατρείο. Βγείτε έξω και αρχίστε τις συναντήσεις. Υπάρχει πολύ πράγμα έξω που δεν έχει περάσει από το φόρουμ. Υπάρχει και μετριότητα αλλά υπάρχουν και διαμάντια.

Σε κάθε περίπτωση καλύτεροι από το να πληρώσεις γιατρό και να σε καρφώνει η νοσοκόμα όπως κάνει ο μάστερ οφ ντισκάιζ, ο δρακουμέλ.

Κ δεν θέλουν όλοι ένα νεφρό, υπάρχουν και τίμιοι...

GeorgeXz

Active Member
Εγώ το τόλμησα παίδες, πάντα υπό τις προϋποθέσεις που έχω αναφέρει και μέχρι στιγμής νομίζω ότι πήγα καλά. Αλλά δεν έχω τις γνώσεις σας, οπότε αναμένουμε κ τον σχολιασμό του CVIAL αλλά κ των υπολοίπων όταν παρουσιαστεί.

Απέρριψα δε, σε αυτή την έρευνα αρκετούς, πάντα όμως, πέραν των αποτελεσμάτων τους με μία δια ζώσης μίνι "συνέντευξη". Πήγα εκεί που αφενός είδα αποτελέσματα καλά, αφετέρου θεώρησα ότι έχω απέναντι μου μία σοβαρότατη επιστήμων. Τυγχάνει να έχω πάρει αρκετές "συνεντεύξεις" σε στελεχιακό επίπεδο ανθρώπων με σοβαρά qualifications και μέχρι ένα σημείο μπορώ να καταλάβω τον παπαρούνα από τον σοβαρό από τις πρώτες προτάσεις του.

Βεβαίως μπορεί να έχω κάνει κ μαμακία στην επιλογή μου εκ του αποτελέσματος, θα ακουστούν όλες οι απόψεις όταν έρθει η ώρα και εγώ δεν θα παρέμβω καθόλου στην κρίση, μόνο εάν και όταν ζητηθεί να δώσω κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις.

aeratos28

Just aeratos
Σε εσένα μπορεί να βγει ,που το εύχομαι,και στους επόμενους 3-5-7-10,που θα πάνε ,μπορεί να μην τους βγει ..το έχουμε δει άπειρες φορές να συμβαίνει αυτό ,και για αυτό λέμε ότι χρειάζεται καιρό κάποιος,που αποδεδειγμένα με σταθερά αποτελέσματα κάνει σωστη δουλειά,ωστε να μπορεί να συζητηθεί ως επιλογή στο φόρουμ..εύκολα ,στην περίπτωση που δεν πάνε καλα επόμενες επεμβάσεις από τη δική σου,να κατηγορηθείς και ως στημένος από την κλινική κτλ κτλ .όλα αυτά που σου λέω,έχουν ήδη γίνει πολλές φορές ..οπότε καταλαβαίνεις...ελαφρά την καρδία δεν προτείνουμε τπτ
Εγώ το τόλμησα παίδες, πάντα υπό τις προϋποθέσεις που έχω αναφέρει και μέχρι στιγμής νομίζω ότι πήγα καλά. Αλλά δεν έχω τις γνώσεις σας, οπότε αναμένουμε κ τον σχολιασμό του CVIAL αλλά κ των υπολοίπων όταν παρουσιαστεί.

Απέρριψα δε, σε αυτή την έρευνα αρκετούς, πάντα όμως, πέραν των αποτελεσμάτων τους με μία δια ζώσης μίνι "συνέντευξη". Πήγα εκεί που αφενός είδα αποτελέσματα καλά, αφετέρου θεώρησα ότι έχω απέναντι μου μία σοβαρότατη επιστήμων. Τυγχάνει να έχω πάρει αρκετές "συνεντεύξεις" σε στελεχιακό επίπεδο ανθρώπων με σοβαρά qualifications και μέχρι ένα σημείο μπορώ να καταλάβω τον παπαρούνα από τον σοβαρό από τις πρώτες προτάσεις του.

Βεβαίως μπορεί να έχω κάνει κ μαμακία στην επιλογή μου εκ του αποτελέσματος, θα ακουστούν όλες οι απόψεις όταν έρθει η ώρα και εγώ δεν θα παρέμβω καθόλου στην κρίση, μόνο εάν και όταν ζητηθεί να δώσω κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις.

GeorgeXz

Active Member
Ναι βεβαίως πολλά μπορούν να ειπωθούν από πολλούς, εμένα το συμφέρον μου είναι να μην πατήσει κανείς μέχρι να τελειώσω εγώ, μετά πηγαίντε μιλούνια και ας πάνε οι τιμές στον ουρανό! :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

@GeorgeXz και εγώ σου εύχομαι, όπως και σε όλους φυσικά τους συμπάσχοντες, να πάρεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Θα προσθέσω στα πολύ σωστά του @bobby και του @aeratos28 ότι υπάρχει και η παράμετρος του "δύσκολου" κεφαλιού. Δηλαδή, ένας γιατρός μπορεί να παράξει σερί 4-5-6 καλά αποτελέσματα επειδή είναι εύκολες χειρουργικά περιπτώσεις και να πάθει πανωλεθρία σε ένα δύσκολο κεφάλι. Το δύσκολο κεφάλι δεν φαίνεται πάντα στο cons. Μπορεί να αφορά πχ. πολύ σκληρό δέρμα. Είναι αυτό που λέμε ότι ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. Αυτό να το έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας.

aeratos28

Just aeratos
Προσωπικά εγώ ,επειδή λες πηγαίντε ,δεν θα πήγαινα ποτέ ακόμα και τζάμπα να μου την έκανε ,αλλά το λες και λιγάκι σταρχιδιστικο αυτό που λες αδερφέ..εδώ φόρουμ είμαστε και καλό είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ..ας τελειώσω εγώ λες,και μακάρι να πάω καλά,και μετά πηγαίντε όλοι και κόφτε λαιμό και σβέρκο ..χέστηκα..αυτό λες ..δεν είναι ωραίο ;)
Ναι βεβαίως πολλά μπορούν να ειπωθούν από πολλούς, εμένα το συμφέρον μου είναι να μην πατήσει κανείς μέχρι να τελειώσω εγώ, μετά πηγαίντε μιλούνια και ας πάνε οι τιμές στον ουρανό! :)

Tsino

New Member
πάντως έχει βρει μια "απάντηση" για όλα, ώστε να μην έχει καμια ευθύνη ο ιδιος..
Αν οι ασθενείς λένε οτι δεν συμμετείχε στην επεμβαση ο γιατρός και τα έκαναν ολα τα κοριτσια της κλινικής, τοτε ειναι τρελοί ή ηταν κοιμισμένοι και το ειδαν στον ύπνο τους ενώ οι ιδιοι να λένε οτι δεν κοιμηθηκαν και θυμούνται μια χαρά τι έγινε ακιρβώς.
Αν πάει να ανοιξει η ουλή από στριπ, τοτε ειναι ιδιοσυγκρασία, και δεν ευθύνεται αυτος.
Αν πάλι έχει κενά η δότρια και ειναι σε κακή κατάσταση και Overharvested σε διάφορα σημεία, αυτος δεν ξέρει τιποτα "μια χαρά" έγινε η εξαγωγή συμφωνα με τα λεγόμενα του....
Αν δεν πάει καλά η φύτρωση, τοτε φταίει και εδώ η ιδιοσυγκρασία....
Εδώ ο φίλος Χρήστος ουσιαστικά παραδέχτηκε αυτά που έλεγαν οι άλλοι...Αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Ή πάει να το περάσει έτσι...
Και λέει και που τα διάβασα. Έβαλε και ένα ΟΛΑ στα λεγόμενα μου μπας και αλλάξει αυτό που έγραψα.
Ακόμα περιμένω απάντηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Προσωπικά εγώ ,επειδή λες πηγαίντε ,δεν θα πήγαινα ποτέ ακόμα και τζάμπα να μου την έκανε ,αλλά το λες και λιγάκι σταρχιδιστικο αυτό που λες αδερφέ..εδώ φόρουμ είμαστε και καλό είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ..ας τελειώσω εγώ λες,και μακάρι να πάω καλά,και μετά πηγαίντε όλοι και κόφτε λαιμό και σβέρκο ..χέστηκα..αυτό λες ..δεν είναι ωραίο ;)

Το αντίθετο λέω βρε.

Λέω το συμφέρον μου είναι να μην βγει η verified καθόλου on air αν έχω πάει καλά και να τελειώνω εγώ πρώτα και μετά ας σπάσουν τα τηλέφωνα της κλινικής από πελάτες.

Όμως, κόντρα στο προσωπικό μου οικονομικό συμφέρον και εδώ ενημέρωσα ότι, εγώ τουλάχιστον, είμαι ευχαριστημένος από τη διαδικασία και τη σοβαρότητα, από την ποσότητα και την ποιότητα μέχρι στιγμής και με τον φίλο CVIAL αμέσως βρέθηκα για να παρουσιαστεί αντικειμενικά σε όλους το αποτέλεσμα στην προσπάθεια μου να δώσω πίσω κάτι λίγο από αυτό που πήρα από το φόρουμ!

aeratos28

Just aeratos
Α οκ ,καταλαβα
Το αντίθετο λέω βρε.

Λέω το συμφέρον μου είναι να μην βγει η verified καθόλου on air αν έχω πάει καλά και να τελειώνω εγώ πρώτα και μετά ας σπάσουν τα τηλέφωνα της κλινικής από πελάτες.

Όμως, κόντρα στο προσωπικό μου οικονομικό συμφέρον και εδώ ενημέρωσα ότι, εγώ τουλάχιστον, είμαι ευχαριστημένος από τη διαδικασία και τη σοβαρότητα, από την ποσότητα και την ποιότητα μέχρι στιγμής και με τον φίλο CVIAL αμέσως βρέθηκα για να παρουσιαστεί αντικειμενικά σε όλους το αποτέλεσμα στην προσπάθεια μου να δώσω πίσω κάτι λίγο από αυτό που πήρα από το φόρουμ!

montecristo

Well-Known Member
Το αντίθετο λέω βρε.

φιλε εσυ με τη γιατρό που ειχε κανει ο @panosss23 έκανες ή με αλλη; γιατι αυτος ειχε πάρει πολυ καλο αποτέλεσμα από ότι θυμάμαι στη κλινική του Βεληβασάκη.

GeorgeXz

Active Member
Ναι φίλε μου, την Μαίρη την Πετρολιάγκη και μου άφησε εξαίρετες εντυπώσεις. Τώρα το αρχικό αποτέλεσμα θα το δείτε όταν ανέβει η verified, δεν θέλω να πω κάτι επί αυτού διότι δεν θα είμαι αντικειμενικός

Μπλουζα