Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

Tetrakis

Well-Known Member
Κατα την ταπεινή μου άποψη το επιχείρημα του Greg αντικατροπτίζει πλήρως την κατάσταση. Νέα ή παλιότερα συγκεκριμένα μελή, υποστηρίζουν ότι ο χαρακτήρας του γιατρού είναι μέτριος αλλά τα αποτελέσματα του τοπ. Είναι και αυτό μια μορφή διαφήμισηs. Οχι μάγκες. Τα αποτελέσματα τα του σε σχέση με τα χρήματα που ζηταει είναι τραγικά!!Δεν μπορει να πουλάς με τιμές Ισπανίες και να βλέπουμε jacksmith, aldo , Edyuser Bagio και ξάδερφο ( δότρια)!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Δεν λεω οτι εχει πατησει κορυφη. Δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι για Ελλαδα ειναι τοπ. Safe επιλογη.

Ενταξει δεν πας στα μεντιζενερ για ριπεαρ αφου πρωτα σε έκαψαν. Στον Αναστασακη πας, εννοωντας οτι αναγνωριζεις οτι εγινε λαθος απο εναν καλο γιατρο κ μπορει να ανταπεξελθει σε ενα (ας μ επιτραπει) λαθος.

Δεν νομιζω να βαζει αλλους. Δεν εχει θεμα να μιλαει μονος του για ολα, ετσι εκλαμβανω την ολη του σταση. Γνωμη μ ετσι...
Διαφωνώ με όσα λες και έχω εκφράσει τα επιχειρήματα μου. Ο Αναστασάκης στα ματιά μου είναι πολύ πιο χαμηλά από ότι στα μάτια σου. Δεν θα σου ξαναγράψω τα ίδια επιχειρήματα. Κουράζει.

Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ στον Αναστασάκη. Αν στην Ελλάδα το τοπ είναι τα ανεξάρτητα απο Αναστ. που έχουμε δει απλά είναι κρίμα.

Tsino

New Member
Δειξε μ που γραφει οτι τα κανει ολα αυτος. Ετσι ειπες...
Τα κάνει αυτός έγραψα. Αυτα που τον κατηγορούν ότι ΔΕΝ κανει. Το τα κάνει ΟΛΑ αυτός είναι δικό σου φίλε μου.
Ξανά διάβασε τι έγραψα στο πρώτο μνμ μου.
Είναι ξεκάθαρο τι έγραψα και γιατί έβαλες το ΟΛΑ...

Aldo

Well-Known Member
Ο άνθρωπος ο συνετός, θέλει Γιατρό πάνω από το κεφάλι του, ιδιεταιρα όταν έχει πληρώσει και >2.30 ευρώ το graft.

Έτσι, αποφεύγει και τα τσατ με την νοσοκόμα «υπεύθυνη χειρουργείου» για το γτ ειναι ο κροταφος όπως είναι. Η ανάποδη φορά στα γκραφτ κτλ …

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Ούτε τοπ είναι (δείτε τα ανεξάρτητα) ούτε VFM (λόγω τιμών). Έχει βελτιωθεί μετά Λορεντζο εποχή αλλά μέχρι εκεί. Θέλει και άλλο δείγμα για πούμε κάτι παραπάνω. Αν χρέωνε <1,5 και με ένα μεγαλύτερο δείγμα δουλειάς στην μετά Λορεντζο εποχή για να επιβεβαιωθεί η σταθερότητα θα μπορούσα ίσως να τον πω VFM. Είπαμε όμως μαζί με τον γιατρό παιρνεις και τον άνθρωπο….

DjF

Member
Έχω διαβάσει τα ποστ σου. Επειδή υπάρχει πολύ "πάθος" γύρω από την κλινική και επειδή από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι ξέρεις πράγματα θα σε παρακαλούσα να ποστάρεις, έτσι απλά, 2-3 φώτο πριν,μετά έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε με κάποιον που μπορεί να υποστηρίξει αυτά που γράφει.
Cvial δεν έχω πριν μετά, εχω την ουλή που μου δημιούργησαν φυσικά και έτρεχα σε σοβαρούς γιατρούς να την κλείσω και κάποιες δικές μου με το κινητό που ειχα τραβήξει μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο. Καλα το μετά ούτε η κλινική το εχει καθώς δεν με φώναξαν ποτέ για επανέλεγχο στο 6 μηνο, 8μηνο και 12 μηνο όπως διαφημίζουν. Μαλλιά είχα παντού (πύκνωση εκανα 1500 grafts αν έβαλαν και τόσα σε ακουρευτη ληπτρια, κουρεμενη δοτρια).

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial δεν έχω πριν μετά, εχω την ουλή που μου δημιούργησαν φυσικά και έτρεχα σε σοβαρούς γιατρούς να την κλείσω και κάποιες δικές μου με το κινητό που ειχα τραβήξει μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο. Καλα το μετά ούτε η κλινική το εχει καθώς δεν με φώναξαν ποτέ για επανέλεγχο στο 6 μηνο, 8μηνο και 12 μηνο όπως διαφημίζουν. Μαλλιά είχα παντού (πύκνωση εκανα 1500 grafts αν έβαλαν και τόσα σε ακουρευτη ληπτρια, κουρεμενη δοτρια).
Για να συνοψίσω έκανες FUT, το 202x, με 1500g με FUT, για να κάνεις πύκνωση με διάχυτη αραίωση; Δεν έχεις κάποιες φώτο πως ήσουν πριν και πως είσαι τώρα;

DjF

Member
Για να συνοψίσω έκανες FUT, το 202x, με 1500g με FUT, για να κάνεις πύκνωση με διάχυτη αραίωση; Δεν έχεις κάποιες φώτο πως ήσουν πριν και πως είσαι τώρα;
FUE 1500g διάχυτη αραίωση σωστά. Φώτο του τώρα έχω από την καθημερινότητα δεν εστιάζω στο μαλλί . Και πριν απο την επέμβαση απο τις κανονικές φώτο δεν καταλαβαινες πρόβλημα με μακρύ μαλλί και όχι βρεγμένο. Θα ανεβάσω την ουλή που μου δημιούργησαν γιατί καρφωναν στον γάμο του καραγκιόζη και πάνω σε μαμά μαλλιά καρφωναν grafts και μια μετά το χειρουργείο διακρίνεις τα grafts αλλά το μαλλί είναι μακρύ.

Συνημμένα

• IMG_20220516_195610_edit_29599027480377.jpg
    IMG_20220516_195610_edit_29599027480377.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 83
  • Screenshot_20240519_123944_com.gspace.android_edit_4817000941972.jpg
    Screenshot_20240519_123944_com.gspace.android_edit_4817000941972.jpg
    524.1 KB · Προβολές: 81

Tetrakis

Well-Known Member
Ούτε τοπ είναι (δείτε τα ανεξάρτητα) ούτε VFM (λόγω τιμών). Έχει βελτιωθεί μετά Λορεντζο εποχή αλλά μέχρι εκεί. Θέλει και άλλο δείγμα για πούμε κάτι παραπάνω. Αν χρέωνε <1,5 και με ένα μεγαλύτερο δείγμα δουλειάς στην μετά Λορεντζο εποχή για να επιβεβαιωθεί η σταθερότητα θα μπορούσα ίσως να τον πω VFM. Είπαμε όμως μαζί με τον γιατρό παιρνεις και τον άνθρωπο….
Διαφωνώ μπομπυ. Με το επιχείρημα του 1,5 το graft για vfm. Ακόμα και με τέτοια τιμή δεν μπορεί κάποιος να παράγει τέτοια ασχημα αποτελεσματα

alex7

Well-Known Member
Μάλιστα, άρα μέσω Λαμίας και με το τσιγκέλι σου εκμαιεύσαμε ότι εσύ πλήρωσες χρυσάφι μία ΜΜ για να σου κάνει την ΜΜ μία νοσηλεύτρια.

Όχι βέβαια γτ να σε ενδιαφέρει, εσύ επέλεξες τον τοπ επειδή έχει γράψει βιβλίο, αυτό θα σε πείραζε?

Καταλάβαμε όλοι τι γίνεται, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία.
Οτι χειρότερο έχει η Ελλάδα για επιλογή μετά τον Γκούρα είναι !Αυτη είναι η κατηγορία που παίζει . Και τάχα μου συγγραφικό έργο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
FUE 1500g διάχυτη αραίωση σωστά. Φώτο του τώρα έχω από την καθημερινότητα δεν εστιάζω στο μαλλί . Και πριν απο την επέμβαση απο τις κανονικές φώτο δεν καταλαβαινες πρόβλημα με μακρύ μαλλί και όχι βρεγμένο. Θα ανεβάσω την ουλή που μου δημιούργησαν γιατί καρφωναν στον γάμο του καραγκιόζη και πάνω σε μαμά μαλλιά καρφωναν grafts και μια μετά το χειρουργείο διακρίνεις τα grafts αλλά το μαλλί είναι μακρύ.
Άρα FUE, όχι FUT. Ποιά χρονιά; H πρώτη φώτο δείχνει στην δότρια μια στρογγυλή περιοχή χωρίς τρίχες. Αυτό έγινε μετά την επέμβαση; Έχεις άλλες τέτοιες τρύπες αλλού στην δότρια;

aeratos28

Just aeratos
Μας έχεις μπερδέψει όλους ρε τρελέ..fut(strip) έκανες ,η fue(μια μια η τριχουλα με μικρή τρυπουλα για να βγει) Χαχαχαχαχα.

DjF

Member
Άρα FUE, όχι FUT. Ποιά χρονιά; H πρώτη φώτο δείχνει στην δότρια μια στρογγυλή περιοχή χωρίς τρίχες. Αυτό έγινε μετά την επέμβαση; Έχεις άλλες τέτοιες τρύπες αλλού στην δότρια;

Μας έχεις μπερδέψει όλους ρε τρελέ..fut(strip) έκανες ,η fue(μια μια η τριχουλα με μικρή τρυπουλα για να βγει) Χαχαχαχαχα.
Χαχαχαχαχ FUE, ακουρευτη ήταν η ληπτρια όχι η δότρια. Μια μια τριχουλα με το μηχανάκι τα κορίτσια.

DjF

Member
2021 Μετά την επέμβαση αφού μου έκαναν και ένα prp τα κορίτσια στον όροφο που πουλάνε τα revivogen και τα kmax, toppik κτλ. Η διάγνωση του δερματολογου που συνεργάζεται η κλινική, ουλωτικη αλωπεκία δεν θα ξαναβγούν τα μαλλία σε εκείνο το σημείο. Πουθενά αλλού τρύπες δεν είχα γυροειδης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μετά την εμφύτευση στην περιοχή που δεν έχεις τώρα τρίχες μήπως είχες κάποιο αιμάτωμα; Συνήθως φαίνεται έτσι και εμφανίζεται μέτα από μικρό χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση.

WhatsApp-Image-2023-03-07-at-11.37.00-1200x1017.jpeg

aeratos28

Just aeratos
Στριπ για να μπουν στη ληπτρια ,δεν γίνεται ρε τρελέ.αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχ FUE, ακουρευτη ήταν η ληπτρια όχι η δότρια. Μια μια τριχουλα με το μηχανάκι τα κορίτσια.
Εννοείται ότι μια μια τις βάζουν,το πώς στις έβγαλαν είναι το θέμα.χαχαχαχα,οκ καταλάβαμε..γιατί πριν όλοι νομίζαμε ότι έκανες στριπ στη δοτρια

Μπλουζα