Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα θέσω και ακόμη μία φορά τον προβληματισμό μου....
Το βασικό που γνωρίζω για την κορτιζόνη (όπως πιστέυω και οι περισσότεροι ) οτί είναι ένα ελαφρύ σχετικά ανοσοκατασταλτική που σημαίνει οτι
ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
και θα ρωτήσω μετά απο αυτό εύλογα ....
ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΜΑΣ ?
αυτό πραγματικά με καίει όταν βλέπω οτι πάρα πολύς κόσμος βλέπει τριχοφυία με την χρήση κορτιζόνης....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ?
τι μου ασχολούνται με ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ βλέπει δηλαδή ένας γιατρός οτι το ανοσοποιητικό μας σύστημα ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ γιατί δεν ξεκινάει απο εκεί την κωλοέρευνά του και μας πηγαίνει ΜΕΣΩ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
το talarozole δεν ειναι ακομα διαθεσιμο,περναει test drive για την ψωριαση και σε συνδιασμο με airol.μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα,καταφεραν να φτασουν σε αποτελεσμα την oral isotretinoin και χωρις παρενεργειες,ουτε καν ερεθισμους.LOK είπε:Μάλιστα... Δηλαδή πλέον πάμε για ένα σχήμα τοπικών του στύλ: Minox + Airol + Daktodor + Talarozole + Γαλακτικό Αμμώνιο 12%...
Σαν πολλά τα βλέπω..,θα έχει κούραση η εφαρμογή τους.., αλλα αν είναι να δωθεί λύση στο πρόβλημα.., ας είναι τόσα πολλά.
Το θέμα είναι οτι μάλλον θα πρέπει να εφαρμόζονται καθημερινά όλα αυτά..., και ίσως δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια homemade λοσιόν γιατί παίζει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους εσώκλειστα μέσα σε μπουκάλι...
Αυτό είναι πολύ θετικό και ενθαρυντικό.kapamarou είπε:το talarozole δεν ειναι ακομα διαθεσιμο,περναει test drive για την ψωριαση και σε συνδιασμο με airol.μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα,καταφεραν να φτασουν σε αποτελεσμα την oral isotretinoin και χωρις παρενεργειες,ουτε καν ερεθισμους.
Πού θα βρούμε γαλακτικό αμμώνιο και σε τί μορφή...?kapamarou είπε:προς το παρον μινοξ,airol,daktodor,γαλακτικο αμμωνιο.
δεν κανουν μαζι στο ιδιο διαλυμα χανουν,απο οτι εχω δει το σχημα minox5%,airol,daktodor δουλεψε καλυτερα απο dualgen15%+butavate,airol
χαχαχαχαχχχ.....kapamarou είπε:οταν θα μπει και αυτο στο σχημα θα σταζει στο πατωμα και θα βγαζουν μαλλια και τα πλακακια.
Πού θα βρούμε γαλακτικό αμμώνιο και σε τί μορφή...?
Πρέπει να δούμε και τις αντιδράσεις του γαλακτικού αμμωνίου με τις άλλες ουσίες στην ταυτόχρονη χρήση...
χαχαχαχαχχχ.....Κι εμείς πλέον θα κοιτάμε τα μαλλιά ανάποδα... :monster: :explod :rifle
Φτιάχτηκα τώρα..., θα αλλάξω φώτο προφίλ στον LOK... :mad3
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα ελεγα παλι 20 μερες μονο και μετα διακοπη της κορτιζονης,απλα τωρα θα γινεται με μεγαλυτερη ασφαλεια.sot είπε:παλι μεχρι 20 μερες ή τωρα μπορουμε και παραπανω μέρες???
LOK,αν η μονη παρενεργεια που σου εκανε η φινα ειναι αυτην δεν αξιζει να την κοψεις,μπορεις να το ρυθμισεις με μικροτερες ποσσοτητες :chinscratchφίνα την έχω κόψει γιατι μου έριχνε το ανοσοποιητικό και αρρώσταινα συνέχεια...
Αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα... Σκέφτομαι να την κάνω 1/10... την θεώρησα και ύποπτη για περισσότερη κούραση... Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό, οτι μου προκαλούσε κούραση και οτι αυτή η κούραση είναι μη αναστρέψιμη... Απο τις γνωστές παρενέργειες δεν είχα τίποτα στους 2-3 μήνες χρήσης με 1/5 proscar...
ναι σωστα στα ραστα τωραΤέλος πάντων, θα δώ τί θα κάνω, ας μη χαλάμε το θέμα με την συνηθισμένη κουβέντα για φίνα...
Πάμε για ράστα τώρα... :hrsml: