Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το talarozole μπορει να βγει και σε 15 χρονια,αλλα και διαθεσιμο να ηταν πρεπει να δουμε δοκιμες σε ανθρωπουςLOK είπε:Τί συνέβει...? Δε δουλεύει το link...
Έχουμε νέα απο το talarozole?
kapamarou είπε:το talarozole μπορει να βγει και σε 15 χρονια,αλλα και διαθεσιμο να ηταν πρεπει να δουμε δοκιμες σε ανθρωπους
την σωστη πηρες,αυτην ειναι,παλια η daktodor ειχε μονο υδροκορτιζονη,τα τελευταια 3-4 χρονια προσθεσανε και miconazole nitrate και αλαξανε και το χρωμα απο το σωληναριο το κανανε ασπρο με μπλε trendy :14m:sito είπε:πηρα σημερα κρεμα daktador. 1% υδροκορτιζονη εχει και 2% miconazole nitrate. μήπως πήρα λάθος;
αν ειναι μονο για κροταφους,βαζεις το σωληναριο στο δερμα και πιεζοντας το ελαφρα,τραβας μια ασπρη γραμμη κατα μηκος,χωρις να ξεχειλιζει.sito είπε:πόση ποσότητα να βαζω για μια εφαρμογη; να μην ξεφυγουμε κιολας...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:kos, εγώ ψάχνομαι να το χρησιμοποιήσω για άλλους λόγους, αλλά επειδή λίγο πολύ όλο και πετάμε και καμία κορτιζόνη στην κεφάλα πάνω, θα δω και εκεί τι μπορεί να γίνει.
Προς το παρόν βρήκα γιατρό στην Αθήνα που κάνει χρήση αυτής της θεραπείας και θα τον επισκεφθώ μόλις μείνει κανα φράγκο από τα χαράτσια.
Το κάπως περίεργο είναι μια απορία ενός χρήστη την οποία είχα ακριβώς την ίδια και δεν βρήκα απάντηση...και είναι η εξής:
"Bee venom simulates the release of cortisone (cortisol)"
Something I don't understand - cortisol is supposedly bad for hair which is why you need to keep it at bay internally by reducing stress levels etc, but topically is it good for hair? Or is it talking about a different type of cortisol (cortisone)?
If it stimulates the release of cortisol, could it also cause side effects such as thinning of the skin like hydrocortisone apparently does?
Αυτό είναι που θέλω να ψάξω περισσότερο.
αν υπηρχε σε καποιο τοπικο σκευασμα θα ηταν το ιδανικο,και σε προσιτη τιμη φυσικα.kapa, ο γιατρός μου είχε πει ότι επειδή είναι κατά 10αδες φορές πιο δραστική ουσία από την κορτιζόνη, δεν χρειάζεται συχνή χρήση.. Με 1-2 φορές το εξάμηνο μπορεί να είναι υπεραρκετή.
θα ξεκινησουμε να τρεφουμε μελισσια και στην πρωτη ευκαιρια βουτια με το κεφαλι ;DΒέβαια...πάντα υπάρχει η εναλλακτική οπού βλέπεις μέλισσα....να προσφέρεσαι....