σχετικα με την αποτελεσματικοτητα του χαπιου σε μικροτερες δοσεις ,1 ειναι η αληθεια.Απλα δουλευει...
καλυτερο παραδειγμα απο εμενα δεν υπαρχει...
και εξηγουμε
εχω αδερφο ,διδυμο,μονοζυγωτικο,πανομοιοτυποι σε ολα .
εγω απο τα 27 και επειτα ξεκινησα φινα,κυριολεκτικα σε οτι να ναι δοσεις.
Απο το προτεινομενο 1 mg την ημερα,μεχρι 2-3 mg την εβδομαδα ,σε 1 χαπι μια φορα την εβδομαδα οποτε το θυμομουν,μεχρι και1 χρονο+ διακοπη εκανα σε καποια φαση για λογους κοστους.χωρις καποια αλλη θεραπεια .
Το αποτελεσμα,τα μαλλια μου ειναι ολοιδια με τα 27 μου,ακομα και σε αυτες τις οτι να ναι δοσεις που επαιρνα.
Ο πανομοιοτυπος αδερφος μου παλι δεν εκανε και δεν κανει τιποτα για τα μαλλια του.Οι διαφορες στα μαλλια μας μετα απο 5 χροννια ειναι πραγματικα τεραστιες.
Οποιος φοβαται να ξεκινησει φινα,να ξερει το εξης,και η μικροτερες δοσεις δουλευουν .Η φινα συντηρηση θα σου κανει,οχι επανεκφυση.
Η αποψη μου ειναι ,ψαχτειτε για την ελαχιστη δυνατη δοσολογια που θα σε κραταει σε ενα καλο επιπεδο.Αν δεις χειροτερευση σκεψου την αυξηση δοσολογιας η να βαλεις και την μινοξ στο παιχνιδι.
Μακαρι να ειχα ξεκινησει απο τα 23 που πρωτοαραιωνα,τωρα θα ειχα ολα τα μαλλια μου.Αλλα τοτε ομως ημουν χεστης.
ΥΓ.δε σπαω κανενα χαπι στη μεση,απλως παιρνω 1 χαπακι propecia ανα 2-3-4 μερες,οποτε μου ερθει
YΓ.2 . σε καμμια δοσολογια δεν ειχα παρενεργειες,αλλα κανω και πολλη καλη ποιοτητα ζωης ,αθλουμαι,τρωω σωστα και γενικοτερα ειμαι πολυ ψειρα στο θεμα σωματικη υγεια