Επειδή φαίνεσαι λογικός άνθρωπος θα σου απευθύνω την παρακάτω θεωρία, όχι προσωπικά απλά σαν δέκτη.
Βρισκόμαστε σε ένα ιστότοπο που είναι DIY για τα μαλλιά, γεγονός. Το οποίο σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει και να λάβει αποτελέσματα ανάλογα με αυτά που εφαρμόζει, τα οποία μετά απο συμβουλές άλλων έχει πειστεί να δοκιμάσει, γεγονός.
Όπως φαντάζομαι κάτι έχει πάρει το μάτι σου σαν mod, έχω εκφράσει μια άποψη, δεν είναι ιατρική ούτε επιστημονική. Περισσότερο εμπειρική είναι και μόνο για αυτό μπορώ να είμαι απόλυτος για τίποτε άλλο. Όσοι ζητούν έρευνες ας αναλογιστούν εαν ξέρουν να διαβάσουν μια έρευνα και να την κατανοήσουν πόσο μάλλον να βγάλουν συμπεράσματα.
Έχω λοιπόν διαπιστώσει οτι δεν έχουμε 1 dht αλλά πολλές(1 έχουμε απλά επηρεάζει πολλά σημεία που επικοινωνούν), αυτή στο αίμα δεν μας ενδιαφέρει (εκτός και εαν έχεις προστάτη σαν εμένα) αλλά μας ενδιαφέρει αυτή στις τρίχες (απλοϊκά). Εδω έρχεται η θεωρία βασισμένη στην λογική με μισό- επιστημονικές αναλύσεις και πειραματισμούς (είπαμε σε τέτοι ιστότοπο είμαστε όχι στου Ευαγγελισμού).
Εάν η dht στις τρίχες είναι μαξ 100 που σημαίνει πλήρης τριχόπτωση τότε η μιν 0 σημαίνει το απόλυτα αντίθετο. Και τα 2 άκρα έχουν αρνητικά.
Με 5mg την ημέρα υπάρχει το 100% όπως ισχυρίζονται οι συμμετέχοντες με προστάτη αλλά με παρενέργειες καθώς η ποσότητα αυτή επεμβαίνει και στις άλλες dht δηλαδή στο αίμα με αποτέλεσμα ορμονικές διαταραχές (λιμπίντο κα). Με βάση αυτά αποφασίστηκε οτι 1mg είναι αρκετό την ημέρα για την πλειονότητα των περιπτώσεων παντού στον κόσμο. Πώς αποφασίστηκε αυτό? Με δοκιμή και έρευνα. Έγινε απο την εταιρία και σε άλλες δοσολογίες? Όχι. Γιατί?
Εδώ ένα λογικό και μυαλό που αναζητά αρχίζει και ψυλλιάζεται οτι κάτι δεν είναι λογικό. Γιατί όπως και στις υπόλοιπες ορμονικές διαταραχές όπως θυροειδή δεν είναι η δοσολογία προσαρμοσμένη στον ασθενή? Γιατί δεν υπάρχει ακόμα τρόπος μέτρησης των επιπέδων dht στις τρίχες. Οκ, και γιατί ξαναρωτάει ο λογικός δεν κάνουν έρευνα σε μικρότερες δόσεις να έχουν δεδομένα? Για το ίδιο λόγο που δεν υπάρχει πουθενά πάνω στα προϊόντα η ποσότητα καφεϊνης θα πεί ο συνωμοσιολόγος.
Αυτό που πιστεύω οτι δεν έχει μετρηθεί αρκετά είναι: σε πια φάση του miniaturization βρισκόταν ο ασθενής όταν άρχισε την φίνα? Όπως σωστά είπες εάν δεν είχες μεγάλη απώλεια η μικρότερη δόση να μπορούσε να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν κάποιος έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά τότε θέλει παραπάνω δόση απο αυτό που χρειάζεται καθώς ψάχνει και επιδιόρθωση.
Αυτό είναι και το νόημα νομίζω στο νήμα, εάν υπάρχουν άτομα με μικρότερη απώλεια που να μπορούν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με μικρότερες δόσεις (και παρενέργειες) και με την δυνατότητα να αντέξουν τις τυχόν απώλειες εαν κάνουν λάθος Πειραματιζόμενοι.
Εγώ έχω δηλώσει οτι είμαι ένας απο αυτούς, οι υπόλοιποι κάνουν οτι καταλαίνουν επίσης. Τίμιο το βρίσκω.