Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω πως 54 ετων που είναι ο ανθρωπος, πλεον εχει δείξει που θα σταματήσει η τριχόπτωση έχοντας διαμορφωσει πλεον το pattern αραιωσης. Η φίνα κανει δουλειά απο οσο πληροφορηθήκαμε κι εμεις απο μαρτυρίες μελών οπως πχ του @dlazaros και του @bobby, οι οποιοι την ξεκίνησαν σε παρομοια ηλικία και ειδαν εμφανη βελτίωση.Δεν θα χρειάζεται να παίρνει fina/minox;
Οπότε, αυτό που καταλαβαίνω οτι λες είναι οτι θα συνεχίσει να παίρνει φάρμακα για να διατηρήσει το πάττερν (το οποίο θα καλύψει με μμ).Νομίζω πως 54 ετων που είναι ο ανθρωπος, πλεον εχει δείξει που θα σταματήσει η τριχόπτωση έχοντας διαμορφωσει πλεον το pattern αραιωσης. Η φίνα κανει δουλειά απο οσο πληροφορηθήκαμε κι εμεις απο μαρτυρίες μελών οπως πχ του @dlazaros και του @bobby, οι οποιοι την ξεκίνησαν σε παρομοια ηλικία και ειδαν εμφανη βελτίωση.
ΣωστάΟπότε, αυτό που καταλαβαίνω οτι λες είναι οτι θα συνεχίσει να παίρνει φάρμακα για να διατηρήσει το πάττερν (το οποίο θα καλύψει με μμ).
Δεν υπάρχει πρόβλημα για 2 ψεκασιές παραπάνω μην σε ανησυχεί αυτό!Η μίνο θέλει απαλό μασάζ στο τριχωτό για λίγο μέχρι να απορροφηθεί!Γεια σας παιδια εχω δύο ερωτήσεις αλλά μη με βρίσετε γιατι δεν εχω βρει απάντηση στο forum...έχω ψάξει αρκετά αλλά κουράστηκα....
Η μίνο χρειάζεται 1ml δηλαδή 6 ψεκασμούς....δεν με φτάνουν επειδή έχω ακόμη μαλλιά και πάει πολύ υγρό πάνω στο μαλλί με το τρίψιμο.
Βάζω 6 ψεκασμούς μπροστά και 2 πίσω......μηπως δεν είναι σωστό και κάνω κακό αντι καλό?
Η μίνο θέλει πολύ τρίψιμο ή απλά άπλωμα στην περιοχή??