Φιναστερίδη μετά τα 50

erwinor

Member
Νομίζω πως ναι γιατί θα χάσω τα "παλιά μου" μαλλιά.

Πάντως παιδιά δεν ξέρω αν η φίνα μιυ κράτησε τα μαλλιά αλλά εσείς με την καλοσύνη που έχετε και απαντάτε μου κρατάτε το ηθικό ψηλά...σας ευχαριστώ πολύ!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member
Δεν θα χρειάζεται να παίρνει fina/minox;
Νομίζω πως 54 ετων που είναι ο ανθρωπος, πλεον εχει δείξει που θα σταματήσει η τριχόπτωση έχοντας διαμορφωσει πλεον το pattern αραιωσης. Η φίνα κανει δουλειά απο οσο πληροφορηθήκαμε κι εμεις απο μαρτυρίες μελών οπως πχ του @dlazaros και του @bobby, οι οποιοι την ξεκίνησαν σε παρομοια ηλικία και ειδαν εμφανη βελτίωση.

panos_moschato

New Member
Νομίζω πως 54 ετων που είναι ο ανθρωπος, πλεον εχει δείξει που θα σταματήσει η τριχόπτωση έχοντας διαμορφωσει πλεον το pattern αραιωσης. Η φίνα κανει δουλειά απο οσο πληροφορηθήκαμε κι εμεις απο μαρτυρίες μελών οπως πχ του @dlazaros και του @bobby, οι οποιοι την ξεκίνησαν σε παρομοια ηλικία και ειδαν εμφανη βελτίωση.
Οπότε, αυτό που καταλαβαίνω οτι λες είναι οτι θα συνεχίσει να παίρνει φάρμακα για να διατηρήσει το πάττερν (το οποίο θα καλύψει με μμ).

erwinor

Member
Γεια σας παιδια εχω δύο ερωτήσεις αλλά μη με βρίσετε γιατι δεν εχω βρει απάντηση στο forum...έχω ψάξει αρκετά αλλά κουράστηκα....
Η μίνο χρειάζεται 1ml δηλαδή 6 ψεκασμούς....δεν με φτάνουν επειδή έχω ακόμη μαλλιά και πάει πολύ υγρό πάνω στο μαλλί με το τρίψιμο.
Βάζω 6 ψεκασμούς μπροστά και 2 πίσω......μηπως δεν είναι σωστό και κάνω κακό αντι καλό?

Η μίνο θέλει πολύ τρίψιμο ή απλά άπλωμα στην περιοχή??

LoverBoy

Well-Known Member
Γεια σας παιδια εχω δύο ερωτήσεις αλλά μη με βρίσετε γιατι δεν εχω βρει απάντηση στο forum...έχω ψάξει αρκετά αλλά κουράστηκα....
Η μίνο χρειάζεται 1ml δηλαδή 6 ψεκασμούς....δεν με φτάνουν επειδή έχω ακόμη μαλλιά και πάει πολύ υγρό πάνω στο μαλλί με το τρίψιμο.
Βάζω 6 ψεκασμούς μπροστά και 2 πίσω......μηπως δεν είναι σωστό και κάνω κακό αντι καλό?

Η μίνο θέλει πολύ τρίψιμο ή απλά άπλωμα στην περιοχή??
Δεν υπάρχει πρόβλημα για 2 ψεκασιές παραπάνω μην σε ανησυχεί αυτό!Η μίνο θέλει απαλό μασάζ στο τριχωτό για λίγο μέχρι να απορροφηθεί!

Μπλουζα