Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες το ιδιο.παιρνω κι φινα χαπι απλα ηθελα να δω αν εχει καποια διαφορα κι η τοπικη...απλα πια τα χαπια αντι για καθε μερα τα παρινω μερα παρα μερα συντηρηση
εχεις ξεκινησει νωρις εσυ ακομα κι low dose πιστευω θα σε πιασει πολυ καλα. Στερνη μου γνωση να σε ειχε πρωτα.Εχω ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες το ιδιο.
3/εβδομαδα propecia και τις υπολοιπες το τοπικο οπως και πριν.Για να δουμε
Να υποθέσω δεν σε καλύπτε το τοπικό;Γιατί νομίζω ήσουν κομπλέ με τοπική φινα και μινοξιδιλη.Εχω ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες το ιδιο.
3/εβδομαδα propecia και τις υπολοιπες το τοπικο οπως και πριν.Για να δουμε
Νομίζω 6 μηνο. Παντως από Δευτέρα θα λάβεις μια ακόμα γνώμη από τον Αναστασακη και μετά βλέποντας και κάνονταςΜε φινα σε τρίμηνο έχει δει κανένας αποτέλεσμα ή το μίνιμουμ είναι εξάμηνο ;
Νομίζω 6 μηνο. Παντως από Δευτέρα θα λάβεις μια ακόμα γνώμη από τον Αναστασακη και μετά βλέποντας και κάνοντας
Τι δόση παίρνεις; 1mg καθημερινά; Εννοείται μην κάνεις το λάθος να την κόψεις. Μη κάνεις πειράματα με άλλες θεραπείες. Μείνε εκεί που είσαι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Πολύ φοβάμαι θα μου πει όχι και δε ξέρω πως θα αντιδράσω. Καλά, σαφώς και δεν εννοώ ότι θα τσακωθώ έτσι ; Απλά δεν ξέρω αν εγώ θέλω να την κόψω πλέον. Μου παρέχει μία ηρεμία και μία ασφάλεια ψυχολογικά που είχα καιρό να αισθανθώ σχετικά με το κεφάλι μου.
Σχεδον 1 χρονο Gianney την χρησιμοποιουσα.Να υποθέσω δεν σε καλύπτε το τοπικό;Γιατί νομίζω ήσουν κομπλέ με τοπική φινα και μινοξιδιλη.
Δεν υπαρχει λογος να στο κοψει. Απο τη στιγμη που εισαι ηδη συνειδητοποιημενος.Πολύ φοβάμαι θα μου πει όχι και δε ξέρω πως θα αντιδράσω. Καλά, σαφώς και δεν εννοώ ότι θα τσακωθώ έτσι ; Απλά δεν ξέρω αν εγώ θέλω να την κόψω πλέον. Μου παρέχει μία ηρεμία και μία ασφάλεια ψυχολογικά που είχα καιρό να αισθανθώ σχετικά με το κεφάλι μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν λες δούλευε μια χαρά; Σταμάτησε την τριχόπτωση; Είδες δυνάμωμα του Μάλλιου η επανέκφυση;Σχεδον 1 χρονο Gianney την χρησιμοποιουσα.
Ο πρωτος λογος ηταν οτι ειχαν ελλειψη του τοπικου για 2 βδομαδες, αρα ειτε θα εμενα ετσι ειτε θα επαιρνα χαπι.
Αφου πηρα λοιπον χαπι και ξεκινησα , σκεφτομενος οτι το προβλημα δε θελω να το κυνηγαω αλλα να ειμαι μπροστα, πηγα σε Low Dose χαπι.
Το τοπικο για τον καιρο που το επαιρνα σκετο(0.1%) με απολυτη συνεπεια παντα, δουλευε μια χαρα.
Να μη συνεχίσω νσ τη παίρνω σε μορφή χαπιού αδερφέΤι εννοεις θα σου πει οχι?
Δεν υπαρχει λογος να στο κοψει. Απο τη στιγμη που εισαι ηδη συνειδητοποιημενος.
αν δεις το βιντεο που έχει κανει για φινα θα διαπιστώσεις ότι δεν παίζει να στην κόψει. θα ήταν εκπληξη.
Να μη συνεχίσω νσ τη παίρνω σε μορφή χαπιού αδερφέ
αν δεις το βιντεο που έχει κανει για φινα θα διαπιστώσεις ότι δεν παίζει να στην κόψει. θα ήταν εκπληξη
παντως αν εχεις DUPA ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα σου πει να την συνεχισεις.
Πως με τις παρενεργειες εντονης σεξουαλικης επιθυμιας? (δεν πιστευω οτι το γραφω αυτο χαχα, αλλα το ιδιο μου ελεγε και ενας φιλος μου παλιοτερα οποτε μαλλον δεν ειναι σπανιο)
Ε με τόσο λίγο νερό λογικό.Ε τις τελευταίες μέρες χαλάρωσε η φάση αλλά κυρίως λόγω του ότι ψυχολογικά είμαι αλλού και κουράζομαι φουλ δουλειά. Κατά τα άλλα ήρεμα πράγματα απλά παρατηρώ μία περίεργη οσμή στα ούρα το τελευταίο πενθήμερο, δεν ανησυχώ όμως. Ίσως επειδή είναι καλοκαίρι ΄΄καθαριζουν'' τα νεφρά συν ότι πίνω μαξ 300 ml νερό ημερησίως καθώς ξεχνιέμαι οπότε πιθανό να μη φταίει το χάπι. Βέβαια και να φταίει δε πειράζει, θα το συνηθίσω