Τι να σου πω.. εμένα πάντως το μπουκαλάκι λέει 100 ml foam, με 5% και 1%..συνήθως χρεώνουν 18 ευρώ τα 50 ml του αφρού της fagron. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;
Τι να σου πω.. εμένα πάντως το μπουκαλάκι λέει 100 ml foam, με 5% και 1%..συνήθως χρεώνουν 18 ευρώ τα 50 ml του αφρού της fagron. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
όπως και να έχει μια χαρά σου έκατσε.Τι να σου πω.. εμένα πάντως το μπουκαλάκι λέει 100 ml foam, με 5% και 1%..
Ας κάνει δουλειά, και ας είναι κ 50ml.. το χρησιμοποιείς;;όπως και να έχει μια χαρά σου έκατσε.
Όχι φίλε. Από ότι λένε τα παιδιά που τον χρησιμοποιούν κάνει δουλειά, ειδικά σε μικρότερα norwood, που δεν έχουν επιθετική τριχόπτωση. Απλά έχω ρωτήσει και εγώ τιμές γιατί σκεφτόμουν να πάρω, αλλά τελικά πήγα στο χάπι.Ας κάνει δουλειά, και ας είναι κ 50ml.. το χρησιμοποιείς;;
η ηλικία δεν παίζει τόσο ρόλο πιστεύω, αλλά το πρόβλημα που έχεις. Μπορεί να είσαι και μεγαλύτερος και να έχεις μικρό θέμα και αντίστοιχα μικρότερος με μεγάλο θέμα.Δουλεύει η τοπική φίνα για στάδια 3V και άνω και σε ηλικίες πάνω από 30-32;
Έχει κάποιος εμπειρία σε βάθος χρόνου να μας πει;
Σίγουρα το στάδιο είναι το σημαντικό, αλλά πιστεύω και η ηλικία έχει κάποια έχει σημασία.η ηλικία δεν παίζει τόσο ρόλο πιστεύω, αλλά το πρόβλημα που έχεις. Μπορεί να είσαι και μεγαλύτερος και να έχεις μικρό θέμα και αντίστοιχα μικρότερος με μεγάλο θέμα.
Κάτι τέτοιο ήξερα κ γώ.. 18 τα 50ml πιστεύω λογικό, αλλά το μπουκάλι λέει 100 κ την ρώτησα κιόλας.. ας κάνει δουλειά κ ας είναι κ 50ml.. σε ηλικία είμαι 40, μεΔύσκολα σε βλέπω φίλε.MFt fagron 17 ευρώ στάνταρ τιμή συν κάνα 3-5 ευρώ για να στο φτιάξουν τα 50 ml
Τι στάδιο είσαι φίλε; Εάν είσαι μέχρι στάδιο 3-4 έχει καλές πιθανότητες να δουλέψει πιστέυω, χρησιμοποιώντας το με απόλυτη συνέπεια πάντα.Κάτι τέτοιο ήξερα κ γώ.. 18 τα 50ml πιστεύω λογικό, αλλά το μπουκάλι λέει 100 κ την ρώτησα κιόλας.. ας κάνει δουλειά κ ας είναι κ 50ml.. σε ηλικία είμαι 40, με
Σχετικά επιθετική τριχόπτωση, και θέμα σε hairline & πρώτες ζώνες.. αποφεύγω χάπι αυτή τη στιγμή, λόγω τεκνοποίησης
Γιατρό που χα ρωτήσει μου πε στάδιο 2, αλλά Έχω θέμα σε κροτάφους( έχουν ανοίξει πλέον) και γενικά μπροστά ζωνες(έντονη αραίωση κ στην μέση μπροστά δυστυχώς κ όχι απλά σε κροτάφους, σε σχέση με υπόλοιπο μαλλί).. στις πίσω ζώνες το τριχοριζογραμμα δεν έδειξε θέμα, αλλά τα μπροστά τα βλέπω αδύναμα κ πέφτουν επιθετικά.. τουλάχιστον ας σταματήσει η πτώση, για να γλιτώσω τις μπροστά μεσαίες ζωνεςΤι στάδιο είσαι φίλε; Εάν είσαι μέχρι στάδιο 3-4 έχει καλές πιθανότητες να δουλέψει πιστέυω, χρησιμοποιώντας το με απόλυτη συνέπεια πάντα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όσο μεγαλώνεις μειώνονται σταδιακά τα επίπεδα των ανδρογόνων. Άλλα έχεις στα 20, άλλα στα 30, άλλα στα 40 κτλπ... Οπότε και αναλογικά ο ρυθμός τριχόπτωσης μειώνεται μαζί με την μείωση των ανδρογόνων.Σίγουρα το στάδιο είναι το σημαντικό, αλλά πιστεύω και η ηλικία έχει κάποια έχει σημασία.
Προσωπικά και από άλλα άτομα που έχω ακούσει τα οποία ήταν στάδιο 2 μέχρι τα 30-31, μετά από αυτήν την ηλικία έχουν παρατηρήσει τρελλές αλλαγές και σε απώλειες τριχών αλλά και στη γενική ποιότητα της τρίχας που αδυνατίζει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Και αυτό γιατί τα ανδρογόνα βγαίνουν "εκτός ελέγχου" μετά τα 30.
Δυστυχώς σε μένα δεν έγινε έτσι.. μέχρι τα 38, πήγαινα ανα 15 μέρες να αραίωση το μαλλί στον κουρέα.. σεΌσο μεγαλώνεις μειώνονται σταδιακά τα επίπεδα των ανδρογόνων. Άλλα έχεις στα 20, άλλα στα 30, άλλα στα 40 κτλπ... Οπότε και αναλογικά ο ρυθμός τριχόπτωσης μειώνεται μαζί με την μείωση των ανδρογόνων.
Αυτό ακριβώς ελπίζω κ γώ, γιατί η μινο δυστυχώς δεν έκανε δουλειά σ αυτό το κομματιΠίσω και μεσαίες ζώνες θα σου δουλέψει εάν δεν έχεις και θέμα ιδιαίτερο.
Κροτάφους δυστυχώς δε δουλεύει.
Ελπίζω να σου σταματήσει την περαιτέρω πτώση μπροστά, και να κάνει πιο υγιή τα υφιστάμενα μαλλιά ώστε να βοηθήσουν και στον όγκο.
Ακριβώς αυτό.Δυστυχώς σε μένα δεν έγινε έτσι.. μέχρι τα 38, πήγαινα ανα 15 μέρες να αραίωση το μαλλί στον κουρέα.. σε
2,5 χρόνια έγινε μπαμ.. στην αρχή μπάνιο κ τούφες, και τώρα πτώση με φτιάξιμο, στέγνωμα, λούσιμο μαλλιου
Ναι.. απλά λογικά, απ ότι έχω καταλάβει, δεν πάμε μεγάλο Norwood μεν, αλλά θα φύγουν πολλά δε…όπως κ να χει εμένα πιο πολύ με ανησυχεί που μοιάζει με διάχυτη, παρόλο που οι γιατροί έλεγαν πως δεν είναι.. βέβαια αυτοί μου λέγαν πως είναι φυσιολογική η πτώση 50 τρίχες την μέρα κ δεν πίστευαν για πολύ μεγαλύτερο καθημερινό αριθμό..Ακριβώς αυτό.
Παρόλο που τα ανδρογόνα μειώνονται μετά τα 30, δεν έχει rule πότε θα σου κάνει το πρώτο μεγάλο μπαμ, και από εκείνο το σημείο να σε παίρνει αργά και βασανιστικά με μικρότερο ίσως ρυθμό τριχόπτωσης, αλλά κατά καιρούς εξάρσεις.
Εμένα μου το έκανε στα 32.5 περίπου, όπου μέσα σε 2 μήνες άλλαξαν πολλά.
Ναι έχω και γω λίγο αυτήν την ανησυχία με τη διάχυτη, διότι μου κάνει εξάρσεις κατά περιόδους σε διαφορετικά σημεία, και δυσκολεύομαι να βγάλω ξεκάθαρο πάττερν στα σίγουρα.Ναι.. απλά λογικά, απ ότι έχω καταλάβει, δεν πάμε μεγάλο Norwood μεν, αλλά θα φύγουν πολλά δε…όπως κ να χει εμένα πιο πολύ με ανησυχεί που μοιάζει με διάχυτη, παρόλο που οι γιατροί έλεγαν πως δεν είναι.. βέβαια αυτοί μου λέγαν πως είναι φυσιολογική η πτώση 50 τρίχες την μέρα κ δεν πίστευαν για πολύ μεγαλύτερο καθημερινό αριθμό..
και εγω τοσο το παίρνω.Ερωτηση.. πήγα στο φαρμακείο κ μέσω Fagron, μου έφτιαξε φίνα/μινο αφρό κ με χρέωσε 18 ευρώ τα100ml..? Δεν είναι πολύ φθηνή η τιμή αν το συγκρίνεις με το regain , 40 ευρώ τα 60ml??
Ναι.. απλά λογικά, απ ότι έχω καταλάβει, δεν πάμε μεγάλο Norwood μεν, αλλά θα φύγουν πολλά δε…όπως κ να χει εμένα πιο πολύ με ανησυχεί που μοιάζει με διάχυτη, παρόλο που οι γιατροί έλεγαν πως δεν είναι.. βέβαια αυτοί μου λέγαν πως είναι φυσιολογική η πτώση 50 τρίχες την μέρα κ δεν πίστευαν για πολύ μεγαλύτερο καθημερινό αριθμό..