Όντως παιδιά αφήστε τα πειράματα με τις τοπικές φίνες. Μόνο φίνα σε χάπι να είστε σίγουροι.Γιατί δε δοκιμάζεις τη φίνα από στόμα αδερφέ ; Δε σε ψήνει;
Όντως παιδιά αφήστε τα πειράματα με τις τοπικές φίνες. Μόνο φίνα σε χάπι να είστε σίγουροι.Γιατί δε δοκιμάζεις τη φίνα από στόμα αδερφέ ; Δε σε ψήνει;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με ψήνει, γιατί είναι πιο αποτελεσματική απ ότι έχω καταλάβει, απλά είμαι σε «φάση τεκνοποίησης» κ λέω για καλό κ για κακό να το καθυστερήσω.Γιατί δε δοκιμάζεις τη φίνα από στόμα αδερφέ ; Δε σε ψήνει;
Με ψήνει, γιατί είναι πιο αποτελεσματική απ ότι έχω καταλάβει, απλά είμαι σε «φάση τεκνοποίησης» κ λέω για καλό κ για κακό να το καθυστερήσω.
Λογικά θα βοηθάει η τοπική φινα πάντως γιατι μειώνει την DHT.. και παιδιά απ το φόρουμ έχουν δει βελτίωση με τοπική φιναΚαλά κάνεις τότε και με το καλό παλικάρι μου να πιάσετε μωράκι σου εύχομαι. Όσο το έχω ψάξει πάντως δεν έχω βρει πουθενά κάτι που να αποδεικνύει πως η υγρή φινα είναι αποτελεσματική. Να μου πεις για υγρή Μινοξ δεκτό, αλλα για φινα ψάχνομαι πάρα πολύ. Μη νομίζεις,αν πέσει στην αντίληψη μου πως μπορεί να έχει αποτέλεσμα πρώτος εγώ θα τη βάλω.
Λογικά θα βοηθάει η τοπική φινα πάντως γιατι μειώνει την DHT.. και παιδιά απ το φόρουμ έχουν δει βελτίωση με τοπική φινα
Είχες ξεκινήσει ντουτα ρε φιλε; είχα παρακολουθήσει το νημα σου και νόμιζα ότι μόνο φίνα έπαιρνες.. τεσπα πάντως η τοπική φίνα σίγουρα δεν συγκρίνεται με το χάπι άλλα απ το τίποτα..Τι να σου πω βρε αδερφέ, εγώ με αυτά είμαι λίγο περίεργος χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Αν δε δω με τα μάτια μου αποτέλεσματα και έρευνες που τα στατιστικά του; να αποδεικνύουν ότι τα χ,ψ προιοντα με την τάδε χρήση μπορούν όντως να σου φέρουν αποτέλεσμα τα αποφεύγω. Αυτός φαντάσου είναι και ο λόγος που εδώ και ένα δεκαήμερο δεν παίρνω ντουτα. Ξέρω ότι θα μπουσταρει το υπάρχον μαλλί αλλά δε ξέρω ακριβώς τι side effects μπορεί να μου βγάλει ειδικά και από τη στιγμή που δεν είναι certified θεραπεία κατά της τριχοπτωσης από τον παγκόσμιο οργανισμό (αν δεν λανθάνω).
Είχες ξεκινήσει ντουτα ρε φιλε; είχα παρακολουθήσει το νημα σου και νόμιζα ότι μόνο φίνα έπαιρνες.. τεσπα πάντως η τοπική φίνα σίγουρα δεν συγκρίνεται με το χάπι άλλα απ το τίποτα..
Με το καλό φίλε,@Anastasakis Hair Clinic γιατρέ για ένα τέτοιο σημαντικό ζήτημα τι λέτε;φίνα σε χάπι η τοπική φινα η μήπως τίποτα ;;Με ψήνει, γιατί είναι πιο αποτελεσματική απ ότι έχω καταλάβει, απλά είμαι σε «φάση τεκνοποίησης» κ λέω για καλό κ για κακό να το καθυστερήσω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο μέλλον απλά μειώνεις τη δόση για συντήρηση δεν χρειάζεται να το σταματήσεις. Όσοι το ξεκίνησαν έλεγαν γιατί να μην το είχαν πάρει νωρίτερα ώστε να προλάβουν την κατρακύλα....Απλά το θέμα με αυτό το χάπι, είναι ότι είναι δρόμος χωρίς επιστροφή, αν στο μέλλον για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να το σταματήσεις.
Κανείς δεν αμφιβάλλει την αποτελεσματικότητα του.
Είναι μεγάλη απόφαση να το ξεκινήσει κανείς, και πρέπει να είναι αρκετά συνειδητοποιημένος με γνώμονα πάντοτε το μέλλον.
Η τοπική πάντως σίγουρα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά ασυζητητίΣτο μέλλον απλά μειώνεις τη δόση για συντήρηση δεν χρειάζεται να το σταματήσεις. Όσοι το ξεκίνησαν έλεγαν γιατί να μην το είχαν πάρει νωρίτερα ώστε να προλάβουν την κατρακύλα....
Ναι αλλά όταν θα βλέπεις ότι συνεχίζεται η τριχόπτωση και αδυνατίζουν τα μαλλιά σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό στην ψυχολογία με την τοπική, που θα τρέχεις να ξεκινήσεις το χάπι για να προλάβεις το αναπόφευκτο.Και
Η τοπική πάντως σίγουρα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά ασυζητητί
Σίγουρα η τριχόπτωση δε σταματά με την τοπική σε καμία περίπτωση, αλλά παρά καθόλου φιναστερίδη ας είναι και η τοπική αναμειγνυόμενη με τη μινοξιδίλη και ότι δώσει.Ναι αλλά όταν θα βλέπεις ότι συνεχίζεται η τριχόπτωση και αδυνατίζουν τα μαλλιά σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό στην ψυχολογία με την τοπική, που θα τρέχεις να ξεκινήσεις το χάπι για να προλάβεις το αναπόφευκτο.
Εγώ προσωπικά που είμαι σε αρχικά στάδια παρήγγειλα μόλις από fagron το MFT πιο πολύ για να μπω πιο ομαλά στο χάπι αργότερα.. έχω πάντως περιέργεια να δω αν θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από σκέτη μινοξΝαι αλλά όταν θα βλέπεις ότι συνεχίζεται η τριχόπτωση και αδυνατίζουν τα μαλλιά σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό στην ψυχολογία με την τοπική, που θα τρέχεις να ξεκινήσεις το χάπι για να προλάβεις το αναπόφευκτο.
σίγουρα θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα είναι αρκετό για να σταματήσει την τριχόπτωση. Θέμα χρόνου είναι πότε θα θες να ξεκινήσεις το χάπι.Εγώ προσωπικά που είμαι σε αρχικά στάδια παρήγγειλα μόλις από fagron το MFT πιο πολύ για να μπω πιο ομαλά στο χάπι αργότερα.. έχω πάντως περιέργεια να δω αν θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από σκέτη μινοξ
Καλά ναι προφανως.. λίγη παράταση παίρνω απλάσίγουρα θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα είναι αρκετό για να σταματήσει την τριχόπτωση. Θέμα χρόνου είναι πότε θα θες να ξεκινήσεις το χάπι.