Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kατα αρχην περαστικα ευχομαι κ να μην ειναι κατι σοβαρο.Μα δε βιάζομαι φίλε μου.
Το οικογενειακό πρόβλημα είναι χρόνιο πρόβλημα υγείας παιδιού και δεν θα σταματήσει ποτέ οπότε δεν τίθεται θέμα να περιμένω γι'αυτό το λόγο.
βαλε καμμια φωτο καταρχην να μην μιλαμε στον αερα.Να ρωτήσω κάτι ακόμα.
Πίσω στο crown που θα μου βάλουν μου είπαν ότι δε θα έχω τη πυκνότητα που είχα 20 χρόνων αλλά θα έχω μια μικρή αραίωση θα φαίνεται.
Αν αργότερα θελήσω να τη πυκνωσω κι άλλο εκεί τη περιοχή ... Μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω εύκολα γιατί έχω άριστη δοτρια με πολύ πράμα και ρώτησα αν όταν πυκνώνουν δε θα τραυματιστούν οι τρίχες που προϋπάρχουν απτή πρώτη μεταμόσχευση;και μου είπαν όχι.
Ισχύει αυτό;
Η παίζει να πάω για πύκνωση μετά και να κάνω και ζημιά στο τέλος;
θεωρητικα οχι.Θα βάλω φωτός αύριο.
Ναι αλλά.δε.μου απαντησες.
Αν σε φαλακρό crown κάνω μεταμόσχευση και είναι κάπως αραιές οι τροχες,αν μετά κάνω δεύτερη μεταμόσχευση στη dhi θα πυκνώσουν ή θα μου χαλάσουν τις τρίχες της πρώτης μμ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά ρώτησα και στον Τζερμια μουπε 1700 ευρώ για τα ίδια που μου είπε η dhi 2.500.
Παιδιά ρώτησα και στον Τζερμια μουπε 1700 ευρώ για τα ίδια που μου είπε η dhi 2.500.
Τι να προτιμήσω αυτόν ή dhi?
Τι να προτιμήσω αυτόν ή dhi?
Καλυτερα μην κάνεις
Αυτό που με προβληματίζει εμένα στον Βεκρή είναι ότι την δουλειά την κάνουν νοσηλεύτριες. Άντε μόνο να κατευθύνει ο Βεκρής.Ελλάδα μόνο βεκρη.Οι υπόλοιποι είναι πίσω σε θέματα φυτρωση και no φυτρωση no party.Βεβαιως με τα γνωστα προβλήματα στο θέμα εμφάνισης δοτριας σε αρκετές περιπτώσεις.