ItsAllGone
Active Member
Σιγουρα ο Παπανικολαου ηταν απο τα δυνατα ονοματα της dhi, αλλα η μεταμοσχευση ειναι ομαδικη δουλεια χρειαζεται εμπειρες και καλα εκπαιδευμενες νοσοκομες και καλες εγκαταστασεις, υγεινη και σωστη συντηρηση των γκραφτς.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σιγουρα ο Παπανικολαου ηταν απο τα δυνατα ονοματα της dhi, αλλα η μεταμοσχευση ειναι ομαδικη δουλεια χρειαζεται εμπειρες και καλα εκπαιδευμενες νοσοκομες και καλες εγκαταστασεις, υγεινη και σωστη συντηρηση των γκραφτς.
συμφωνω και εγω σε αυτο.,βεβαια δε νομιζω οτι ξερουμε με σιγουρια οτι δεν ισχυουν τα απο πανω στον παπανικολαου.Από τις πιο σωστές τοποθετήσεις που έχω διαβάσει. Συμφωνώ απολύτως!
Παιδια καλησπερα, τον παπανικολαου που τον βρισκουμε γνωριζει κανεις;
Ευχαριστω
Φιλε μου, η απαντηση σου (και το ονομα σου) θυμιζουν το ανεκδοτο με τον ΚΩΛΟ και τον ΤΟΤΟ.Πηγαίνετε κάπου, όπως τα mega hairtrans που άκουσα ότι δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε μου, η απαντηση σου (και το ονομα σου) θυμιζουν το ανεκδοτο με τον ΚΩΛΟ και τον ΤΟΤΟ.
(Δε θα σου κανω τη χαρη να σου πω το ανεκδοτο).
Καποιοι θελετε να κανετε προπαγανδα, να διαφημισετε συγκεκριμενες κλινικες......ωραια, θεμιτο και επωφελες για το forum να ενημερωνονται τα μελη για πολλες διαφορετικες κλινικες και ετσι να προβαινουν στις καλυτερες δυνατες επιλογες.
Ομως απο αυτο το σημειο μεχρι το να εμφανιζεστε ξαφνικα σαν Φαντομαδες, να προτεινετε καποια κλινικη χωρις στοιχεια και αποδειξεις, αυτο καταντα γραφικο και γελοιο.
Κανει εγγραφη καποιος στο forun, ρωτα για κλινικη και αμεσως καποιος αλλος κανει εγγραφη και με υφος χιλιων καρδιναλιων προτεινει μια "εξαιρετικη και κορυφαια" κλινικη.
Νομιζετε οτι τρωμε κουτοχορτο; Νομιζετε οτι απευθυνεστε σε ατομα χωρις λογικη και κριση;
Αν θελετε να διαφημισετε σωστα τις κλινικες σας, ανοιξτε νηματα μεταμοσχευσεων, ανεβαστε αξιοπιστες φωτογραφιες και αποδειξεις για οσα γραφετε.
Με την τακτικη σας το μονο που καταφερνετε ειναι να προκαλειτε καχυποψια, γελωτα και να μας θυμιζετε τον ΤΟΤΟ στα παιδικα ανεκδοτα που ακουγαμε παλια.