Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

xk

Active Member
RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

Τα ξεκίνησα κι εγώ εδώ και 10 μέρες αν και είμαι καμμένο χαρτί..δεν έχω δηλαδή τόσο μαλλί πια για να βλέπω αν σταματάει η τριχόπτωση ή όχι και τα έχω κοντά...

απλά να αναφέρω κάτι...λαδίλα στο μαλλί είχα 3 μέρες μετά το λούσιμο...ΠΑΝΤΑ...δηλαδή δεν είχα θεμα.ΠΟΤΕ

Σήμερα λούστηκα το απόγευμα και τώρα το βράδυ έχω ελαφρώς λαδωμένα μαλλιά!Πρώτη φορά δεν έφυγε η λαδίλα με σαμπουάν.Επίσης έχουν γίνει λίγο πιο απαλά μάλλον λόγο του μικρού λαδώματος.Παίρνω 1 κάψουλα την ημέρα της Λάμπερτς και μάλλον θα το κάνω ανα δυο μέρες γιατί περιέργως με ''έπιασε'' πολύ γρήγορα

Πάντως θυμάμαι αυτά που λέγαμε για παρενέργειες εδω πέρα ΄με μινοξ φίνα κτλ ότι ήταν η ιδέα μας...πια ιδέα ρε φίλε τελικά βιταμινούλες παίρνεις και κάπου κάτι θ αλλάξει πάνω σου και γρήγορα μάλιστα.Είτε θετικά είτε αρνητικά κάτι θ αλλάξει αν περάσει στο σύστημά σου...νόμος..

να πω κάτι που έμαθα...κάποιοι που πάνε τα σκυλιά τους σε εκθέσεις ομορφιάς είναι must μαζί με την τροφή να τους δίνουν ζωμό από ψάρι για να έχουν τέλειο γυαλισμένο τρίχωμα.Γενικά πρέπει να βοηθάνε τα καταραμένα τα Ω με κάποιο τρόπο αλλά αδύνατον μάλλον να σταματήσουν την ΑΑ...παραείναι γνωστά τα Ω για να μην έχουν δοκιμαστεί στην ΑΑ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zafi1988

Member

http://www.iherb.com/product-reviews/Now-Foods-DHA-250-High-Potency-120-Softgels/534/?p=3&fr=5&sr=5

Για αυτό τι λέτε;

kwsths

Member

prowler3 είπε:
kapa δε νομίζω να χρειαστεί να τα θάψω...Πιστεύω οτι θα βοηθήσει γενικότερα σα συμπλήρωμα έτσι κι αλλιώς οπότε κέρδος έχουμε όπως και να χει. Το θέμα είναι να δουλέψει στη τριχόπτωση. Αλήθεια μετά απο πόσο καιρό είδες αποτέλεσμα;;

Φίλε kwsths, μένω Θεσσαλονίκη, και απο Ebay Αγγλίας μου ήρθαν σε 10 μέρες!

και γω θεσσ.. μπορεις να μ πεις ποσο ακριβως καναν με μεταφορικα για να φορτωσω τη καρτα να τα παραγγειλω..

ntines85

Member

ΑΠΟΡΙΑ...Το DHA 500mg που αναφερεται στο συγκεκριμενο προιον,τι ακριβως ειναι??
Εχει σχέση με τα DHT??
Επηρεαζει η χρηση του, την φιναστερίδη..??
δηλαδη μπορω να χρησιμοποιω και τα δυο..????

d.tonia85

Member

Παιδια καλησπέρα σημερα εκλεισα εναμιση μηνα με ομεγα και ακομα δεν εχω δει καμια βελτιωση στην τριχοπτωση.. το μονο που ειδα είναι ένα πιο εντονο λάδωμα στο μαλλι! Πωσ γινεται σε ότι χαπι περνω να βλεπω μονο παρενεργειεσ και ποτε αποτέλεσμα?? Σκέφτομαι να τα σταματήσω δεν ξερω εχω απογοητευτεί γιατι οποια παιδια ειδαν αποτέλεσμα αυτό εγινε μεσα σε 3 4 βδομαδεσ. Τι λετε? Αρχισα και neoptide που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ουσια είναι απ εξω ελεγε τετραπεπτιδια λετε να ναι το ιδιο με το φολιτζεν που είναι πεπτίδια χαλκου?Αν και στο neoptide δεν ελεγε πουθενα για χαλκο. Γιατι είναι το επομενο που σκέφτομαι να δοκιμασω μαζι με το neoptide. Το φολιτζεν σταματα την τριχοπτωση? Γιατι εμενα αυτο με απασχολει. Είναι σαν τη μινοξ που όταν το κοψεισ χανεισ ολο το εδαφοσ που εχεισ κερδισει?? Συγνωμη που μπερδεψα τα θεμετα αλλα εχω καταγχωθει και δεν ξερω τι να κανω τα χω χαμενα τετοια τριχοπτωση δεν ειχα ποτε στη ζωη μου και εχω κατατρομαξει!

kantharis

New Member

καλησπέρα Τόνια , όπως έχω ξαναπεί , εγώ μετά απο ένα μήνα άρχισα να βλέπω αλλαγή στήν ποιότητα των τριχών και μείωση της τριχόπτωσης . πάντα λαδώναν εύκολα τα μαλλια μου , οπότε δεν παρατήρησα κάποια διαφορά σ' αυτό . αλλά απ' ότι διαβάζω τα ω3 δεν φαίνεται να λειτουργούν το ίδιο σε όλους . ίσως , σε εμάς που πρόσφεραν κάτι , να είχαμε χαμηλότερα επίπεδα ω3 στον οργανισμό μας . Προσωπικά δεν έτρωγα σχεδόν ποτέ ψάρια . για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι δεν εχω κάνει χρήση προϊόντων για την τριχόπτωση .

d.tonia85

Member

kantharis είπε:
καλησπέρα Τόνια , όπως έχω ξαναπεί , εγώ μετά απο ένα μήνα άρχισα να βλέπω αλλαγή στήν ποιότητα των τριχών και μείωση της τριχόπτωσης . πάντα λαδώναν εύκολα τα μαλλια μου , οπότε δεν παρατήρησα κάποια διαφορά σ' αυτό . αλλά απ' ότι διαβάζω τα ω3 δεν φαίνεται να λειτουργούν το ίδιο σε όλους . ίσως , σε εμάς που πρόσφεραν κάτι , να είχαμε χαμηλότερα επίπεδα ω3 στον οργανισμό μας . Προσωπικά δεν έτρωγα σχεδόν ποτέ ψάρια . για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι δεν εχω κάνει χρήση προϊόντων για την τριχόπτωση .

Και γω kanthari καθολου ψαρια και καλη διατροφή γενικωσ αλλα τι να πω μαλλον εχεισ δικιο για το ότι στον καθενα λειτουργουν διαφορετικα και παντου υπαρχει και ένα ποσοστο ανθρωπων στουσ οποιουσ ένα σκευασμα δεν λειτουργει. Δεν ξερω και τι άλλο να δοκιμασω τωρα ολη μερα διαβαζω θεραπειεσ στο φορουν φολιτζεν τριχομιν ρεβινογκεν κτλ και εχω καταμπερδευτει ??? !!! Χιλια ευχαριστω για την απαντηση!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

kantharis είπε:
Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν χιλιαδες σκευασματα με Ω3 στην αγορα.Εμας μας ενδιαφερει να ειναι υψηλο το DHA.To θεμα ειναι να δοκιμασουν ολοι στο site σκευασματα που να ειναι περιπου τα ιδια.Μονο τοτε θα βγαλουμε συμπεασμα.

kantharis

New Member

κι εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά . είχα ξεκινήσει με morEPA , μετά Krill omega3 , ύστερα emfrastop super omega3 , αργότερα zodin , το οποιο δεν ειναι ιχθυέλαιο αλλά αιθυλεστέρες των ω3 (που σημαίνει προϊον εργαστηρίου) άργησα αλλα το κατάλαβα , και τελευταία omegazon της healthaid . να σου πω την αλήθεια , με τόσες αλλαγές , δεν έχω καταλάβει ποιο δούλεψε περισσότερο ή λιγότερο .

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

kantharis είπε:
κι εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά . είχα ξεκινήσει με morEPA , μετά Krill omega3 , ύστερα emfrastop super omega3 , αργότερα zodin , το οποιο δεν ειναι ιχθυέλαιο αλλά αιθυλεστέρες των ω3 (που σημαίνει προϊον εργαστηρίου) άργησα αλλα το κατάλαβα , και τελευταία omegazon της healthaid . να σου πω την αλήθεια , με τόσες αλλαγές , δεν έχω καταλάβει ποιο δούλεψε περισσότερο ή λιγότερο .
Αυτα ειναι τα λαθη.Δοκιμαζουμε 500 πραγματα κ δεν ξερουμε τι δουλευει κ ποσο.Εγω εχω παρει της Now foods-αυτα που παιρνει κ ο Καπα.Προς το παρων δεν βλεπω τριχοπτωση ανησυχητικη.Και τζελ που βαζω στα μαλλια κ τα ανακατευω δεν βλεπω τριχες στα χερια μου.Θα χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο σκευασμα τουλαχιστον για 4 μηνες για να εχω αποψη.Και φιναστεριδη να παιρνει καποιος πριν τους 3 μηνες δεν βλεπει το παραμικρο.Θελει υπομονη το ολο θεμα κ σοβαροτητα για να βγαλουμε ενα συμπερασμα.Και ο φιλος Fenimore αυτο μου ελεγε.Θα κανει υπομονη μεχρι να τελειωσει το κουτι κ μετα θα βγαλει συμπερασμα.Λογικα σε λιγους μηνες θα ξερουμε τι γινεται.Θα πρεπει ομως να ειναι υψηλο το DHA.Αυτα που χρησιμοποιω ειναι 500.Ισως ειναι σημαντικη αυτη η λεπτομερεια.

kantharis

New Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Αυτα ειναι τα λαθη.Δοκιμαζουμε 500 πραγματα κ δεν ξερουμε τι δουλευει κ ποσο.Εγω εχω παρει της Now foods-αυτα που παιρνει κ ο Καπα.Προς το παρων δεν βλεπω τριχοπτωση ανησυχητικη.Και τζελ που βαζω στα μαλλια κ τα ανακατευω δεν βλεπω τριχες στα χερια μου.Θα χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο σκευασμα τουλαχιστον για 4 μηνες για να εχω αποψη.Και φιναστεριδη να παιρνει καποιος πριν τους 3 μηνες δεν βλεπει το παραμικρο.Θελει υπομονη το ολο θεμα κ σοβαροτητα για να βγαλουμε ενα συμπερασμα.Και ο φιλος Fenimore αυτο μου ελεγε.Θα κανει υπομονη μεχρι να τελειωσει το κουτι κ μετα θα βγαλει συμπερασμα.Λογικα σε λιγους μηνες θα ξερουμε τι γινεται.Θα πρεπει ομως να ειναι υψηλο το DHA.Αυτα που χρησιμοποιω ειναι 500.Ισως ειναι σημαντικη αυτη η λεπτομερεια.

πάντα έπαιρνα μια κάψουλα την ημέρα , δηλαδή σχεδόν το μισό DHA απο αυτό που περιέχει της now foods . κάποια στιγμη θα δοκιμάσω κι εγώ να το διπλασιάσω για να δώ τι αποτελέσματα θα έχω . αλλά ναι , είναι λίγο νωρίς για να έχουμε ένα καθαρό συμπέρασμα .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

d.tonia85

Member

Τελικα διαβαζοντασ από χτεσ καi τις 80 σελιδεσ του θεματοσ που αφορουσαν το revivogen ??? απογοητευτηκα και θα συνεχισω τα ομεγα με την ελπιδα ότι ισωσ με πιασουν καποια στιγμη. Εγω πηρα καμοια βδομαδα zodin ,γυρω στις 10 μερεσ lifeextension 2000mg συνολικα με 500mg Dha, και επειδή μου φανηκε μεγαλη η δοση τωρα κανενα 20ημερο συνεχιζω με της hailthaid των 750mg που εχουν 325mg dha. Σε καμια βδομαδα πρεπει να ξαναπαραγγειλω και είμαι μεταξυ αυτων που περνω τωρα και αυτων που περνει ο καπα τι λετε να παρω??

kantharis

New Member

d.tonia85 είπε:
Τελικα διαβαζοντασ από χτεσ καi τις 80 σελιδεσ του θεματοσ που αφορουσαν το revivogen ??? απογοητευτηκα και θα συνεχισω τα ομεγα με την ελπιδα ότι ισωσ με πιασουν καποια στιγμη. Εγω πηρα καμοια βδομαδα zodin ,γυρω στις 10 μερεσ lifeextension 2000mg συνολικα με 500mg Dha, και επειδή μου φανηκε μεγαλη η δοση τωρα κανενα 20ημερο συνεχιζω με της hailthaid των 750mg που εχουν 325mg dha. Σε καμια βδομαδα πρεπει να ξαναπαραγγειλω και είμαι μεταξυ αυτων που περνω τωρα και αυτων που περνει ο καπα τι λετε να παρω??

αν θέλεις να συνεχίσεις με DHA 500 μπορείς να πάρεις της now foods που παίρνει ο καπα . αν θέλεις να το μειώσεις μπορείς να πάρεις της healthaid , ή πάλι της now foods με λιγότερο DHA . το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καταλήξει απόλυτα ακόμα σε τι ποσότητα δίνει καλύτερα αποτελέσματα κι αν είναι το ίδιο για τον καθένα , όλοι πειραματιζόμαστε . κι εγώ της healthaid χρησιμοποιώ γιατί δεν το 'χω με τις αγορές μέσω ιντέρνετ . πάντως νομίζω ότι της now foods έρχεται πολύ πιο οικονομικά .

kapa

Μέλος του προσωπικού

λιγες μερες μονο διακοπης απο τα ω και η τριχοπτωση αρχισε να επανερχεται δυναμικα.
εχω φτασει στις 100 τριχες και σε λιγες μερες θα γινουν 200 οσο θα ανεβαινει η θερμοκρασια.
η λαδιλα απο το προσωπο εχει μειωθει αισθητα.
τα ω θα τα ξανα ξεκινησω αφου πρωτα ζυγισω αυτον http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9205.html
τον συνδιασμο.
φετος το καλοκαιρι αυτο θα ειναι το τεστ.
τα επομενα μου ω οταν τελειωσουν αυτα που εχω θα ειναι σιγουρα κατι σε 300 και 300 κοντα

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε Καπα για τσεκαρουμε ποσο κ αν δουλευουν τα Ω3 ΘΑ πρεπει να παιρνουμε περιπου ολοι τα ιδια.Δηλαδη με υψηλο DHA.Μονο τοτε θα βγαλουμε ενα ασφαλες συμπερασμα.

giannis25

Member

Εγω αυτα που δοκιμασμενα επαιρνα και μου σταματησαν την τριχοπτωση ηταν της healthaid 750 mg

Ενα την ημερα

jiger

New Member

giannis25 είπε:
Εγω αυτα που δοκιμασμενα επαιρνα και μου σταματησαν την τριχοπτωση ηταν της healthaid 750 mg

Ενα την ημερα

και εγω αυτα παιρνω εδω και 1 1/2 μηνα κ μου εχει μειωθει αρκετα η τριχοπτωση.μαζι με μινοξ ομως.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Οποτε φιλε Καπα εισαι σιγουρος πλεον οτι τα ω3 δουλευουν.

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Οποτε φιλε Καπα εισαι σιγουρος πλεον οτι τα ω3 δουλευουν.

σε εμενα δουλεψαν 100%
κριμα που δεν κρατησα δειγμα φωτο τις τριχες ποσο χοντρες ηταν τοτε και ποσο λεπτες ειναι τωρα αυτες που χανω.
παρατηρω λεπτυνση(οπως και πριν)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Μακαρι να βγεις αληθινος σε αυτο που ειχες πει.Οτι δηλ ισως βρηκαμε ενα πολυ δυνατο οπλο απεναντι στην ΑΑ.

Μπλουζα