35007 είπε:
kapa η διαιτα σου δεν στηρίζεται μονο στο καφε και στο νερο αλλα και στο τσιγαρο. Διαιτα που βασιζεται στο τσιγαρο και στον καφε είναι μια λυση προσωρινη (για να βγει καποιος στην παραλια το καλοκαιρι ας πουμε). Τα κιλα που θα φθασεις με αυτή την διαιτα θα είναι πλασματικα και το πρόβλημα της πιεσης το κρυβεις δεν το αντιμετωπίζεις.
Θελω και εγω να χασω λιγα κιλα, 4-5, και προσπαθω να αυξησω την προσληψη πρωτεινων και φυτικων ινων και να μειωσω τους υδατάνθρακες. Δεν τα εχω καταφερει λογω ωραριου στην δουλεια. Αλλοτε δουλευω απόγευμα, αλλοτε πρωι, αλλοτε νυχτα. Πότε τρωω για μεσημερι το μεσημερι και πότε τρωω για μεσημερι το βραδυ.
Συνεχιζω την προσπαθεια όμως.
το πλασματικο και το πραγματικο ειναι μεσα στο μυαλο μας,και αυτο το φτιαχνει.
δεν ειμαι φιλοσοφος :3m:
βλεπω πολλα γυρω μου που το δικο μου μυαλο τα βλεπει πλασματικα αλλα τα κραταω για εμενα.ειμαι περιεργος χαρακτηρας και το εχω καταλαβει.
δεν τα λεω παρα εξω γιατι αν αρχισω τα επηχειρηματα θα βρω το δικιο μου ^-^
και δεν υπαρχει λογος να το βρω
παρακολουθεις την πιεση σου?
ανεβαινει οταν παιρνεις κιλα?
dim74 είπε:
ολα τα χαπια εχουν παρενεργειες,λενε ομως πως τα χαπια της υπερτασης δεν εχουν κατι σοβαρο,φαντασου πως θα πρεπει καποιος που εχει υπερταση απο μικρος να τα περνει μερικες φορες για πολλες δεκαετιες συνεχομενα!
απλα οι β αναστολεις η αλλιως β αποκλειστες οπως λεγονται καθως και τα διουρητικα εχουν ως παρενεργεια σε πολλους αντρες μειωση της στυσης.αυτο ειναι το ασχημο γενικα με τα αντιυπερτασικα φαρμακα στους αντρες και ειδικα σε νεαρη ηλικια.
για την ρυθμιση της πιεσης χρειαζονται πολλες φορες συνδυασμοι φαρμακων και μπορει πολλες φορες να ξεκινησεις με δυο χαπια δυο ουσιων το καθενα και στην πορεια χανοντας κιλα(αν εισαι υπερβαρος φυσικα) και κανοντας καλη διατροφη και τρεξιμο η γρηγορο περπατημα σχεδον καθημερινα να τα μειωσεις σε ενα,για κανενα αρκετα δυσκολο.
απο οτι διαβαζω στους περισσοτερους χρειαζονται συνδυασμοι 3 ουσιων και πανω για την σωστη ρυθμιση.ευτυχως σε μενα μεχρι στιγμης,περνω ενα χαπι δυο ουσιων(ΑΜΕΑ+ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ 5mg+5mg ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ)
για να ryumistei σωστα χρειαζονται λιγες μερες απλα μερικες φορες χρειαζονται πειραματισμοι(παντα με εντολες του γιατρου) για την καλυτερη ρυθμιση με τα λιγοτερα δυνατα φαρμακα.εννοω με αυτο πως ας πουμε τα δικα μου φαρμακα βγαινουν σε περιεκτικοτητα της δραστικη ουσιας 5+5,5+10,10+5,10+10.οποτε ας πουμε αν δεν σε πιασει το 5+5 δοκιμαζεις και αλλον συνδυασμο(10+10) αν οχι πας και σε δευτερο χαπι αλλων ουσιων.
γνωριζα οτι η καθε ουσια εβγαινε σε διαφορετικο χαπι.
αγγειοδιασταλτικα,β αποκλειστες,ανταγωνιστες ασβεστιου,μεα
δεν το ηξερα οτι βγαινουν 2 ουσιες σε ενα χαπι.
πιο χαπι παιρνεις dim?