κατηφορα χωρις προηγουμενο

alekate

Member
kos1987,ευχαριστω για την απαντηση.Οι τριχες που βλεπω ειναι μικρες ετσι κι αλλιως,τα εχω κουρεψει πολυ κοντα και ειναι ολες στο ιδιο μεγεθος.Οσων αφορα το παχος,ειναι και παχιες και λεπτες,ισως ενα ποσοστο 65% χοντρες,35% λεπτες.
Το θεμα ειναι οτι εκτος απο τη φινα που την εχω αρχισει εδω και 20 μερες περιπου,εχω ξεκινησει εδω και δυο βδομαδες να βαζω το διαλυμα minoxidil,trenitoin,isopropyl al,propylene gly,hairforce lotion του δερματολογου σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου ενω ολα τα προηγουμενα χρονια εβαζα regaine μονο μπροστα (γιατι μονο εκει νομιζα πως ειχα προβλημα).
Επισης μολις βαζω τα χερια μου σε σημεια που ολοι εχουν μαλλια,πχ πανω απο τα αυτια η πισω πισω κοντα στο σβερκο μενουν στο χερι μου τριχες.
Αυτο το τριχοριζογραμμα λες αμα το κανω να βοηθησει να δω αμα αυτες οι τριχες θα ξαναβγουνε η αμα απλα συνεχιζεται η κατηφορα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
Αν και τα αποτελεσματα απο το τριχ/μα δεν θα ειναι ενδεικτικα τωρα, μπορεις να κανεις...εγω θα κοιτουσα πρωτα τις θυρορμονες.Η φινα δινει shed αλλα συνηθως αργει λιγο πιο πολυ...απο την αλλη ο συνδυασμος μινοξ+τρετιν. κλπ, μπορει να δωσει shed σε 2 βδομαδες,εγω λεω να μην αλλαξεις κατι, αλλα να δεις τις θυρορμονες.Κατηφορα σε λιγοτερο απο 1 μηνα λογω α/α δεν υπαρχει.

lab_rat

Member
alekate είπε:
θεση της μινοξιδιλης γνωριζει παιδια κανεις αν θα ηταν καλο να τη συνεχισω στο συγκεκριμενο διαλυμα που περιεχει επισης trenitoine,isopropyl al,propyl gly,kai mia lotion που δεν ξερω τι ειναι αλλα γραφει απλα lotion?
Αν ειναι αυτος στην Β.Σοφ ειχα παει κ εγω την ιδια περιοδο που ανακαλυψα το forum! Ο τυπος ξερει καποια πραγματα αλλα ο τροπος που δουλευει ειναι τυχοδιωκτικος!
Καταρχας αν χρησιμοποιεις τη lotion που σου εδωσε στην πρωτη επισκεψη (δε ξερω τι κανει μετα δεν ξαναπηγα) παιζει να χρησιμοποιεις minoxidil 2% με το οποιο δε θα δεις παρα πολλα. Επισης η τρετινοιν λεγεται οτι λειτουργει καλυτερα αν την χρησιμοποιεις σε κρεμα (airol) λιγο πριν την minox.
Η αλλη lotion που σου εδωσε πρεπει να ειναι estradiol το οποιο ειναι οιστρογονο. Λειτουγει δηλαδη ανταγωνιστικα με την dht.

Εγω θα σου πρότεινα να μην ξαναπας εκει. Κατσε και διαβασε εδω περα και θα κανεις την ιδια και καλυτερη δουλεια και επισης θα γλυτωσεις πολλα λεφτα!!!

alekate

Member
lab_hair αυτος ειναι,η μινοξιδιλη στο χαρτι που μου εδωσε λεει 2% αλλα πανω εχει διορθωμενο με στυλο ενα 5 αν εχω καταλαβει καλα.Θα παρω τηλεφωνο στο φαρμακειο αυριο να το εξακριβωσω αν ειναι 5% η 2%.Επισης η πρωτη lotion οντως περιχει estradiol αλλα την εβαλα 6 φορες και τη σταματησα επειδη περιεχει και halcinonide tinctur που μετα απο αναζητηση στο φορουμ ειδα οτι ειναι κορτιζονη.Επειδη η πρωτη δερματολογος που ειχα παει πριν χρονια που ειχε δωσει betnovate με το οποιο πηγα πολυ καλα αλλα μολις το σταματησα με πηρε η κατω βολτα αποφασισα να μην ξαναβαλω κορτιζονουχα στο κεφαλι μου.Η μλκια ειναι οτι οταν τον ρωτησα αν αυτα που μου εδωσε εχουν κορτιζονες μου ειπε οχι,οποτε η ψεματα μου ελεγε η το halcinonide tinctur δεν ειναι κορτιζονη και εγω καταλαβα λαθος.
Προς το παρων συνεχιζω να βαζω καθε βραδυ το διαλυμα της μινοξιδιλης και καθε πρωι 1/4 προσκαρ και ο Θεος βοηθος.
Εσυ οταν εβαζες αυτο το διαλυμα μινοξιδιλης δεν ειδες καλα αποτελεσματα?

kos1987 εκλεισα ραντεβου με εναν δερματολογο στο κολωνακι που καποια παιδια ειχαν πει καλα λογια εδω στο φορουμ παλιοτερα για να του πω να μου γραψει οτι σκ@τα εξεταση υπαρχει και μπορει να σχετιζεται με απωλεια μαλλιων,τα παντα,μεχρι και κοπρανων αμα χρειαστει :p
Εξετασεις για θυροειδη κανω σχεδον καθε εξαμηνο και οι τιμες ειναι παντα φυσιολογικες,απλα κανω τις βασικες και αναρωτιεμαι μηπως αμα κανω και καποιες αλλες πιο εξειδικευμενες ισως φανει καποιο προβλημα που σχετιζεται με την τριχοπτωση.
Ελπιζω να βρω καποια ακρη,αν και δεν ειμαι ιδιατερα αισιοδοξος.

lab_rat

Member
alekate είπε:
lab_hair αυτος ειναι,η μινοξιδιλη στο χαρτι που μου εδωσε λεει 2% αλλα πανω εχει διορθωμενο με στυλο ενα 5 αν εχω καταλαβει καλα.Θα παρω τηλεφωνο στο φαρμακειο αυριο να το εξακριβωσω αν ειναι 5% η 2%.Επισης η πρωτη lotion οντως περιχει estradiol αλλα την εβαλα 6 φορες και τη σταματησα επειδη περιεχει και halcinonide tinctur που μετα απο αναζητηση στο φορουμ ειδα οτι ειναι κορτιζονη.Επειδη η πρωτη δερματολογος που ειχα παει πριν χρονια που ειχε δωσει betnovate με το οποιο πηγα πολυ καλα αλλα μολις το σταματησα με πηρε η κατω βολτα αποφασισα να μην ξαναβαλω κορτιζονουχα στο κεφαλι μου.Η μλκια ειναι οτι οταν τον ρωτησα αν αυτα που μου εδωσε εχουν κορτιζονες μου ειπε οχι,οποτε η ψεματα μου ελεγε η το halcinonide tinctur δεν ειναι κορτιζονη και εγω καταλαβα λαθος.
Προς το παρων συνεχιζω να βαζω καθε βραδυ το διαλυμα της μινοξιδιλης και καθε πρωι 1/4 προσκαρ και ο Θεος βοηθος.
Εσυ οταν εβαζες αυτο το διαλυμα μινοξιδιλης δεν ειδες καλα αποτελεσματα?
Ενα μηνα τη χρησιμοποιησα ισως και λιγοτερο οποτε δεν μπορω να σου απαντησω. Το μεγαλο μπαμ παντως το εκανα με απλη minox 5% μαζι με τρετινοιν σε κρεμα! Παντως το 2% χρησιμοποειται απο γυναικες. Σε μας δεν κανει πολλα. Σε καθε περιπτωση θα σου προτεινα να ακολουθησεις την "πεπατημενη".
Το halcinonide αναφερεται ως κορτιζονουχο και μαλιστα απο τα ισχυρα!

bobis

New Member
alekate φιλε μ κοιτα να δεις ειμαι 23 χρονων στα 20 μπηκα φανταρος με πλουσια μαλλια και απο το πολυ το stress εβλεπα 200 τριχες καθε φορα που εκανα μπανιο και με τον καιρο ειχα σχεδον τα ιδια συμπτοματα που εχεις κ εσυ, φαγουρα,ασπραδια στο κεφαλι παρα πολλα κοκκινιλες κ.τ.λ δοκιμασα παρα πολλα μεχρι που κουραστικα μετα πηρα το apivita ΚΑΤΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ πηστευω εκανε δουλεια στο θεμα με τα ασπραδια τωρα δεν εχω σχεδων τπτ. τωρα παιρνω το hair force shampoo 2-3 φορες την εβδομαδα κ τις αλλες μερες το apivita δεν λεω οτι εβγαλα μαλλια εκει που ειναι αρεωμενα αλλα εχω σχεδων καθολου τριχοπτωση. εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι και εγω επαθα οτι κ εσυ και χειροτερα δεν ηθελα να βγαινω εξω εμεινα σπιτι συνεχεια δεν πηγενα εκει που ειχε πολυ φως κτλ αλλα τωρα ειπα τερμα οτι ειναι να γινει θα γινει. απλα αν ανγωνεσαι να ξερεις μονο κακο κανεις καλο δεν κανεις και εγω ειναι κατα των πολλων φαρμακων κοιτα μην παιρνεις παρα πολλα παν μετρον αριστον φιλε να σαι καλα κ καλα αποτελεσματα και να κανεις λιγο προπονηση ασκησεις γενικα διοχνουν το ανγος!

alekate

Member
Το εχω σκεφτει κι εγω οτι ολο αυτο μπορει να οφειλεται στο αγχος και στον τροπο ζωης,αλλα η μεγαλη κατηφορα που ειδα ειδικα στο πισω μερος εγινε την περιοδο που εχανα κιλα,εκανα γυμναστικη και ειχα γενικα εναν πολυ καλο τροπο ζωης,χωρις πολλες καταχρησεις (εκτος απο το τσιγαρο),με υγιεινη διατροφη,γυμναστικη και καλη ψυχολογια.
Απο εκει και περα επισκεφτηκα εναν ακομα γιατρο πριν λιγες μερες για να παρω μια γνωμη και μου ειπε οτι η αραιωση οφειλεται σε διαχυτη ανδρωγεννετικη αλωκεπια,οτι ο αριθμος των τριχων στο πανω μερος του κεφαλιου ειναι φυσιολογικος αλλα οι τριχες μου εχουν γινει υπερβολικα λεπτες με αποτελεσμα να φαινεται αραιωση και οτι υπαρχει το ενδεχομενο να εχω μια παθηση που μετατρεπει ολες τις τριχες,ακομα και τις καινουργιες σε τελογενεις.Επισης μου ειπε να μην ασχοληθω πολυ και δωσω ενα σωρο λεφτα για μια διαγνωση αφου ετσι κι αλλιως η μονη ενδεδειγμενη θεραπεια ειναι φινα η ντουτα μαζι με μινοξ,δηλαδη οτι δεν υπαρχει καποια εναλλακτικη θεραπεια αναλογως τη διαγνωση οποτε ακολουθεις αυτη και ο Θεος βοηθος.
Εγω θελω να ρωτησω,υπαρχει καποιος γιατρος να παω να δει το κεφαλι μου και να μπορει να μου δωσει μια ολοκληρωμενη αποψη για το τι συμβαινει,να κανει δηλαδη μια διαγνωση να ξερω που βρισκομαι?Δεν θελω να μου δωσει θεραπειες ουτε καποιο θαυματουργο διαλυμα με 20 συστατικα να το δω και να ψαρωσω,ετσι κι αλλιως θα πορευτω με big3 και οτι γινει,απλα εναν γιατρο που να εχει εμπειρια και να μου κανει μια διαγνωση,κατα ποσο οφειλεται σε ΑΑ,να δει αμα εχω φυτρες,να δει ποσο επιθετικη ειναι η ΑΑ και ολες αυτες τις απαντησεις που ψαχνω να βρω τοσο καιρο και δεν εχω καταφερει.
Το ξερω οτι οι περισσοτεροι δερματολογοι ειναι ασχετοι σε αυτα τα ζητηματα,αλλα δεν μπορει,καποιοι λιγοι καλοι θα υπαρχουν.
Αν εχει καποιος υποψην του κανεναν και δεν του κανει κοπος ας μου τον πει,εστω σε πμ μηπως θεωρηθει διαφημιση.

alekate

Member
Παιδια μετα απο 2 μηνες σχεδον φιναστεριδης (1 μηνα προσκαρ,1 μηνα προπεσια) δεν υπαρχει καμια βελτιωση.Η τριχοπτωση πηγε καποια στιγμη να ελλατωθει λιγο αλλα τις τελευταιες μερες παλι τα ιδια,οι τριχες βροχη.Οταν λουζομαι το κεφαλι γεματο ασπρακια,δοκιμασα ενα βιολογικο πρασινο σαπουνι και δεν ειδα καποια βελτιωση,σημερα λουστηκα με σαμπουαν κετοκοζανολης και το κεφαλι μου ειναι σαν να εχει καλυφθει με ενα στρωμα λιπαροτητας.Οταν το ξυνω γεμιζω με ασπρακια και μενει μεσα στο νυχι ενα λιπαρο πραγμα σαν πηλος styling,χωρια οτι φευγουν και καμια δεκαρια τριχες.Τι αλλο να κανω,εχω παει σε τοσους δερματολογους,παιρνω φιναστεριδη,εχω δοκιμασει ολα τα γνωστα και αγνωστα σαμπουαν...τι αλλο μενει??
Υπαρχει κατι αλλο για να το παλεψω,πειτε μου καποια γνωμη :sad:

mikipitri

Member
φίλε alekate αυτό με τα ασπρακια και το στρώμα λιπαρότητας αντιμετωπίζω και εγώ!!!
δοκίμασε (πάντα και με συβουλή γιατρου) sporanox... αυτό που εχουμε είναι κάποιου είδους μυκητίαση και θέλει ισχυρή θεραπεία με αντιμυκητισιακά!
το κακό είναι ότι φεύγουν δύσκολα. σε μένα π.χ. με παιδεύει τα τελευταία 3-4 χρόνια χωρίς να έχει εξαφανιστεί.
να ξέρεις ότι ο ήλιος κάνει καλό (εμποδίζει την ανάπτυξη αυτού του μύκητα), οπότε τώρα το καλοκαιράκι μάζεψε όσο ήλιο μπορείς.
καλή επιτυχία φίλε μουκαι ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ;)

αυτο το ειδος λιπαροτητας επιβαρυνει την τριχοπτωση;

αυτη η μυκιτιαση τελος παντων...

αυτη η μυκιτιαση τελος παντων...

alekate

Member
mikipitri είπε:
φίλε alekate αυτό με τα ασπρακια και το στρώμα λιπαρότητας αντιμετωπίζω και εγώ!!!
δοκίμασε (πάντα και με συβουλή γιατρου) sporanox... αυτό που εχουμε είναι κάποιου είδους μυκητίαση και θέλει ισχυρή θεραπεία με αντιμυκητισιακά!
το κακό είναι ότι φεύγουν δύσκολα. σε μένα π.χ. με παιδεύει τα τελευταία 3-4 χρόνια χωρίς να έχει εξαφανιστεί.
να ξέρεις ότι ο ήλιος κάνει καλό (εμποδίζει την ανάπτυξη αυτού του μύκητα), οπότε τώρα το καλοκαιράκι μάζεψε όσο ήλιο μπορείς.

Καλησπερα φιλε :)
Να σε ρωτησω,αυτο στο εχει διαγνωσει δερματολογος?
Σου ειπε οτι η τριχοπτωση σου οφειλεται εκει?
Μου κανει εντυπωση που μπορει να εχω κατι τετοιο και δεν το εχει δει ενας δερματολογος αναμεσα στους τοσους που εχω παει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
mikipitri είπε:

αυτο το sporanox ειναι σαμπουαν η' κρεμα που τη βαζεις στο τριχωτο??κανει δουλεια περισσοτερη απο το fungoral που ειναι επισης αντιμυκιτισιακο??

mikipitri

Member
iraklisbowie: φυσικά και επιβαρύνει την τριχόπτωση αφού αρρωσταίνει η τρίχα, δεν την αφήνει να αναπνέει και δεν τρέφεται σωστά
alekate: δερματολόγος το έχει διαγνώσει και μου έδωσε το sporanox (μου είπε ότι γράφω παραπάνω).
θα πρέπει να το δει βρεγμένο το κεφάλι, όπου φαίνεται και αυτή η λιπαρότητα. όταν ήταν στεγνό είχα επισκεφτεί δεκάδες γιατρούς και όλοι έλεγαν τα δικά τους.
ΜΑΝΚΑΡ: που είσαι ρε φίλε??? :)... το sporanox είναι χάπι και αρκετά ισχυρό γιατί δρα εκ των έσω, με τις όποιες θετικές αλλά και αρνητικές επιπτώσεις συνεπάγεται αυτό (θετικές: καταπολεμάς το κακό από τη ρίζα και όχι επιφανειακά, αρνητικές: επιβάρυνση στο συκώτι)

MANKAR

Active Member
mikipitri είπε:
iraklisbowie: φυσικά και επιβαρύνει την τριχόπτωση αφού αρρωσταίνει η τρίχα, δεν την αφήνει να αναπνέει και δεν τρέφεται σωστά
alekate: δερματολόγος το έχει διαγνώσει και μου έδωσε το sporanox (μου είπε ότι γράφω παραπάνω).
θα πρέπει να το δει βρεγμένο το κεφάλι, όπου φαίνεται και αυτή η λιπαρότητα. όταν ήταν στεγνό είχα επισκεφτεί δεκάδες γιατρούς και όλοι έλεγαν τα δικά τους.
ΜΑΝΚΑΡ: που είσαι ρε φίλε??? :)... το sporanox είναι χάπι και αρκετά ισχυρό γιατί δρα εκ των έσω, με τις όποιες θετικές αλλά και αρνητικές επιπτώσεις συνεπάγεται αυτό (θετικές: καταπολεμάς το κακό από τη ρίζα και όχι επιφανειακά, αρνητικές: επιβάρυνση στο συκώτι)

εχεις δει διαφορα δλδ??ποσο καιρο πρεπει να το παρεις??καταπολεμειτε πληρως ο μυκητας και επανερχεται το τριχωτο??

mikipitri

Member
το παίρνεις για 3 εβδομάδες και μετά είναι σαν να έχεις καινούριο καθαρό κεφάλι (σε μένα έτσι έγινε τουλάχιστον)!!!
δεν επανέρχεται το τριχωτό αλλά φαίνεται πιο πλούσιο λόγω καθαριότητας.
το κακό είναι ότι μετά από κάνα δίμηνο με τρίμηνο επανέρχεται ο μύκητας.
έχω ακολουθήσει αυτόν το κύκλο 4 φορές, αλλά πλέον έχει επιβαρυνθεί το συκώτι σε σημείο να μην αντέχω το ποτό και έχω σταματήσει. (μετά το 4ο-5ο ποτήρι ανεξαρτήτως ποτού, κι ας έχω ένα μήνα να πιώ, κουλουριάζομαι από τον πόνο τη στιγμή που παλιά έπινα χωρίς σταματημό)

alekate

Member
Δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να καταπολεμηθει τελειως ο μυκητας?Ο γιατρος τι σου ειπε?Εμενα παντως οταν λουζομαι με fungoral πιο πολυ μου φαινεται οτι επιδεινωνεται η κατασταση παρα οτι καλυτερευει.
Αυτο με το βρεγμενο κεφαλι το εχω παρατηρησει κι εγω,λες γι αυτο να μην μπορουν να μου κανουν διαγνωση επειδη το κεφαλι ειναι στεγνο?
Παντως αμα συμβαινει κατι τετοιο με εμενα θα εξηγουσε πολλα,οπως ας πουμε το οτι δε φαινεται να με πιανει η φιναστεριδη.
Και αυτο με το συκωτι που ειπες με προβληματισες,δηλαδη ενταξει,ειμαι διατεθιμενος να διακινδυνεψω μια ζημια στο συκωτι αμα ειναι να λυσω το προβλημα,αλλα αμα ειναι να το λυσω για 1 μηνα,αξιζει τον κοπο?

MANKAR

Active Member
ο δερματολογος τι σου ειπε οτι μπορει να καταπολεμηθει μονημα ο μυκητας???και αν ναι σε ποσους κυκλους??σιγουρα θα υπαρχει και αλλος τροπος!!σου ειπε πως και για ποιο λογο εμφανιστηκε και αν σχετιζεται με την ΑΑ??

mikipitri

Member
alekate: το πως θα καταπολεμηθεί ο μύκητας εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό!!! σε εσένα μπορεί να πιάσει με την πρώτη χρήση του sporanox και να μην επανέλθει. την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα έτσι μου είχε πει η δερματολόγος... ότι μετά από 3 εβδομάδες θα το ξεχάσω εντελώς... όταν ξαναπήγα μου είπε ότι είναι αρκετά ανθεκτικός αυτός ο μύκητας... την επόμενη τα ίδια και την τελευταία φορά άλλαξε το φάρμακο και μου έδωσε το etrel (ίδια σύνθεση σχεδόν) αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια ακριβώς!!!
αν τους αναφέρεις το τι γίνεται στο βρεγμένο κεφάλι τότε ίσως καταλάβουν. η φίνα δυστυχώς ούτε σε μένα πιάνει, άρα είμαστε στα ίδια φιλαράκι:)
και φυσικά δεν αξίζει με τίποτα μια ζημιά, ειδικά στο συκώτι, για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου (άκουσε με που υποφέρω πλέον όταν τολμώ να πιώ λίγο παραπάνω)
MANKAΡ: η δερματολόγος θεωρούσε ότι ο μύκητας θα εξαφανίζοταν μετά την πρώτη χρήση. το θέμα είναι να βρούμε κάποια κοινά χαρακτηρστικά όσων έχουμε την ίδια λιπαρότητα, μήπως το καταπολεμήσουμε μόνοι μας... από τους γιατρούς πλέον έχω απογοητευτεί... δεν καθονται να εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αλλά έχουν μια ρετσέτα που ακολουθούν και θεωρούν ότι έκαναν και σωστά τη δουλεία τους!!!
Μήπως αν αρχίζαμε να λέμε ποτε παρατήρησε ο καθένας από εμάς τα ασπράκια με τη λιπαρότητα βγάζαμε κάποιο συμπέρασμα?

MANKAR

Active Member
mikipitri είπε:
alekate: το πως θα καταπολεμηθεί ο μύκητας εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό!!! σε εσένα μπορεί να πιάσει με την πρώτη χρήση του sporanox και να μην επανέλθει. την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα έτσι μου είχε πει η δερματολόγος... ότι μετά από 3 εβδομάδες θα το ξεχάσω εντελώς... όταν ξαναπήγα μου είπε ότι είναι αρκετά ανθεκτικός αυτός ο μύκητας... την επόμενη τα ίδια και την τελευταία φορά άλλαξε το φάρμακο και μου έδωσε το etrel (ίδια σύνθεση σχεδόν) αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια ακριβώς!!!
αν τους αναφέρεις το τι γίνεται στο βρεγμένο κεφάλι τότε ίσως καταλάβουν. η φίνα δυστυχώς ούτε σε μένα πιάνει, άρα είμαστε στα ίδια φιλαράκι:)
και φυσικά δεν αξίζει με τίποτα μια ζημιά, ειδικά στο συκώτι, για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου (άκουσε με που υποφέρω πλέον όταν τολμώ να πιώ λίγο παραπάνω)
MANKAΡ: η δερματολόγος θεωρούσε ότι ο μύκητας θα εξαφανίζοταν μετά την πρώτη χρήση. το θέμα είναι να βρούμε κάποια κοινά χαρακτηρστικά όσων έχουμε την ίδια λιπαρότητα, μήπως το καταπολεμήσουμε μόνοι μας... από τους γιατρούς πλέον έχω απογοητευτεί... δεν καθονται να εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αλλά έχουν μια ρετσέτα που ακολουθούν και θεωρούν ότι έκαναν και σωστά τη δουλεία τους!!!
Μήπως αν αρχίζαμε να λέμε ποτε παρατήρησε ο καθένας από εμάς τα ασπράκια με τη λιπαρότητα βγάζαμε κάποιο συμπέρασμα?

μπορεις αν θελεις κιολας να ανεβασεις καποια φωτο με βρεγμενα τα μαλλια να δουμαι αν εχουμαι καποια κοινα σε εικονα τουλαχιστον??η' αν θες μπορεις να μου την στηλεις στο μαιλ μου [email protected]

Μπλουζα