Πιστευω πως αμα το παρω αποφαση ειμαι ικανος να κοψω τα παντα,το εχω κανει και στο παρελθον αλλωστε.Τα παντα εκτος απο το τσιγαρο ομως,δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου χωρις αυτο.
Παρ ολα αυτα αμα ηξερα οτι η τριχοπτωση οφειλεται αποκλειστικα εκει πιστευω πως θα το εκοβα,το κινητρο για να σωσω τα μαλλια μου αυτη την περιοδο ειναι το μεγαλυτερο που εχω και η νουμερο 1 προτεραιοτητα μου.
Το κακο ειναι πως και το τσιγαρο να κοψεις,σιγουρα θα δεις μια βελτιωση στο κεφαλι,οπως και σε ολα τα μερη του σωματος αφου κανει κακο στα παντα,αλλα δεν ξερω αμα αυτη η βελτιωση θα ειναι τετοια που να αξιζει να απαρνηθεις ακομα ενα πραγμα που σου προσφερει μια καποια απολαυση.
Φιλε chs κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου,εγω μεχρι τωρα εχω κανει μια ζωη μπ@ρδελο,δουλευα 10 χρονια νυχτα,ξενυχτια,τσιγαρα,ξυδια,τα παντα ολα...
Σιγουρα αυτο εχει επηρεασει και τα μαλλια μου.
Παρ ολα αυτα εχω παρατηρησει κατι (μπορει να ναι και μλκια βεβαια).
Οταν παω σε κανα χωριο η κανα νησι,γενικα παρατηρω στους ντοπιους (απο τοτε που εχω μπει στο τριπακι να κοιταζω τους αλλους στο κεφαλι και να τους συγκρινω με εμενα) οτι εχουν προβλημα αραιωσης σε μεγαλυτερο ποσοστο απο οτι εδω στην Αθηνα,που αυτοι υποτιθεται οτι εχουν εναν πολυ πιο υγιεινο τροπο ζωης.