Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες
Κατι ακομα, σκοπος αυτου του site ειναι ολοι εμεις να ''λυσουμε το προβλημμα μας'' ασχετα απο το norwood , ποτε δεν σκεφτηκα για strip h fue(τομες,σημαδια κτλ.) μιας και αν καποιος παει για μεταμοσχευση παει για να βαλει μαλλια σε γιατρο και οχι σε βενζινοπωλη, γιατι αν ειναι να σκασεις 20.000 euro και μετα αλλα 10.000 - 15.000 euro που σημαινει πανω απο 10.000 graft δλδ 20.000 τριχες σχεδον και norwood 6 να εισαι οπως και να το κανουμε θα εχεις μαλλια, οχι καραφλα , οχι αραια , αλλα πολλα μαλλια, ουτε βεβαια πυκνα σαν 18 χρονου αλλα θα εχεις πολλα μαλλιά και δεν θα σκεφτεσαι να ξυρισεις κεφαλι γιατι εαν περασεις τετοια διαδικασία για να ξυρισεις κεφαλι τοτε η μ....ας εισαι η σε σφαξανε!!!!Εαν λεω τρελλα πραγματα παρακαλω διορθωστε με, εγω τουλαχιστον δεν διαθετω ψυχολογια και λεφτα για πεταμα για να δωσω τοσα λεφτα και μετα να παω να ξυρισω το κεφαλι , τα κραταω τωρα , το ξυριζω και ολα μια χαρα. Και ξανα λεω σκοπος ειναι να ''λυσουμε το προβλημμα'' και οχι να δημιουργήσουμε καινουργια, εγω θα κραζω οτι βλεπω χωρις φωτο και χωρις αναλυση , οταν λεμε αυτος ο γιατρος ειναι κορυφη περιμενω να δω '' θαυματα'' δεν 8ελω να ξαναδω προσωπικα χωριστρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενως και ατακες του στυλ δουλευω και με αυτον τον γιατρο στειλτε μου p.m , συγνωμη εαν γινομαι κακος αλλα πραγματικα ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ τα ιδια και τα ιδια εμεις δεν λυνουμε προβλημματα αλλα δημιουργουμε νεα(τομες στο κεφαλι , σημαδια, ξανα μανα καραφλα και αλλη μεταμοσχευση και και και και)