Supermario158
Active Member
update 87 μέρα βρεγμένο μαλλί χτενισμένο όλο πίσω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άρχισε το πάρτυ φιλαράκι μου!Και εγώ μετά τους 3 μήνες είδα διαφορά!Με το καλό και θα γίνεις τούμπανο!Μη ξεχνάς την θεραπεία!update 87 μέρα βρεγμένο μαλλί χτενισμένο όλο πίσω
Ευχαριστώ αγορινα μου , από την πρώτη μέρα είμαι τυπικός με θεραπεία κτλπ .Άρχισε το πάρτυ φιλαράκι μου!Και εγώ μετά τους 3 μήνες είδα διαφορά!Με το καλό και θα γίνεις τούμπανο!Μη ξεχνάς την θεραπεία!
Να βάλεις Φίνα αδερφέ μου!Θα δείς μεγάλη διαφορά!Μη μασάς!Ευχαριστώ αγορινα μου , από την πρώτη μέρα είμαι τυπικός με θεραπεία κτλπ .
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και την φίνα αλλά θέλω πρώτα να μιλήσω με τον γιατρό .
Σε πάει πολύ καλά φίλε μου!θα έχεις πολύ ωραίο αποτέλεσμα!Ένα μικρό update 101 μέρα βρεγμένο μαλλί μπροστά από λάμπα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τέλειο!Θα εχεις πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα!Είναι τόσο νωρίς και έχει αλλάξει η εικόνα σου!Θύμισε μου απο θεραπεία τι κάνεις?130 μέρες βρεγμένο μαλλί
Μόνο μινο 2 φορές την μέρα στον επανέλεγχο θα δούμε για φίναΤέλειο!Θα εχεις πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα!Είναι τόσο νωρίς και έχει αλλάξει η εικόνα σου!Θύμισε μου απο θεραπεία τι κάνεις?
Πας σφαίρα φιλαράκι μου!Μόνο μινο 2 φορές την μέρα στον επανέλεγχο θα δούμε για φίνα
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι ! Τις τελευταίες 2 βδομαδες γίνεται χαμός κάθε μέρα βγάζω καινούργια τριχακια !Πας σφαίρα φιλαράκι μου!
Μπράβο φαίνεται ότι θα τιγκάρειςΕυχαριστώ πολύ φιλαράκι ! Τις τελευταίες 2 βδομαδες γίνεται χαμός κάθε μέρα βγάζω καινούργια τριχακια !
Πολύ ωραίος! καλή χρονιά φιλαράκι!145 μέρες με βρεγμένο και στεγνό . Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους !