ManCyprus87
Well-Known Member
Νωρίς είναι ακόμη.
Θα πέσουν στις επόμενες 15-20 μέρες.
Υπομονή φίλε, βρίσκεσαι στην άχαρη περίοδο.
Θα πέσουν στις επόμενες 15-20 μέρες.
Υπομονή φίλε, βρίσκεσαι στην άχαρη περίοδο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είμαι έτοιμος ψυχολογικά έχω σχέδιο κάλυψης!Εμένα ξεκίνησε μετά τις 20 μέρες περίπου!Έχει να κάνει και με τον οργανισμό του κάθε ατόμου!Μακάρι φίλε μου να σε κρατήσει και να μη περάσεις το ψυχολογικό στρες που περνάμε όλοι!
ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΕίμαι έτοιμος ψυχολογικά έχω σχέδιο κάλυψης!
Οπότε δεν άκουσα καλά ... 2.79 είναι ο λόγος όχι 2.90 κατι που είπα.Καλημέρα καλό μήνα !
Υπομονή φίλε μου!2 μήνες υπομονή και θα ξεκινήσει η φύτρωση!Καλησπέρα στο φόρουμ 28 μέρες από την μμ . Χτες ξεκίνησε και σε εμένα το shock loss.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αναστασάκη 2.000 graftΑναστασακη έγινε η λορενζο, μπερδευτηκα. Καλο ειναι να μπαινουν στον τιτλο αυτα. Και τα grafts.
Καλημέρα Φίλε μου!Απο εδώ και στο εξής θα ξεκινήσει να φαίνετα η φύτρωση!Μετά τους 2,5 μήνες θα σκάνε υπομονή!!!!!63 μέρες φωτογραφίες με βρεγμένο αμέσως μετά το μπάνιο
Καλημέρα φιλαράκι ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν δειλά δειλά αν ζουμάρεις θα δεις κάποιες μαύρες τελίτσεςΚαλημέρα Φίλε μου!Απο εδώ και στο εξής θα ξεκινήσει να φαίνετα η φύτρωση!Μετά τους 2,5 μήνες θα σκάνε υπομονή!!!!!
Ναι αδερφέ τα είδα!Άντε να γεμίσεις σου εύχομαι και να το χαρείς!Καλημέρα φιλαράκι ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν δειλά δειλά αν ζουμάρεις θα δεις κάποιες μαύρες τελίτσες