μεταμοσχευση 2.000 grafts 09/08/23 Anastasakis hair clinic

konelos

Active Member
μου είπαν κάπνισμα για 4 με 7 μέρες γιοκ. Ξέρει κάποιος που επηρεάζει? το ηλεκτρονικό τσιγάρο απαγορεύεται και αυτό?
Εγώ το ηλεκτρονικό δεν το σταμάτησα καθόλου με 12ρα νικοτίνη, γενικά προσπάθησε να κόψεις το βρωμοτσίγαρο, ατμίζω 9 χρόνια, οσφρίζω, αναπνέω, έχω γεύση, τον τελευταίο χρόνο κάνω πολύ τρέξιμο, πλέον δεν βρομάει το σπίτι μου, τα ρούχα μου, το αμάξι μου, δεν ενοχλώ τους γύρω μου, δεν υπάρχει παθητικό, είναι ένας εύκολος τρόπος να απεξαρτηθείς μειώνοντας σταδιακά τη νικοτίνη.
Πλέον όποιον βλέπω με τσιγάρο στενοχωριέμαι, είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στον οργανισμό μας, το κακό είναι ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει στην ελλαδίτσα μας, ακόμα θεωρούμε τη βρομιά μαγκιά, όλα τα πιτσιρίκια καπνίζουν :mad:

25 χρόνια καπνιστής, ποτέ δεν είναι αργά...
photo_2023-08-10 20.25.36.jpeg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ το ηλεκτρονικό δεν το σταμάτησα καθόλου με 12ρα νικοτίνη, γενικά προσπάθησε να κόψεις το βρωμοτσίγαρο, ατμίζω 9 χρόνια, οσφρίζω, αναπνέω, έχω γεύση, τον τελευταίο χρόνο κάνω πολύ τρέξιμο, πλέον δεν βρομάει το σπίτι μου, τα ρούχα μου, το αμάξι μου, δεν ενοχλώ τους γύρω μου, δεν υπάρχει παθητικό, είναι ένας εύκολος τρόπος να απεξαρτηθείς μειώνοντας σταδιακά τη νικοτίνη.
Πλέον όποιον βλέπω με τσιγάρο στενοχωριέμαι, είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στον οργανισμό μας, το κακό είναι ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει στην ελλαδίτσα μας, ακόμα θεωρούμε τη βρομιά μαγκιά, όλα τα πιτσιρίκια καπνίζουν :mad:

25 χρόνια καπνιστής, ποτέ δεν είναι αργά...
Προβολή συνημμένου 59681
Δεν κάπνισα ποτέ φιλαράκο μου και ξέρεις τι έλεγα σε όλους?Ότι εσείς που καπνίζετε είστε η μάζα!Άρα μάγκας είμαι εγώ που δεν καπνίζω!Για αυτό κανείς δεν με κάνει πάνω απο 32-33 και ας είμαι στα 40!Βέβαια παίζει ρόλο και η γυμναστική!

konelos

Active Member
Μίλησα με τον γιατρό με πήρε να δει πως είμαι , μου είπε για 4 μέρες να κόψω νικοτίνη ούτε ηλεκτρονικό ούτε κανονικό...
Ναι
Η νικοτίνη ανεβάζει παλμούς, αλλά μου φαίνεται υπερβολή να επηρεάσει. Όπως και να χει άμα αντέχεις πάρε 0 nic σε μιας χρήσης από κανένα περίπτερο για παρηγοριά ή πάρε ώστε 3-6mg.

Κάνω 12ρα με πολλά watt, με το που βγήκα από κλινική άτμιζα κανονικά. όλα καλά φαίνεται να πηγαίνουν στο 6 μήνα που είμαι.

Supermario158

Active Member
Ναι
Η νικοτίνη ανεβάζει παλμούς, αλλά μου φαίνεται υπερβολή να επηρεάσει. Όπως και να χει άμα αντέχεις πάρε 0 nic σε μιας χρήσης από κανένα περίπτερο για παρηγοριά ή πάρε ώστε 3-6mg.

Κάνω 12ρα με πολλά watt, με το που βγήκα από κλινική άτμιζα κανονικά. όλα καλά φαίνεται να πηγαίνουν στο 6 μήνα που είμαι.
Έχω με 9αρα νικοτίνη και κάνω 7-8 τζουρες την μέρα... Θα πάω σε περίπτερο να πάρω σίγουρα μόλις κλείσω 4 με 5 μέρες...

Supermario158

Active Member
ακουσα την ημερα της μεταμοσχευσης τις νοσηλευτριες να λενε οτι τα τριχοθυλακια μου ειχαν λογο 2.97 και οτι ειναι ρεκορ. Μακαρι να πανε ολα καλα...

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Είναι εξαιρετικός αυτός ο λόγος.
Καλή επιτυχία! Μη ξανακούσω για τριχοφυλάκια…… γιατί μου έρχονται περίεργες εικόνες στο μυαλό…..:p:p:p:p:p τριχοθυλάκια ή graft να χρησιμοποιείς

ManCyprus87

Well-Known Member
ακουσα την ημερα της μεταμοσχευσης τις νοσηλευτριες να λενε οτι τα τριχοφυλακια μου ειχαν λογο 2.97 και οτι ειναι ρεκορ. Μακαρι να πανε ολα καλα...
Σούπερ είναι το 2.97 λόγος φίλε.
Ο σχεδιασμός της χερλαιν με τις μικροασυμμετρίες φαίνεται ωραίος και φυσικός.
Αν όντως το 2.97 ισχύει και έχεις και μια κανονική διαμετρήματος τρίχα, πιστεύω θα βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει, καλή ανάρρωση και καλή επιτυχία εύχομαι φίλε.

Supermario158

Active Member
Είναι εξαιρετικός αυτός ο λόγος.
Καλή επιτυχία! Μη ξανακούσω για τριχοφυλάκια…… γιατί μου έρχονται περίεργες εικόνες στο μυαλό…..:p:p:p:p:p τριχοθυλάκια ή graft να χρησιμοποιείς

ευχαριστω!!! ναι εχεισ δικιο χαχαχααχα

Supermario158

Active Member
Σούπερ είναι το 2.97 λόγος φίλε.
Ο σχεδιασμός της χερλαιν με τις μικροασυμμετρίες φαίνεται ωραίος και φυσικός.
Αν όντως το 2.97 ισχύει και έχεις και μια κανονική διαμετρήματος τρίχα, πιστεύω θα βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει, καλή ανάρρωση και καλή επιτυχία εύχομαι φίλε.
αυτο καταλαβα και εγω απο τα λεγομενα τους , εχω λεπτη τριχα και ειναι λιγο ζορικο ειδικα στους κροταφους που ημουν γυαλι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Tετοιος λογος αν ισχυει (που αμφιβαλλω) μπορει να ειναι και εμποδιο στη φυσικοτητα της hairline, καλυψη παντως θα εχεις σιγουρα

Supermario158

Active Member
Πόσα grafts σύνολο έβαλες;
Έχεις τα στατιστικά από την κλινική;
το μονο που ξερω αυτη την στιγμη ειναι οτι βαλαμε 2000 με λογο 2.97 (αν ακουσα καλα). Δεν μου εχουν στειλει ακομα, ισως λογο καλοκαιριου? A υριο θα στειλω ενα μαιλ να ρωτησω.

ManCyprus87

Well-Known Member
το μονο που ξερω αυτη την στιγμη ειναι οτι βαλαμε 2000 με λογο 2.97 (αν ακουσα καλα). Δεν μου εχουν στειλει ακομα, ισως λογο καλοκαιριου? A υριο θα στειλω ενα μαιλ να ρωτησω.
Ναι και πόσταρε τα εδώ αν θες να καταλάβουμε καλύτερα τη δουλειά.

Supermario158

Active Member
Tετοιος λογος αν ισχυει (που αμφιβαλλω) μπορει να ειναι και εμποδιο στη φυσικοτητα της hairline, καλυψη παντως θα εχεις σιγουρα
ορκο δεν παιρνω μεχρι να μου ερθουν στο μαιλ τα στατιστικα και να δω και το αποτελεσμα αλλα ακουσα πισω τις κοπελες να λενε για 2.97 και ρωτησε η μια την αλλη αν ειναι το ρεκορ τους.

Supermario158

Active Member
Ναι και πόσταρε τα εδώ αν θες να καταλάβουμε καλύτερα τη δουλειά.
φυσικα και θελω ο λογος που προχωρησα σε μμ ειναι αυτο το φορουμ , το θεμα το ανοιξα για να βοηθησω και εγω οπως πηρα βοηθεια απο το φορουμ...

ManCyprus87

Well-Known Member
φυσικα και θελω ο λογος που προχωρησα σε μμ ειναι αυτο το φορουμ , το θεμα το ανοιξα για να βοηθησω και εγω οπως πηρα βοηθεια απο το φορουμ...
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα εδώ μέσα: γνώση πήρες γνώση θα δώσεις, και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον να αντιμετωπίσουμε αυτό το μακροχρόνιο πράγμα της αλωπεκίας.

Supermario158

Active Member
Δεν έχω τι να κάνω κλεισμένος σπίτι και προσπαθώ να μετρήσω τριχοθυλάκια. Έφτιαξα ένα χαρτάκι 1χ1 το έβαλα στους κροτάφους που ήταν γυαλί και μετράω 52 με 54 . Κάνω λάθος η υπάρχει περίπτωση να βάζουν περισσότερα από 45?

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα