μεταμοσχευση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aprilianos

New Member
Απ: μεταμοσχευση

Εγω ξερω απταιστα Αγγλικα αν θες να βρουμε κανενα να παμε μαζι, το θεμα ειναι οτι την εγω την ψανχω ακομα να δω που θα παω γιατι εχω αρκετη καραφλα ;D και θελω να παω σε εναν απο τους κορυφαιους ωστε να εχω ενα σωστο αλλα συναμα και ρεαλιστικο αποτελεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflas_1

New Member

Λοιπον ακου να δεις εγω ειμαι μεσα . Ο Ακης εχει αναφερει τους κοριφαιους στο κοσμο ενας απο αυτους ειναι και ο dr rahal ο οποιος ειναι πολυ φθηνος και πολυ καλος εχει μεσα τις τιμες στο site του http://www.rahalhairtransplant.com/ δες αν θελεις.
Αλλα για να παμε καναδα θελει πολλες ιστοριες visa παραμονης και δεν ξερω τη αλλο ακομα.
Τη λες για αυτον
http://www.rahalhairtransplant.com/

karaflas_1

New Member

Δες τιμες ενδεικτικα 3000 grafts = 11660$ canada dollars = 7694 eyro ειναι πολλα? για να εχεις ενα τελειο αποτελεσμα?

aprilianos

New Member

Ναι ειναι μεσα στους 5-6 κορυφαιους ο Rahal και εχεις δικιο για την τιμη ειναι πολυ καλη, αλλα εγω βασικα ψαχνω για FUE και ας εχω προβλημα την ψιλοφοβαμε την FUT, αν δεν κανω λαθος δεν κανει FUE αυτος, και βιζα και οτι ναναι θα βγαλω αρκει να εχω αποτελεσμα τι να παω σε κανενα και μετα να μην μπορω να κυκλοφορησω?

karaflas_1

New Member

Φιλε ακου ειναι και ο αρμανι που κανει μονο fue τωρα εχει κλινικη στην dubai αλλα πρεπει να ειναι πανακριβως απο οσο λενε ενδιαφερεσε για εκει?
Τιμες δεν μπορω να μαθω εστειλα email με γραφουν κανονικα αυτος ειναι κοριφη αλλα πολυ ακριβως καμια σχεση με rahal στις τιμες
Εγω θα παρω ταξιδιωτικο γραφειο να ρωτησω απο αθηνα ειναι 2,5 ωρες η dubai και ειναι ισυχη πολυ απο οσα εμαθα για εκει τη λες? αλλα πρεπει να μαθουμε ποσο παιρνει

aprilianos

New Member

Ναι απο τους κορυφαιους και αυτος, δεν εχω στειλει μειλ εκει, παντως η δουλεια του ειναι πολυ καλη. Δεν με πειραζει εαν ειναι μακρια αλλα μια χαρα κοντα ειναι το Ντουμπαι. Θα στειλω μειλ να δω τι και εαν απαντησουν. Αν ειναι παμε εκει.

karaflas_1

New Member

Eπειδη ρωτησα για dubai ειναι καλα και σχετικα φθηνα ξενοδοχεια διαμονη φαγητο αλλα υπαρχει μια περιοδος που δεν επιτρεπετε να τρως και πινεις να καπνιζεις ολοι την μερα λεγετε ραμαζανι καλο θα ειναι αμα παμε μην πεσουμε πανω σε αυτη την γιορτη τους κατα τα αλλα ειναι καλα και ισυχα.
Καποιος απο εδω μου ειπε οτι παιρνει 15000 ευρω
Αν μπορεις στηλε email να δουμε τι τιμες θα σου πουνε

aprilianos

New Member

Δεν καπνιζω, θα τρωμε κρυφα :D
Eαν παμε εκει τις ημερομηνιες θα μας τις πει αυτος τις διαθεσιμες, για τιμες θα στειλω και μιλαμε. Ο Bisanga μου ειπε 11500euro για 3000 grafts

karaflas_1

New Member

Αφου ειπε τοσα ο bisanga φαντασου τη θα πει ο armani :D.
Εγω θελω να κανω dense packing και νεο hairline πιστευω πως με 2000 grafts ειμαι οκ
Κατσε να δουμε τη θα σου πει και ο αρμανι αν[/b απαντηση και βλεπουμε
Αν ειναι πανω απο 13000 ευρω θα δυσκολευτω πολυ αλλα αν χρειαστει παραπανω ποσα να χρειαστει δηλαδη 20000 ευρω ???

karaflas_1

New Member

απριλιανος καλο θα ηταν αν μπορουσες να ρωτουσες ποσο κοστιζει το 1 graft για να μπορεσουμε να υπολογισουμε το ακριβη ποσο
thanks

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsakalos

New Member

Stratos είπε:
Εγω εχω μαζεψει χρηματα για εξωτερικο αλλα δεν ξερω αγγλικα εκει κολλαω.
Αν παω δεν θα μπορω να συνενοηθω :(
ξερω πως αρμανι και ο χασσον μπορουν να σου διαθεσουν διερμηνεια για να συνενοηθεις εκει

karaflas_1

New Member

Ωραια αν ειναι ετσι οπως τα λες αυτο ειναι ενα μεγαλο υπερ.
Αντε να βγαλω visa παραμονης για αμερικη θελει καποια διαδικασια παντως ο hasson ειπες οτι ειναι ο μονος που μπορει να βαλει grafts αναμεσα σε αλλες τριχες και πρεπει να ειναι ποιο φθηνος απο τον αρμανι.

tsakalos

New Member

δεν θελει βιζα και ο χασσον ειναι καναδα. και ο χασσον κανει μονο FUSS ενω ο αρμανι μονο FUE

dont

New Member

Παιδια θελω μια χαρη οσοι ειστε και διαβαζετε σε ξενα forum θελω να μου πειτε σχετικα με την dhi τι λενε για τα αποτελεσμα τα της στη μεθοδο fue καθως οπως ξερετε εκανα πριν δυο μηνες επεμβαση και αφου διαβασα εδω σε καποιο σημειο οτι εχει πολους δυσαρεστημενους πελατες εχω αρχισει και ανισυχω λιγακι.
thnks

karaflas_1

New Member

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Διαβασε το forum για να δεις τη λενε για την κλινικη που μιλας.
Καλυτερα να το ξανασκεφτεις αν ειναι για να πας εκει

dont

New Member

Ρε Strato Εγω δε γραφω σωστα η εσυ δε ξερεις να διαβαζεις, εκανα μεταμοσχευση πριν δυο μηνες στην D**.

tsakalos

New Member

φιλε dont η αληθεια ειναι οτι πουθενα στην Ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο δεν μπορεις να εχεις αυτο που λεμε WOW αποτελεσμα παρα μονο αν πας σε 6-7 συγκεκριμενα ατομα στο εξωτερικο.

dont

New Member

Ναι ρε Tsakale απλα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω, δηλ τι παραπανω ξερουν αυτοι οι εξι απο τους υπολυπους οταν ολα διαρεουν και στην ουσια χρησημοποιουν τις ιδιες μεθοδους αντε να ειναι καποιος πιο τελιομανης.....
Και στην ουσια δεν ειναι εξι ετσι γιατι σε καθε τετοια κλινικη υπαρχουν κανα 20 χειρουργοι

Άκης

Administrator

Δεν νομίζω να είναι στυλ "μαστρο-μήτσου" dont, όπου έχουν όλοι 10 γαλλικά κλειδιά και απλώς αλλάζει η γνώση του μάστορα.
Πρέπει να είναι από τα εργαλεία που μπορεί να διαθέσει ο χειρούργος, μέχρι και την εμπειρία/γνώση του ίδιου και των υπολοίπων κλπ.
Άλλωστε όλοι οι καρδιοχειρούργοι έχουν νυστέρι, δεν τους κάνει όμως όλους "DeBakey"

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα