Απ: μεταμοσχευση
dont είπε:
Στο προτελευταιο που απλα το οποιο ειρωνευεσαι.
Και που σου είπα ότι είναι δικαίωμα μου ασφαλώς. Και μάλιστα δεν δέχομαι και κανένα να με κρίνει, όχι για το site, αλλά γιατί σαν πολίτης έχω το δικαίωμα να πώ ότι θέλω.
Εκτώς αν είμαστε στην Κινα και δεν το έχω καταλάβει.
dont είπε:
Δε ξερω αν ειναι ακριβος αγωνια παντος το να προσπαθεις συνεχως να γραφεις προσπαθοντας να δηλωνεις απλα παρον...
Η ορθογραφια σου τα λεει ολα για μενα.
Δε χρειαζεται να πιανομαστε απο σιγκεκριμενες λεξεις το νοημα ειναι που μετραει.
Καταρχάς έχεις κάτι με την ορθογραφία μου;; Με προσβάλεις ή μου λες ότι είναι καλή. Γιατί αν με προσβάλεις, να σου απαντήσω με αυτό που λέει ο σοφός λαός "Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα". Κοίταξε τα δικά σου.
Αν μου λές ότι γράφω σωστά, σε ευχαριστώ και δεν ισχύει το παραπάνω...
dont είπε:
Εγω "αναγαστικα" τα χρησημοποιω για να τηρισω τα της μεταμοσχευσης οπως οταν αγοραζεις ενα καινουργιο αυτοκινητο και για καποια χρονια πας και το κανεις σερβις στην αντιπρωσοπια για να ισχυει η εγυηση, ε καπως ετσι.
Παρολου που τα χρησημοποιω δεν εχω να σου πω κατι για την αποτελεσματικοτητα τους γιατι ειναι η φαση τετοια που δεν καταλαβαινω, οπως δε μπορω να σου πω για το regaine το οποιο και χρησημοποιω.
Αν θες σου γραφω τα συστατικα αλλα τι νοημα εχει ρε φιλε δηλ αν ηταν ετσι δε θα εβαζαν ολοι τα συστατικα που ειναι γνωστα
οτι βοηθουν.
Έχει ρε φίλε και παραέχει. Τι δηλαδή, άν έχει μόνο νερό και δεντρολίβανο μέσα, πάει να πεί ότι είναι καλό επειδή το πουλούν αυτοί; Κάτσε καλά ρε dont και χαλάρωσε λίγο, που σου έθιξα την εταιρία.
Ναι, έχει σημασία για μένα. Γιατί τα ψάχνω πλέον τα προϊόντα και δεν πέρνω γουρούνι στο σακί.
Γράψε μου αν θες τί έχει μέσα η λοσιόν αυτήν. Θα σου απαντήσω για κάθε ένα ξεχωριστά τί παίζει.
Αν έχουν επιστημονική απόδειξη ότι περιορίζουν την τριχόπτωση, θα σου ζητήσω συγνώμη.
Αλλά μην τρελαθούμε και τελείως, που βγήκες να μου κάνεις και τον δικηγόρο. Κάτσε καλά.
dont είπε:
Αναφερομαι στα προηγουμενα που λεγαμε πριν επεμβει ο Powernik.
Που είπα ότι είναι επιχηρηματίες έ; Αυτό λές;
Απο την στιγμή που έχω δει διαφημίσεις του τύπου "ελάτε τώρα ή πάρτε τηλ και θα έχετε έκπτωση 50%" τί είναι;
Δεν πάω να αγοράσω ρούχα αγαπητέ.
Έχεις δει εσύ πουθενα τέτοιες γελοιότητες στον αρμάνι πχ.
dont είπε:
[quote author=Admin link=topic=105.msg1869#msg1869 date=1221680723]
'Cause I'm cool as Ice ...
Τιποτα δε μου ερχετε καμμια ατακα.
[/quote]
Είναι ατάκα δική μου, οπότε δεν πειράζει.
Και κάτι άλλο.
Σε παρακολουθώ εδώ και μερικές ημέρες τα ποστ σου.
Ήρθες σαν άτομο με τριχόπτωση για κουβέντα σχετικά και ανταλλαγή απόψεων; Αν ναι, καλώς ήρθες.
Ήρθες σαν άτομο που έκανε μεταμόσχευση με σκοπό να μας πείς την γνώμη σου σχετικά και το αποτέλεσμα σου ή ακόμη να μάθεις για την εταιρία που έδωσες τα λεφτά σου; Αν ναι, καλώς ήρθες.
Αλλά επειδή βλέπω να συγκρίνεις γενικά τον αρμάνι πχ που λένε εδώ με τις δικές μας, του στυλ τι παραπάνω έχει κλπ, μόνο κουβέντα δεν γίνεται.
Εσύ τί θίγεσαι αν κατηγορούμε κάτι;
Έκανες καμια "βόλτα" σε online forums να δεις τί παίζει εν Ελλάδι; Το τί χάλι υπάρχει?Το τί παράπονα ακούγοντε;
Άσε μας λοιπόν που σου θίγουμε τις εταιρίες.
Έψαχνα να προσθέσω στο site ενότητα με Ελληνικές εταιρίες μεταμόσχευσης. Να έχουν συν και πλην και φόρμα που να βαθμολογούμε. Τί να έβαζα στα συν; Ότι αν πάρει αμέσως τηλ θα έχει προσφορά;
Έφαγα όλα τα Ελληνικά foras να βρώ μία ΣΩΣΤΗ αναφορά. ΔΕΝ βρήκα καμμία. Εχεις καμία πριν και μετά photo από κανένα να την δώ;
Αν ναι, να βάλω την εταιρία αυτή στην λίστα.
Γι'αυτό 'ασε να λέμε την γνώμη μας, εκτός αν έχεις αποδείξεις για κάτι.
Αν μάλιστα έχεις και αποτέλεσμα αλα τσάκαλου απο Ελληνική εταιρία, τότε δεν ξαναγράφω εδώ.
dont είπε:
Δε ξερω αν ειναι ακριβος αγωνια παντος το να προσπαθεις συνεχως να γραφεις προσπαθοντας να δηλωνεις απλα παρον...
Δεν νομίζω να σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να κρίνεις που και πότε θα γράψω σε αυτό το forum. Κάπου χάσαμε την μπάλα πιστεύω...