Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tse είπε:Οτι μας συμφέρει το απαντάμε ότι δεν μας συμφέρει το αγνοούμε.Ο κόσμος ο έξυπνος όμως διαβάζει τα μηνύματα και βγάζει τα συμπεράσματα του...
dancer2010 είπε:Σε ευχαριστώ Souzie για την απάντηση σου που ήταν επαγγελματική και σαφής. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να ποστάρεις 3 φωτος μεγάλης ανάλυσης περιπτώσεων μεταμοσχεύσεων α) 1000 β)1250 γ) 1500 μοσχευμάτων ? ...ετσι ώστε να καταλάβω την διαφορά στην πυκνότητα και στο αποτέλεσμα μιας και η μεταμόσχευση που θα κάνω στην κλινική σας, (αν βεβαίως το αποφασίσω) θα είναι αυτής της τάξης.
επίσης μια ακομα ερώτηση: πόσο κοστίζουν οι εξετασεις αιματος κτλ που αναφερετε στην ιστοσελιδα σας οτι ειναι επιπρόσθετο κόστος?? (πέρα απο τα αεροπορικά και τη διαμονή)
Και κατι αλλο: Οταν εκανα μεταμοσχευση πριν 5 χρόνια σε κλινική στην αθήνα, κατα την εκτιμηση για την τοποθέτηση των μοσχευμάτων, μου ειχαν αναφέρει οτι δεν θα τοποθετηθουν πολλα μοσχεύματα μεσα σε περιοχες οπου υπαρχουν μαλλια (εστω και αρκετα αραιά) γιατι αυτο μπορει να προκαλέσει ζημία στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και στο τέλος να χασω και περισσότερα απο οτι θα βάλω!! η ζημία θα μπορουσε να προκληθεί απο το σοκ των ενέσεων, του αναισθητικού και της βελόνας κτλ! Μαλιστα χαρακτηριστικά μου ειχαν πει να συμφωνησω οτι το χνουδι που υπηρχε σε καποιες περιοχες (στα τριγωνα) οπου θα γινοταν μεταμοσχευση, οτι θα το θεωρουσαμε σαν μη υπάρχον..καθοτι ισως μεσω της διαδικασιας μεταμοσχευσης θα επεφτε οριστικα. Απο φωτογραφιες της κλινικης σας βλέπω οτι παρεμβαίνετε και μεσα σε σημεια αρκετα μεσα απο τη γραμμή μετωπου και προς το κεντρο...και μαλιστα σε περιπτωσεις που η πυκνοτητα ειναι αρκετη (προφανως γιατι ο πελατης επιδιωκει κατι ακομα καλυτερο). Η ερωτηση μου ειναι κατα ποσο και σε ποιες περιπτωσεις μπορει αυτο να ΄ριξει υπαρχοντα μαλλιά. ευχαριστω προκαταβολικά
geofish είπε:Μια ερώτηση στην Souzie, γιατί στο σίτε σας δεν έχετε πρόσφατα περιστατικά των 2 τελευταίων ετών εκτός από δυο.
Δεν υπονοώ τίποτα, απλώς θα με ενδιέφερε να έχουμε και πιο πρόσφατα περιστατικά.
giannis13 είπε:παντως τωρα εκανα ενα υπολογισμο και εγινε η μεγαλη ανατροπη!γτ π.χ για 4000 τριχοθυλακια στην hdc θα πληρωσεις 10.600 ευρω ενω στο χασον με τα σημερινα δεδομενα 16.000 δολαρια δηλαδη γυρω στα 13.100 ευρω και χωρια το φορο και τα σχετικα......και πραγματικα απο οτι εχει δειξει η hdc αποτελει μια πολυ αξιοπιστη λυση και ειναι και διπλα....
δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κερδος να τα λεω αυτα απλα τα σκεφτομουν και ειπα να τα γραψω....αλλωστε εγω παντα ημουν υπερ του χασον ο οποιος ειναι κορυφη.......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ANAR είπε:[quote author=giannis13 link=topic=1855.msg34860#msg34860 date=1276005225]
παντως τωρα εκανα ενα υπολογισμο και εγινε η μεγαλη ανατροπη!γτ π.χ για 4000 τριχοθυλακια στην hdc θα πληρωσεις 10.600 ευρω ενω στο χασον με τα σημερινα δεδομενα 16.000 δολαρια δηλαδη γυρω στα 13.100 ευρω και χωρια το φορο και τα σχετικα......και πραγματικα απο οτι εχει δειξει η hdc αποτελει μια πολυ αξιοπιστη λυση και ειναι και διπλα....
δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κερδος να τα λεω αυτα απλα τα σκεφτομουν και ειπα να τα γραψω....αλλωστε εγω παντα ημουν υπερ του χασον ο οποιος ειναι κορυφη.......
ANAR είπε:Γιατι να μην κανουμε εχουμε να χωρισουμε τιποτα giannis7;
tse είπε:καλά όντως τώρα με την πτώση του Ευρώ ο hasson γίνεται ακόμη ακριβότερος για τους Ευρωπαίους και η HDC πιο προσιτή σε σχέση με τον hasson αλλά ο hasson είναι πάντα hasson η κορυφή σε αυτόν τον χώρο όπως δείχνουν όλα.Να χαμε να λέγαμε βέβαια γιατί τα 10.000 θα τα μαζέψω μόνο με κάποιο θαύμα ;D Ο φόρος που γράφεις συνέχεια Giannis τι ακριβώς είναι και πόσος είναι για 10.000 ας πούμε;
Panos1982 είπε:ελα μωρε απλα στο τελος της τιμης πληρωνεις και φορο 5%......και τωρα θα το κανουν 12%....
δηλαδη τοσο καιρο ηταν 10000 ευρο ας πουμε +5% και θα γινει +12% δλδ
αντι για 500 ευρο φορο 1200
ελα μωρε