Georgie
Well-Known Member
Πρέπει από τη πλευρά μου να πω ότι η αμφισβήτηση που είχα για την απόφαση του @CVIAL με το μπαναρισμα συγκεκριμένου μέλους ήταν καθόλα εσφαλμένη.
Δεν είχα ιδέα για fishing αλλά δυστυχώς ο φίλος @Cre1974 έχει δίκιο .
Μόλις είδα το όνομα του χρήστη που αντέδρασε στη καταγγελία εχθές πήγα στα pm και είδα ποιος είναι .
Το είχα ξεχάσει με το καιρό
Το μέλος που έφυγε με ban τη πρώτη φορά μου είχε αναφέρει ότι είχε διπλό λογαριασμό από άλλη ip.με διαφορετικό username
Δεν ήμουν σίγουρος ότι η απόφαση του @CVIAL ήταν σωστή τότε, και γενικά δε το έχω με το ρουφιανεμα και δεν αποκάλυψα σε κανέναν τη ταυτότητα του.
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο @CVIAL
Το μέλος αν και το είχα σε εκτίμηση με απογοήτευσε όπως και η κλινική για τη τακτική αυτή .
.
Ζητώ συγγνώμη .
Αν η στάση μου χρήζει ban κανένα πρόβλημα ειλικρινά.
Δεν είχα ιδέα για fishing αλλά δυστυχώς ο φίλος @Cre1974 έχει δίκιο .
Μόλις είδα το όνομα του χρήστη που αντέδρασε στη καταγγελία εχθές πήγα στα pm και είδα ποιος είναι .
Το είχα ξεχάσει με το καιρό
Το μέλος που έφυγε με ban τη πρώτη φορά μου είχε αναφέρει ότι είχε διπλό λογαριασμό από άλλη ip.με διαφορετικό username
Δεν ήμουν σίγουρος ότι η απόφαση του @CVIAL ήταν σωστή τότε, και γενικά δε το έχω με το ρουφιανεμα και δεν αποκάλυψα σε κανέναν τη ταυτότητα του.
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο @CVIAL
Το μέλος αν και το είχα σε εκτίμηση με απογοήτευσε όπως και η κλινική για τη τακτική αυτή .
.
Ζητώ συγγνώμη .
Αν η στάση μου χρήζει ban κανένα πρόβλημα ειλικρινά.