Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)
dim74 είπε:
magic η σπιρο 5% του lee πως την βλεπεις?αυτη κρεμα ειναι?
Ναι κρεμα ειναι....και μπορω να πω με σιγουρια οτι μου σταματησε την τριχοπτωση.....και το πιο βασικο δεν προκαλει shedding σε σχεση με αλλα προιοντα......
Το shedding εγω προσωπικα ειναι κατι που φοβαμαι πολυ......γιατι κανεις δεν μου εγγυατε οτι θα ξαναβγουν...
ενας λογος που σταματησα το revivogen ηταν αυτος οτι σε εμενα εδωσε πολυ shedding ασχετα που διαβαζα οτι ειναι καλο γιατι σημαινει οτι αντιδρας στη θεραπεια.....αλλα ηταν μεχρι να ακουσω ενα δυο σχολια του στυλ τι κανεις στα μαλλια σου και εχουν αραιςσει τοσο.....Με επιασε πανικος....
Η Spiro παλι δεν μου εδωσε shedding σταματησε την τριχοπτωση και φαινονται πιο δυνατα τα μαλλια μου θα ποσταρω καποιες φωτο μετα απο κανα διμηνο για να δειξω τι εννοω.....
Τωρα ειναι και η φιναστεριδη στη μεση αλλα εδω και 2 εβδομαδες περιπου την ελατωνω...δηλαδη παιρνω 1/4 καθε 3 μερες.....δεν ξεκινησε καμμια τριχοπτωση και αυτο νομιζω οτι οφειλεται στη spiro5% του Lee...αφου ειναι το μοναδικο dht blocker που χρησιμοποιω τοπικα ...μεχρι στιγμης τουλαχιστον......
και λεω το μονο μιας και το doubleA το χρησιμοποιω καμμια βδομαδα αραια και που....
Με απλα λογια πολυ ευχαριστημενος γενικα απο τα προιοντα του lee....