Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

panosm

Member
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

βρε παιδιά έχω εδώ και 1 μήνα που χρησιμοποιώ spiro-duta ναι μεν έχω δει καλά αποτελέσματα αλλά έχω τριχόπτωση την οποία δεν είχα πριν ( αρκετή)
βλέπω ότι το λέει και ο Άκης πιο πάνω
το έχει ψάξει κανείς ; ξέρουμε εάν υπάρχει πρόβλημα στο συνδυασμό των 2 ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
Αν παίρνετε το Big3 για πάνω από 6μήνες ΜΗΝ το σταματήσετε...
Ή για να είμαι ακριβής, μην σταματήσετε το proscar ή την μινοξιδίλη.
Αν πρόκειται να ξεκινήσετε θεραπεία, βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι αν ξεκινήσετε, ΔΕΝ σταματάτε πλέον...
το καταλάβατε ή πρέπει να σχολιάσω κάτι τόσο ουσιαστικό;!

dim74

Member

εγω δεν το καταλαβα!στους δεκα μηνες δεν μου εχει δωσει κατι,αντε να το παρω το προσκαρ δυο μηνες ακομα μηπως δω κατι...αν δεν δω να συνεχισω για ποιο λογο?αλλωστε η ιδια η μερκ δεν λεει αν δεν δεις στον χρονο κοφτο?
και δευτερο...δεν λεγαμε πριν καιρο πως θα παρουμε το προσκαρ μεχρι να μας δωσει το μεγιστο αποτελεσμα και μετα θα το γυρισουμε στα τοπικα να διατηρησουμε τα αποτελεσματα?τωρα λεμε αν αρχισεις προσκαρ δεν το σταματας ποτε δεις δεν δεις κατι?

Άκης

Administrator

Εννοώ ότι αν δεις κάτι, δηλαδή μαλλιά και τα δεις πό το Big3, αν το σταματήσεις , θα τα χάσεις όλα όσα έβγαλες ακόμη και αν χρησιμοποιείς κάτι άλλο παράλληλα.
Δοκιμασμένο από εμέ.

Τώρα για σένα Jim που λες δεν είδες κάτι παίζει και το εξής, να έχανες μαλλιά πολλά χρόνια πριν και φυσικά να σε αργήσει.

Πάντως, για εμέ, Revivogen vs (Duta σε λοσιόν)= 1...

dim74

Member

πολλα μαλλια ακη δεν εχανα.μονο μπροστα στα πλαγια εχω χασει μαλλια...εκει χνουδακι υπαρχει,αλλα μετα απο δεκα μηνες προσκαρ παραμενει ιδιο ακριβως!

Άκης

Administrator

Και εγώ χνουδάκι βλέπω από Revivogen ακόμα και δεν έχει μεγαλώσει.

Βασικά, επειδή δεν με οφέλεισε η ντουτα σε λοσιόν, ίσως να μην ωφελήσει και εσένα, βάλε κάτι άλλο όπως spiro πχ.

Έχω την εντύπωση ότι μιας και έχεις χνούδι, ο θύλακας είναι οκ, θέλεις κάτι ποιο δυνατό

magic810

New Member

Καλως τον Ακη.... ;)
Ακη ξεκινησες παλι revivogen?
και απο οτι διαβαζω η duta μεσα στην spiro δεν σε ωφελησε? :-\

dim74

Member

magic η σπιρο 5% του lee πως την βλεπεις?αυτη κρεμα ειναι?

magic810

New Member

dim74 είπε:
magic η σπιρο 5% του lee πως την βλεπεις?αυτη κρεμα ειναι?

Ναι κρεμα ειναι....και μπορω να πω με σιγουρια οτι μου σταματησε την τριχοπτωση.....και το πιο βασικο δεν προκαλει shedding σε σχεση με αλλα προιοντα......
Το shedding εγω προσωπικα ειναι κατι που φοβαμαι πολυ......γιατι κανεις δεν μου εγγυατε οτι θα ξαναβγουν...
ενας λογος που σταματησα το revivogen ηταν αυτος οτι σε εμενα εδωσε πολυ shedding ασχετα που διαβαζα οτι ειναι καλο γιατι σημαινει οτι αντιδρας στη θεραπεια.....αλλα ηταν μεχρι να ακουσω ενα δυο σχολια του στυλ τι κανεις στα μαλλια σου και εχουν αραιςσει τοσο.....Με επιασε πανικος....
Η Spiro παλι δεν μου εδωσε shedding σταματησε την τριχοπτωση και φαινονται πιο δυνατα τα μαλλια μου θα ποσταρω καποιες φωτο μετα απο κανα διμηνο για να δειξω τι εννοω.....
Τωρα ειναι και η φιναστεριδη στη μεση αλλα εδω και 2 εβδομαδες περιπου την ελατωνω...δηλαδη παιρνω 1/4 καθε 3 μερες.....δεν ξεκινησε καμμια τριχοπτωση και αυτο νομιζω οτι οφειλεται στη spiro5% του Lee...αφου ειναι το μοναδικο dht blocker που χρησιμοποιω τοπικα ...μεχρι στιγμης τουλαχιστον......
και λεω το μονο μιας και το doubleA το χρησιμοποιω καμμια βδομαδα αραια και που....
Με απλα λογια πολυ ευχαριστημενος γενικα απο τα προιοντα του lee.... :)

FITNESSMAN

New Member

καλησπερα.μια πληροφορια θα ηθελα.τελικα ταιριαζει να παιρνουμε μαζι φιναστεριδη απο το στομα και ντουταστεριδη τοπικα μεσα στο regaine??? ξερεις κανεις σιγουρα?????? και κατι αλλο επαιρνα 4 χρονια φιναστεριδη την σταματησα για 2 μηνες με τραγικα αποτελεσματα και την ξαναρχισα αμεσως.στα 4 χρονια με 1,25 mg φιναστεριδη καμια παρενεργεια..φιλικα Γιαννης απο Χανια-Κρητης!

dim74

Member

με την φιναστεριδη 4 χρονια τι ειδες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

FITNESSMAN είπε:
καλησπερα.μια πληροφορια θα ηθελα.τελικα ταιριαζει να παιρνουμε μαζι φιναστεριδη απο το στομα και ντουταστεριδη τοπικα μεσα στο regaine??? ξερεις κανεις σιγουρα?????? και κατι αλλο επαιρνα 4 χρονια φιναστεριδη την σταματησα για 2 μηνες με τραγικα αποτελεσματα και την ξαναρχισα αμεσως.στα 4 χρονια με 1,25 mg φιναστεριδη καμια παρενεργεια..φιλικα Γιαννης απο Χανια-Κρητης!
αυτό που λες δεν έχει ιδιαίτερο νόημα,μπορεί μάλιστα να δώσει και sides-καλύτερα ντουτα(βάση αποτελεσμάτων και κλινικών ερευνών),και μάλιστα double A καθημερινά και 3-4 φορές την εβδομάδα 1ml μινοξ.

sot

Member

εαν ξεκινησω να παιρνω avodart απο το στομα ποια λετε να ειναι η ποσοτητα που πρεπει να παιρνω 1 καθε μερα ή 1 καθε 2 μερες ???

FITNESSMAN

New Member

dim74 είπε:
με την φιναστεριδη 4 χρονια τι ειδες?
καλημερα.4 χρονια με την φιναστεριδη τα μαλλια μου ηταν σε πολυ καλη κατασταση.την εκοψα για 2 μηνες και στο τελος του δευτερου μηνα χωρις φιναστεριδη,αρχισε μεγαλη τριχοπτωση.την ξαναρχισα αμεσως.

FITNESSMAN

New Member

Σπύρος είπε:
[quote author=FITNESSMAN link=topic=382.msg12678#msg12678 date=1243024035]
αυτό που λες δεν έχει ιδιαίτερο νόημα,μπορεί μάλιστα να δώσει και sides-καλύτερα ντουτα(βάση αποτελεσμάτων και κλινικών ερευνών),και μάλιστα double A καθημερινά και 3-4 φορές την εβδομάδα 1ml μινοξ.καλο μεσημερι .σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν καταλαβα και πολλα.sides εννοεις παρενεργειες??? το double A τι ειναι ακριβως??
[/quote]

sot

Member

εαν ξεκινησω να παιρνω avodart απο το στομα ποια λετε να ειναι η ποσοτητα που πρεπει να παιρνω 1 καθε μερα ή 1 καθε 2 μερες ???

sovagg

New Member

Σπύρος είπε:
[quote author=FITNESSMAN link=topic=382.msg12678#msg12678 date=1243024035]
αυτό που λες δεν έχει ιδιαίτερο νόημα,μπορεί μάλιστα να δώσει και sides-καλύτερα ντουτα(βάση αποτελεσμάτων και κλινικών ερευνών),και μάλιστα double A καθημερινά και 3-4 φορές την εβδομάδα 1ml μινοξ.
[/quote]

Ρε Σπυρο δηλ ειναι καλυτερο το double Α απ την φιναστεριδη(με ληψη απ το στομα)?Πως γινεται αυτο?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

sovagg είπε:
Ρε Σπυρο δηλ ειναι καλυτερο το double Α απ την φιναστεριδη(με ληψη απ το στομα)?Πως γινεται αυτο?
λόγω των ερευνών και της προσωπικής εμπειρίας/αποτελέσματος
αν δεις την σύγκριση αποτελεσμάτων/δόσης/χρονικού διαστήματος μεταξύ φινα/ντουτα στις κλινικές έρευνες θα καταλάβεις ότι 1/3 - ντουτα/φινα δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα

άσε που η ντουτα δίνει ορατά αποτελέσματα (σχετικά γρήγορα <3 μήνες) σε κροτάφους,που είναι γνωστό τι ζόρι τραβάμε για την επανέκφυση

σε επικοινωνία που είχα με 2-3 πλαστικούς του εξωτερικού για προεγχειρητική και μετεγχειρητική αγωγή(ψαχνόμουν τότε για μεταμόσχευση),απάντησαν ντουτα και μινοξ. :-\

μετά παίζει και η απορρόφηση - η ντουτα μένει 36-48 ώρες => 3-4 φορές την εβδομάδα χρήση (συντήρηση) όταν φτάσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα ;D

magic810

New Member

Σπυρο οι γιατροι σου ειπαν ντουτα τοπικα η καταποση?

Μπλουζα