Γειά σας παιδιά!! μετά από πολύ καιρό μπήκα να σας πω ότι,εδώ και 3 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος,έχω σταματήσει την χρήση ντούντας από το στόμα,γιατί στο 3μηνο χρήσης,παρατήρησα ότι ήμουν σαν ναρκωμένος,όλη την μέρα,είχα μια αδυναμία,πως αισθάνεσαι όταν ξυπνάς το πρωί μετά απο κανένα 10λεπτο....ένα τέτοιο πράγμα,όλη την ημέρα.. :-[
Ένοιωθα αδύναμος να πάω γυμναστήριο,το έριξα στο φαί,είχα μια έντονη λαιμαργία και όλη αυτή η κατάσταση μου έριξε την διάθεση και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ για απλά πράγματα..Επίσης είχα μια συνεχή διάθεση για ύπνο και δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν μπορούσα να ακολουθήσω την παρέα μου αργά το βράδυ για μια μπύρα...2 συνεχόμενα σαββατοκύριακα δε, τα έβγαλα σπίτι με το να κοιμάμαι για αρκετές ώρες!!
Έκανα τις δοκιμές μου και είδα ότι όταν δεν έπαιρνα το χάπι για 1-2 μέρες,αμέσως έπαιρνα τα πάνω μου..Σύν του ότι ξανάρχισε το seeding όταν ξανά ξεκίνησα regain με 4 καψάκια avodart μέσα, το πήρα απόφαση και σταμάτησα..Τώρα γύρισα στο 1/4 proscar είμαι περίπου 3 εβδομάδες "καθαρός" και βλέπω ότι άρχισα να ανακτώ αρκετή από την ενέργεια που είχα πριν..Συγνώμη που τα λέω έτσι πρόχειρα,αλλά είχα καιρό να ποστάρω και είναι και περασμένη η ώρα..Θέλω επίσης να πω ότι είμαι πεπεισμένος ότι σίγουρα η ντούντα τοπικά προκαλεί τριχόπτωση χωρίς να εξασφαλίζει κανένα ιδιαίτερο όφελος για την συνέχεια.. :-\ Κρίμα γιατί είχα πιστέψει ότι θα τα πήγαινα καλά με αυτήν την θεραπεία.. :'(