Αναζήτηση κλινικής για μμ

aeratos28

Just aeratos
Τπτ...ότι σας λέω ..χαχαχαχα
Δεν τα εξηγω ωραία? Είδες και ο cvial είπε ότι έχω δικιο.αχαχχαΠαίζουμε μπαλιτσα καλή φίλε theoblue.εγω με τα 3300 με αυτό τον τρόπο εξαγωγής ,δεν ένιωσα απολύτως τπτ ..δεν είχα τραβήγματα ,δεν είχα ερεθισμό ,δεν είχα φαγουρες ,πόνο ..δεν είχα τπτ..από την πρώτη μέρα .και δεν λες και λίγα τα 3300 ..για ποιο λόγο να μου τα έβαζε σε μια μερα ,να πιεζομουν και εγώ και αυτός ? Μια χαρά είναι η διήμερη για τόσα grafts..τώρα αν θες μέχρι 2000 εντάξει,θα στα βάλει μια μερα..και 2200-2300 να θες πάλι θα στα βάλει αλλά καλύτερα να μοιράζονται σε δύο μέρες τέτοια νούμερα εξαγωγής
Ο Λορεντζο @CVIAL τα 3000 δεν τα βαζει σε μονοημερη?

Όχι, όπως είπε και ο αηρ πιο πάνω σε 2.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Και επίσης το 40-45% της διαθέσιμης δότριας σε κάθε ΜΜ maximum…. Εμένα με δότρια 8200 έβγαλε 3600 (43,9%). Στην επόμενη 31/10 θα βγάλει maximum (8200-3600)*0,45=4600*0,45=2070 εκτός αν στις μετρήσεις την βγάλει παραπάνω (ή λιγότερη - ελπίζω πως όχι) την δότρια….και σε 3η Μμ (4600-2070)*0,45= 1140 κ.ο.κ. Δεν νόθο ζω να πάω και για 3η αλλά ποτέ δεν ξέρεις….

Gianney

Well-Known Member
Πάντως στην Ελλάδα αν χρειάζεσαι 2700 η2800 πχ θα σε βάλουν σε διήμερη; δύσκολο πολύ..επίσης αυτό που είπε ο bobby περί 40-45 τοις εκατό της διαθέσιμης δουλειάς σε κάθε μμ, σωστό αλλά πάλι στην Ελλάδα που δεν γίνονται μετρήσεις με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις δύσκολα να το υπολογίσει ο υποψήφιος μμ

alex7

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 65412
Επειδή αυτά δεν θα σας τα δείξει καμμία κλινική αλλά αφορά μέλος που δεν έκανε ποτέ παρουσίαση (και έχω κάμποσα τέτοια), δείτε NW5 και κατάσταση δότριας 1 χρόνο μετά την μμ και έπειτα από 4100g εξαγωγη με punch 0.75-0.80 σε διάσημη κλινική του εξωτερικού. Κατά τα άλλα συνεχίστε με το σανό, ότι βλέπουμε στο ιντερνετ (και σε μερικά φόρουμ χωρίς διαφάνεια) είναι χρυσός.
το μέγεθος του punch "φωτογραφίζει" κυριολεκτικά την εξ Ανατολών κλινική! Είναι πολύ γνωστή για τα μικρά της punch.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έγραψα επίτηδες για τα punch για να μην πεταχτεί κάποιος και πει ότι το punch ήταν μεγάλο και αν ήταν μικρότερο κλπ κλπ.

JimKan1

Well-Known Member
το μέγεθος του punch "φωτογραφίζει" κυριολεκτικά την εξ Ανατολών κλινική! Είναι πολύ γνωστή για τα μικρά της punch.
Έγραψα επίτηδες για τα punch για να μην πεταχτεί κάποιος και πει ότι το punch ήταν μεγάλο και αν ήταν μικρότερο κλπ κλπ.

Η εξ Ανατολων κλινικη που ειχε στο παρελθον πολλα περιστατικα στο φορουμ μονο κορυφαια δεν ειναι παντως, τα τελευταια χρονια καλυτερα αποτελεσματα βλεπω απο τις ελληνικες του 1€

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς όλα ξεκινάνε από τα "γκαφρά". Όταν ο άλλος σου λέει βάλε όσα θες "όχι κάτω από 4000" γιατί πρέπει να γεμίσω τα χειρουργεία (αυτή είναι η αιτία) καταλαβαίνεις ότι κάπου θα γίνει το κακό.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Δεν μου αρέσει-και νομίζω και σε εσάς -η hairline .Αντιθετα στο crown τα πήγε πολύ καλά !Γενικως για τον Τσάκαλο έχω πληροφορηθεί για ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα .Αυτος ο Melvin όμως ο μπαγάσας μέχρι Θεσσαλονίκη έφτασε;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Δεν μου αρέσει-και νομίζω και σε εσάς -η hairline .Αντιθετα στο crown τα πήγε πολύ καλά !Γενικως για τον Τσάκαλο έχω πληροφορηθεί για ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα .Αυτος ο Melvin όμως ο μπαγάσας μέχρι Θεσσαλονίκη έφτασε;;
Εχει διαφορα περιστατικα το video οποτε δεν ειμαι σιγουρος σε ποιο αναφερεσαι, γενικα ο Melvin οπου μυριζει χρημα παει, για να δουμε αν και τι διαρκεια θα εχει ο συγκεκριμενος γιατρος, προς το παρον θετικο αλλα παρα πολυ μικρο δειγμα.

Corona

Active Member
Εχει διαφορα περιστατικα το video οποτε δεν ειμαι σιγουρος σε ποιο αναφερεσαι, γενικα ο Melvin οπου μυριζει χρημα παει, για να δουμε αν και τι διαρκεια θα εχει ο συγκεκριμενος γιατρος, προς το παρον θετικο αλλα παρα πολυ μικρο δειγμα.
εννοει αυτό στην αρχη του βιντεο μαλλον που το χτενίζει στο βίντεο. Εγώ βλέπω μια χαρά έχει πάει και η hailrine καλή ειναι απλά έχει ανοιχτούς κροτάφους επειδη πήγε να καλύψει μεγάλη έκταση ώστε να εξοικονομήσει μοσχεύματα. Σε μια δευτερη επέμβαση μπορει να κλείσει κροτάφους.
Πάντως έχει και αλλα περιστατικά στο site του. Eδώ στο φορουμ δεν έχουμε αρκετό δειγμα βέβαια εκτός από ενα περιστατικό NW5 που πήγε πολυ καλά.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
εννοει αυτό στην αρχη του βιντεο μαλλον που το χτενίζει στο βίντεο. Εγώ βλέπω μια χαρά έχει πάει και η hailrine καλή ειναι απλά έχει ανοιχτούς κροτάφους επειδη πήγε να καλύψει μεγάλη έκταση ώστε να εξοικονομήσει μοσχεύματα. Σε μια δευτερη επέμβαση μπορει να κλείσει κροτάφους.
Πάντως έχει και αλλα περιστατικά στο site του
Αυτό εννοώ !Αυτος έκανε μεταμόσχευση και προέκυψε ξανά …..καραφλός .

Corona

Active Member
Προκειμένου να καλύψει μεγάλη έκταση έκανε πιο ανοιχτούς κροτάφους....Αυτό μπορεις να το αλλάξεις με μια δευτερη μικρή επέμβαση...δεν ειναι προβλημα... Σημασία έχει οτι πέτυχε καλή κάλυψη σε ολη τη περιοχη από εκει και πέρα βελτιώσεις μπορει να κανει στη δευτερη επέμβαση οπως κλεισιμο κροτάφων....δεν θεωρείται καραφλός πλεον επειδη έχει αρκετά ανοιχτους κροτάφους...πριν δεν ειχε μαλλι σε ολη την έκταση...

JimKan1

Well-Known Member
Μηπως ειναι αυτο εδω;

4700 grafts οπως λεει και στο video

LoverBoy

Well-Known Member
Άλεξ έχουμε δει σε πολύ μικρότερα Norwood τις hairline στον θεό!Ούτε εμένα μου αρέσουν τα ψηλά hairline αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ωραιό το αποτέλεσμα και φυσικό!

JimKan1

Well-Known Member
Ναι ενταξει, αλλα για μενα καλυτερα συντηρητικη χερλαιν και σιγουρος παρα χαμηλη και ρισκο να μην σου φτασουν τα γκραφτς για το μελλον, συν οτι οταν πατας σε μαμα τριχες εχεις πολυ πιο ευκολη δουλεια, το θεμα ειναι τι θελει ο ασθενης.

LoverBoy

Well-Known Member
Μηπως ειναι αυτο εδω;

4700 grafts οπως λεει και στο video
Μοιάζει όντως πολύ ακόμη και στις ρυτίδες του μετώπου!Πολύ πιθανόν..........

Dimos_

New Member
εγώ θα κάνω άλλες δύο για να φτιάξω το κεφάλι μου όπως πρέπει ..θέλει μέτρο
Έχοντας κάνει την πρώτη σου στην Ελλάδα με τον Λορέντζο, που σκέφτεσαι να κάνεις τις επόμενες, μιας και έχεις αναφέρει οτι δεν θες να τρέχεις στην Ισπανία και αν ο Λορέντζο δε θα ξανάρθει στην Ελλάδα

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα