Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:- Το pigment mousse της wella το χρησιμοποιεί κανείς?
- Προιόντα που έχουν στόχο όχι την βαφή αλλα την ενισχυσης της μελανίνης?
Ναι, είναι αρκετά καλό.Έχω βάλει κι άλλα αλλά αυτό είναι νομίζω το καλύτερο. Στείλε μου πμ αν θες για λεπτομέρειες και αν το έχεις βρει κάπου οικονομικά να ανταλλάξουμε sites!cool11 είπε:- Το pigment mousse της wella το χρησιμοποιεί κανείς?
tyxaios είπε:Ναι, είναι αρκετά καλό.Έχω βάλει κι άλλα αλλά αυτό είναι νομίζω το καλύτερο. Στείλε μου πμ αν θες για λεπτομέρειες και αν το έχεις βρει κάπου οικονομικά να ανταλλάξουμε sites!cool11 είπε:- Το pigment mousse της wella το χρησιμοποιεί κανείς?
Είδα τελευταία σε κάτι διαφημίσεις στο ιντερνετ και το http://yocofast.gr/
To 'χει δοκιμάσει κανείς ρε παιδιά να πει άποψη? Γιατί άλλο τί λέει κάθε προϊόν, και άλλο τι πραγματικά κάνει!
Vicmeg είπε:Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουργιος στην παρεα και εχω και εγω το συγκεκριμενο προβλημα. Προσπαθωντας να βρω κατι οσο το δυνατον πιο απλο στην χρηση κατεληξα στον χρωμοαφρο yo coloring. Τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα μονο και δεν ειδα καποιο αποτελεσμα (κατι που ειναι πιθανο οπως λενε οι οδηγιες χρησης). Θα ενημερωσω για τυχον αλλαγες στις επομενες μερες.
Kαλησπέρα! Καταρχήν γράψε αν θες τι "θεματάκι" έχεις, δηλαδή τι θες να καλύψεις, πλαϊνά, ολόκληρο το κεφάλι, χρώμα μαλλιών, για να δούμε τι καλύτερο έχουμε να προτείνουμε! Νομίζω κάθε κεφάλι έχει τις δικές του "ανάγκες"! Εγώ πχ θέλοντας να καλύψω αρκετές άσπρες τρίχες κυρίως στους κροτάφους έβαζα ως τώρα έναν αφρό της wella (gradual tone). Αρκετά καλό θα 'λεγα...Πρόσφατα δοκίμασα μια πιο δραστική λύση, το menperfect της schwarzkof. Δεν αφήνει ούτε μία άσπρη τρίχα στο πέρασμά του μιας και είναι ημι-μόνιμη βαφή. Εύκολη εφαρμογή και κρατάει περίπου 15 μέρες μέχρι τη 2η εφαρμογή.Δηλαδή "ξεθωριάζει" εκεί στο 15μερο...Vicmeg είπε:Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουργιος στην παρεα και εχω και εγω το συγκεκριμενο προβλημα. Προσπαθωντας να βρω κατι οσο το δυνατον πιο απλο στην χρηση κατεληξα στον χρωμοαφρο yo coloring. Τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα μονο και δεν ειδα καποιο αποτελεσμα (κατι που ειναι πιθανο οπως λενε οι οδηγιες χρησης). Θα ενημερωσω για τυχον αλλαγες στις επομενες μερες.
Μόνος ξεχνατο , εκτος αν θες καναπεδι χρωμα, και απο κομμωτηρια πρεπει να το κατεχουν , λιγοι ξερουν ...σου στελνω ενα βιντεο με τον μετρ του ειδους http://www.youtube.com/watch?v=OQSQpTzgt_A και http://www.youtube.com/watch?v=mX3utHlzZ3ocool11 είπε:Τριαντα και κατι, και οι πρωτες γκριζες τριχες ειπαν να κανουν την εμφανιση του στο ανδρικο κεφαλι...
Λιγοστες προς το παρον, αλλα προσεχως περισσοτερες.
Επειδη δεν ειμαι της λογικης του κομμωτηριου, με τις κλασικες γυναικειες βαφες, ψαχνω εναλλακτικους τροπους, do it yourself style, αλλα αξιοπρεπη πραγματα και αποτελεσματικα.
Καποια κομμωτρια μου ειχε πει για χρωμοσαμπουαν, αλλα δεν εχω καταφερει να βρω αρκετες πληροφοριες γι αυτα.
Βασικα θελω, ευκολα, μονος μου, να μπορω να καλυψω καπως τις γκριζες τριχες(κροταφους μιλαμε), χωρις πολλα πολλα, απο πλευρας διαδικασιων.
Κατι γρηγορο, ευκολο, αποτελεσματικο.
Θυμηθηκα δε, και τις ανεπαναληπτες ελληνικες ταινιες με το μπρυλ-κρημ, που ξεβαφε στα χερια...!!!
Βασικα, να ειναι κατι που να μη δινει στοχο, δηλαδη σαν κατι κεφαλια ανδρικα που φωναζουν απο μακρια οτι εχει πεσει πανω η βαφη της αρκουδας.
Περιμενω προτασεις, ελπιζω οτι θα βρουμε κατι καλο εδω με τη συζητηση που θα κανουμε.
stamatisas1 είπε:τι λες ρε χριστιανε μην καραφλιασω τελειως τι μετρ χρειαζεται το ετοιμο μίγμα??και εγω κομμωτης ειμαι θα με τρελανεις? τι κανει στο λουτηρα περα απο το να βαλει την βαφη και να την απλωσει με μασαζ σε ολο το κεφαλι και να την ξεβγαλει σε 5 λεπτα?? σταματηστε να λετε οτι να ναιcool11 είπε:Μόνος ξεχνατο , εκτος αν θες καναπεδι χρωμα, και απο κομμωτηρια πρεπει να το κατεχουν , λιγοι ξερουν ...σου στελνω ενα βιντεο με τον μετρ του ειδους
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:stamatisas1 είπε:τι λες ρε χριστιανε μην καραφλιασω τελειως τι μετρ χρειαζεται το ετοιμο μίγμα??και εγω κομμωτης ειμαι θα με τρελανεις? τι κανει στο λουτηρα περα απο το να βαλει την βαφη και να την απλωσει με μασαζ σε ολο το κεφαλι και να την ξεβγαλει σε 5 λεπτα?? σταματηστε να λετε οτι να ναιcool11 είπε:Μόνος ξεχνατο , εκτος αν θες καναπεδι χρωμα, και απο κομμωτηρια πρεπει να το κατεχουν , λιγοι ξερουν ...σου στελνω ενα βιντεο με τον μετρ του ειδους
Ελπιζω οτι χρωμοαφροι, δεν ειναι καμια επιστημη να μπουν.
Κι απ'οτι ειδα εδω, γενικα ειναι ικανοποιητικα τα αποτελεσματα.
tyxaios είπε:Nομίζω Σταμάτη, 4,5 χρόνια σχεδόν μετά από το ποστ του cool11 που απάντησες, κάποια λύση θα 'χει βρει!
Δεν θα το πιστεψεις, αλλα το θεμα το εχω standby!
Δηλαδη: αγορασα καποιους αφρους της wella, αλλα οσο εβλεπα οτι ακομη 'κρατάω' και δεν γκριζαρω γρηγορα, το θεμα το αφησα.
Φυσικα, επιδεινωση θα ερθει, καλυτερα απο μονο του δεν θα γινει.
Γι αυτο το παρακολουθω το θεμα, και φυσικα, με ενδιαφερει.
Γι αυτο ξεκινησα και το θεμα αλλωστε.
Θελω να αγορασω και menperfect της schwarzkof.
Καποια στιγμη θα μπω στην πραξη.
Αλλα θελω να ξερω και τι εχουν δοκιμασει οι συμφορουμιτες.
tyxaios είπε:Nομίζω Σταμάτη, 4,5 χρόνια σχεδόν μετά από το ποστ του cool11 που απάντησες, κάποια λύση θα 'χει βρει!
εγω θα πήγαινα σε ενα καλό κομμωτήριο και θα ζητούσα το παρακάτωorestis είπε:Εγω εψαξα να την βρω σε φαρμακεια, δεν την βρηκα και τελικα το αφησα.
Χθες εκανα παραγγελια απο αμερικη τα Anti gray Hair http://www.ebay.com/itm/230662516141?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Αν ερθουν και τα ξεκινησω ,θα σας πω αποτελεσματα.
Λεω αν ερθουν γιατι εχω ακουσει οτι πολλες φορες μπλοκαρουν τα συμπληρώματα απο αμερικη στο τελωνειο.