Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις δίκιο φίλε μου. Δυστυχώς, η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει τόσο ώστε να γίνεται ΜΜ με τριχοθυλάκια από άλλο δότη. Αλλιώς θα ξεμάλλιαζα τη γυναίκα μου και θα ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι. χαχαχαΚαλά οι τιμές που ζητάνε ειναι απο άλλο πλανήτη. Κοίτα η κλινική του κ. Αναστασακη έχει δείξει δείγματα Body Hair Transplant. Δλδ εχει παρει αρκετές φορές τρίχες από τα γένια. Με συνδιασμο τεχνικών mini strip, FUE και BHT σίγουρα θα σου εμφυτευσουν περισσότερα τριχοθυλακια απο τους άλλους. Θα έχεις υψηλη φυτρωση αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ μέτριο. Χρειάζεσαι πολλά grafts. Αν είχα αποφασίσει οπωσδήποτε να κάνω μμ θα την έκανα στη παραπάνω κλινική γιατί εχουμε δει αρκετές τέτοιες δουλειές της στο διαδυκτιο. Αν ήμουν στη θέση σου θα τα ξύριζα και θα σταματουσε να με απασχολεί το θέμα. Ισως να εκάνες hair tattoo αλλα δε ξέρω πως θα δείχνει σε σένα.
Ενα μπραβο στον κ Βελημβασακη που σου είπε την αλήθεια.
Να διευκρινίσω ότι δεν σας μέμφομαι για την πολιτική σας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να κρίνετε την κατάσταση και να αποφασίζετε την πολιτική σας. Το ίδιο αναφαίρετο δικαίωμά μου όμως είναι να έχω τα δικά μου συναισθήματα. Ήμουν προσεκτικός στη διατύπωσή μου. ΄Εγραψα ότι δεν ενθουσιάστηκα, όχι ότι ενοχλήθηκα, όπως κακώς το ερμηνεύσατε. Anyway, no hard feelings!!!Λυπούμαστε που ενοχληθηκατε από την πολιτική μας.
Όμως, ο Dr. Αναστασακης έχει κρινει πως το διαστημα αυτό οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να αποφύγουμε την πιθανότητα μετάδοσης Covid-19.
Μιας και οι υπηρεσίες που παρεχουμε:
-ΔΕΝ ειναι επείγουσες (κανείς δεν αιμορραγει, δυσπνοεί κτλ. λόγω τριχόπτωσης)
-ΔΕΝ ειναι απαραιτητες για την επιβίωση (κανείς δεν πέθανε από τριχόπτωση)
το να παραμένει η κλινική ανοικτή για ενημερώσεις και ραντεβού θα ήταν επιπόλαιο και αντι-δεοντολογικό κοινωνικά.
Το ότι μας το επιτρεπει το Κρατος δεν σημαίνει κάτι.
Ο Dr. Αναστασακης έχει υψηλότερα standards.
Αυτό πρεσβευει ο αυτό κάνουμε.
Η κλινική παραμένει ανοικτη m;ono για επεμβασεις κατόπιν PCR εξέτασεις που γινεται με χρεωσης ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.
Οι υπόλοιποι ιατροί ή κλινικές που παραμένουν ανοιχτές κρινουν διαφορετικά την κατασταση και έχουν κάθε δικαιωμα να έχουν
διαφορετική πολιτική.
Επειδη ακουω κατι τρελες τιμες τελευταια και επειδη ξερω τι τιμες παιζουν απο ακρη σε ακρη της γης θελω να πω κατι πανω σε αυτο.Το χρυσό μετάλλιο το παίρνει η Bergnan.
Και "φοβερή" προσέγγιση και 3€ το g.
Τελικά υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που σε καταληστεύουν και το κυριότερο σε αντιμετωπίζουν σαν πρόβατο.
Λυπηρό.
Υγ:Τουλάχιστον στο δήθεν cons βγήκε η πρόεδρος η ίδια.
Δεν φταίνε αυτες οι κλινικές αλλα αυτοί που τους τα δίνουν επειδη δεν ειχαν ιδεα απο τιμες και σωστά αποτελέσματα....Οι κλινικές το κερδος έχουν στόχο εξάλλου εις βαρος του πελάτη...Επειδη ακουω κατι τρελες τιμες τελευταια και επειδη ξερω τι τιμες παιζουν απο ακρη σε ακρη της γης θελω να πω κατι πανω σε αυτο.
ΟΚ, οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνικων κλινικων ειναι τραγωδια σε ολη τη διαδικασια πλανο, επεμβαση, αποτελεσμα το ξεραμε εδω και χρονια.Τουλαχιστον δε χρεωναν πολλα. Αλλα οτι παει να γινει νεα μοδα τωρα και η παραλογη χρεωση, με ξεπερνα υπερβολικα. Εγω προσωπικα που σε γενικες γραμμες ειμαι ηπιων τονων, οπου βρισκω τετοια κλινικη θα τη παω γ.......ας
Επειδη ακουω κατι τρελες τιμες τελευταια και επειδη ξερω τι τιμες παιζουν απο ακρη σε ακρη της γης θελω να πω κατι πανω σε αυτο.
ΟΚ, οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνικων κλινικων ειναι τραγωδια σε ολη τη διαδικασια πλανο, επεμβαση, αποτελεσμα το ξεραμε εδω και χρονια.Τουλαχιστον δε χρεωναν πολλα. Αλλα οτι παει να γινει νεα μοδα τωρα και η παραλογη χρεωση, με ξεπερνα υπερβολικα. Εγω προσωπικα που σε γενικες γραμμες ειμαι ηπιων τονων, οπου βρισκω τετοια κλινικη θα τη παω γ.......ας
Και πιο ακριβά μπορώ να σου πω,την επανάσταση προς τα κάτω όσο προς τα κάτω πήγαν κάποιες κλινικές την έφερε ο Βεκρής για να είμαστε δίκαιοι.Δεν είναι μόδα, τόσο ήταν πάντα, απλά εμείς δεν το ξέραμε γιατί δεν έτυχε να μας το πει κάποιος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακομα ετσι μιλαει η προεδρος;Η κλασσικη της εκφραση ηταν το αμιμητο:θα σου κανω ενα κεφαλακι διαμαντι.Τα σκεφτομαι τωρα μετα απο τοσα χρονια και δν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω.Θυμάστε τη Βέφα Αλεξιάδου που στις συνταγές της χρησιμοποιούσε πάντα υποκοριστικά (λαδάκι, κρεμμυδάκι, ντοματούλα)... έτσι και η πρόεδρος (κεφαλάκι, μαλλάκια, τριχούλες). Θα σου βάλουμε μαλλάκια θα σου κάνουμε και μια θεραπεία, θα σου πάρουμε αιματάκι και θα έχεις ένα κεφαλάκι, κουκλάκι ζωγραφιστό). χαχα και είμαι 51. Μούρλια η συνταγή!!!
Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή εγώ έσπασα τη σιωπή επί του θέματος; Πάντως εγώ αναφέρθηκα και στις τιμές που μου ζήτησαν γιατί κανένας δεν είναι πλούσιος. Αν τα χρήματα υπήρχαν άφθονα ίσως όλοι μας να είχαμε κάνει άλλες επιλογές. Επίσης το αποτέλεσμα πιστεύω ότι κρίνεται από το συνδυασμό ποιότητας και κόστους, αλλιώς γίνεται κάτι τόσο άπιαστο όσο ένα όνειρο.Δεν είναι μόδα, τόσο ήταν πάντα, απλά εμείς δεν το ξέραμε γιατί δεν έτυχε να μας το πει κάποιος.
Ναι αλλα εχω ρίξει λιγο το όριο στις ηλικίες τελευταία .Ρε συ Georgie
Τι μπότοξ μια χαρά είσαι.
Είπαμε ο άντρας πρέπει να ειναι ρυτιδιασμενος η γυναίκα είναι το λουλούδι.
Μόνο τα μαλλιά του να έχει.
Ε πήγαινε τότε σχολή Ευαγγελόπουλου που είναι χειρότερος.Ναι αλλα εχω ρίξει λιγο το όριο στις ηλικίες τελευταία .
Σχολη Κωστοπουλου !
Επίσης το Botox δεν ειναι για ρυτίδες, σου χαλαρώνει το βλέμμα .
Κοντεύει η Qpr να πέσει και απο τη Championship και η ΑΕΚ εχει να κερδίσει τον Ολυμπιακο 3 χρονια .
Μια αγριάδα την απέκτησα ρε φίλε !
Χαχαχα μια χαρά τα λες φίλε μου. Τόσα χρόνια η φαλάκρα μου δεν μου έχει ρίξει την ψυχολογία και έχω ζήσει πολύ όμορφα. Απλώς προσθέτει πολλά χρόνια η άτιμη. Αν δεν την είχα θα ήμουν κι εγώ λουλούδι ακόμα!!! Δεν βαριέσαι όμως, ότι και να κάνουμε στην τελική νέοι δεν ξαναγινόμαστε. Ας είμαστε χαρούμενοι με όσα έχουμε.Συνομήλικε Γιάννη μη μασάς .
Μη κανεις το λάθος και ξυρίσεις το κεφαλι .
Πολυ κοντό με το μουσακι που εχεις και εισαι άρχοντας .
Κανε το μποτοξακι που σου ειπε ο Γιατρός , και εγω θα κάνω σύντομα why not .
Επένδυσε σε ρούχα και αρώματα
Και Κοιτα τους φρατζατους να λενε καληνύχτες ενώ εσυ θα παίζεις μεγάλη μπάλα