Δεν φταίνε αυτες οι κλινικές αλλα αυτοί που τους τα δίνουν επειδη δεν ειχαν ιδεα απο τιμες και σωστά αποτελέσματα....Οι κλινικές το κερδος έχουν στόχο εξάλλου εις βαρος του πελάτη...
Αμα ο αλλος ειναι αδαης και δεν το εχει ψάξει καθολου πείθεται ευκολα με την προπαγάνδα, τα μεγάλα λογια, τις ψεύτικες υποσχέσεις για αριστα αποτελέσματα κτλπ...
Οι μη ενημερωμένοι ειναι "λουκούμι" για τις κλινικές γιατι τους χρεώνουν οτι θέλουν τους βάζουν κ 5 τριχες κ λενε ευχαριστω μετα, δηλώνοντας απολυτα ικανοποιημένοι (!!!)
Θα έπρεπε να απορρίπτονταν με συνοπτικές διαδικασίες οποια κλινική στην Ελλάδα εχει τιμή πανω απο 1.5 ευρω/g , διότι δεν το αξίζουν βασει αποτελεσμάτων και υπηρεσιών που προσφέρουν...
Έχετε μπερδέψει του ασχετους και απατεώνες με την Σοβιετική κουλτούρα της ελεγχομενης αγορας.
Στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ο καθένας θέτει τις τιμές του αναλογα με την αξία που θεωρει ότι έχει.
Απλα, νομίζω, για να βγάλει κάποιος την "δικαια" τιμη μιας υπηρεσίας δεν άρκει να πει: πόσο χρεωνει ο τάδε Ισπανός= τοσο,
Ε, ο Ελληνας που μου την σπάει κιόλας σιγα μην αξίζει τοσο, βάλε 50% κάτω έρτσι για συμμόρφωση και για να πω την αποψαρα
μου κι να την σπασω κιόλας στον εκπροσωπό του.
Κάποιοι μπορούν και τρωνε το ακριβο φιλετο στο εστιατοριο με γνωστο σεφ και καποιοι τρωνε ίδιο φιλετο στα Βλαχικα
το πληρωνουν μιση τιμη και νιωθουν μάγκες.
το ποιος έχει δικιο το βλεπουμε στην χώνεψη σε κανα 12 μηνο
Έχουμε ξαναπεί, δεν ειναι όλα για όλους.