Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να βάλουμε ένα Poll αν το επιτρέπει ο CVIAL με θέμα ποια κλινική θεωρειτε ότι την παρουσα στιγμη (γιατι οσο υπεροπτικη συμπεριφορα και να βγαζετε κατ'εμε εξελίσσεστε και θα συνεχισετε να εξελισσεστε και αυτο σας τιμα, εν ολιγοις εγω κοιταω το δασος και οχι το δεντρο) δίνει έστω και περιστασιακά περισσότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα;υποθετω εννοειτε να εχετε δει καλύτερα αποτελεσματα με τα κριτηρια σας, παντα)
Cvial κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα εφ όλης της ύλης γιατί το να μιλάς εσύ η οποίος άλλος με δηκτικό τρόπο ίσως μπει και το ευγενικό αλλά παραμένει το δηκτικο και να μπαναρεις αβερτα επειδή είσαι mod ,νομίζω κάπου το έχουμε χάσει..απορώ με τη στροφή και τη δική σου 180 μοιρών σε βασικά πράγματα που βλέπουμε εκτός και από τα ψαρέματα που είπαμε αλλά και σε δουλειές..εδώ και χρόνια εκραζες την κατανομή 3500 grafts σε όλη την έκταση του κεφαλιού που ακολουθούν οι ελληνικές κλινικές και έλεγες πως η σωστή πρακτική είναι να τελειώνει σε μια επέμβαση κάθε ζώνη..το κάνουν εύκολα οι καλές κλινικές του εξωτερικού..και δική σου παρατήρηση αυτή την οποία έχεις πει άπειρες φορες..δεν σε έχω ακούσει να το αναφέρεις όμως πάλι αυτό ..εδώ βλέπουμε τακτική dhi ,αλλά δεν έχει σχολιαστεί καν.ενα παράδειγμα δίνω,έχω πάρα πολλά ακόμα τέτοιου τύπου.καποια στιγμή όποιος θέλει τα συζητάμε..
Και εγώ επαγγελματίας είμαι αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου λέω.το να μπεις τώρα να δεις αυτό το νήμα που σου είπα δεν χρειάζεται καραούλι,στο ίδιο μήκος κύματος είναι όλα τα περιστατικά του..όσο έκανες να μου απαντήσεις ,τόσο θα έκανες να το δεις και να πεις αν συμφωνείς η όχι.μημ κάνουμε την τρίχα τριχιά .απλά είναι τα πραγματα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί ρε χάρη είναι καλύτεροι στην Ελλάδα; Επειδή το λένε μόνοι τους και αυτό αποκαλούνται έτσι ;
Σε αυτό οκ συμφωνώ..δεν έπρεπε ο tol να ξεφύγει.επρεπε να σταματήσουμε εκεί που είπες τέλος.λαθος του.ομως θέλω ειλικρινά να δω μια αντικειμενική άποψη σε περιστατικά τα οποία σε 180-200 τετραγωνικά απλώνονται 3500 grafts.το τελευταίο που ανέβηκε από Αναστασάκη.ειναι η δεν είναι τακτική dhi αυτή?όλα αυτά τα χρόνια σε άκουγα να λες πως είναι λάθος να γίνεται αυτό.θα μπορούσαν να μπουν αυτά τα grafts σε hairline ,α ζώνη,forelock και β ζώνη και να χτιστεί όπως πρέπει και σε δεύτερη επέμβαση να φτιαχτεί το πίσω κομμάτι..φώναζαν τόσα χρόνια στο φόρουμ και εσύ μαζί πως πρέπει να τελειώνει με μια επέμβαση η κάθε ζώνη και να μην ξαναεπεμβαινουμε γιατί στο ίδιο σημείο γιατί δεν είναι ότι καλύτερο και για το δέρμα..εγώ διαφωνούσα με αυτό αλλά πλέον έχω έρθει σε αυτή τη μεριά και συμφωνώ με το σχέδιο αυτό..να τελειώνει σε μια επέμβαση..εσύ έχεις αλλάξει σκέψη σε αυτό?και αν όχι γιατί δεν το αναφέρεις σε αυτά τα περιστατικά που ανεβάζει ο εκπρόσωπος?αν ειναι από αμέλεια και δεν τα έχεις δει οκ,στα τονιζω όμως τώρα ώστε να πεις τη γνώμη σου για όλα αυτά.
Βασικά δεν υπάρχει κανένα πλάνο με μετρήσεις δότριας από την συγκεκριμένη κλινική. Το μόνο πλάνο που έχει η συγκεκριμένη κλινική, αν θεωρείται πλάνο αυτό, είναι να βάζει συντηρητικούς αριθμούς grafts ανα περιοχή, το οποίο δεν αρέσει σε πολλούς καθώς δεν κλείνει ζώνες όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, με αποτέλεσμα να πρέπει να ξανά επέμβεις στην ίδια περιοχή.Προσωπικά ούτε σε εμένα αρέσει η προσέγγιση από τον εκπρόσωπο της κλινικής σε σχεδόν κάθε νέο μέλος που μπαίνει στο φόρουμ για να πάρει μια γνωμη. Νομίζω ότι, όσο διακριτικά και αν αυτή γίνεται, δίνει την εντυπωση ψαρέματος πελατών. Σε γραμμές η κλινική σε εμένα φαινεται τίμια. Δε συγκρίνεται με bergman, medi κλπ... Και ο γιατρός σίγουρα αγαπάει αυτο που κάνει και είναι διαβασμενος. Επισης είναι νομίζω αρκετα συντηριτικος, δε παίζει πολύ επιθετικά. Αυτό σε κάποιους μπορεί να φαινεται ως αδυναμια επίτευξης μεγάλων πυκνοτητων. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ο γιατρός θα μπορούσε να πετυχει αλλα ΔΕ προτείνει μεγάλες πυκνοτητες για λόγους διαχείρισης δοτριας. Σε ότι αφορά το κόστος και τις παροχες, νομίζω ότι η κλινική προσφέρει πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες από αλλες κλινικές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, η αντιμετώπιση είναι περισσότερο ιατρική και ενδεχομένως για κάθε περίπτωση υπάρχει πλάνο,δεν είναι όλα άρπα κόλα. Όμως αυτό δε δικαιολογεί το διπλάσιο η ίσως και τριπλάσιο κόστος σε σχέση με άλλες κλινικές που δίνουν αντίστοιχα αποτελέσματα. Υπάρχει η διαφορά ότι στην κλινική του κ. Αναστασάκη η διαδικασία γίνεται από το γιατρό ενώ στις περισσορες φθηνές κλινικές γίνεται από νοσοκόμες η βοηθούς. Αυτό μαλλον κρατά την τιμή σε πολύ υψηλά επίπεδα αφού ο γιατρός προφανως δουλεύει, δεν κάνει μονο PR πίνοντας freddo στη γραφειαρα του. Προκειμένου να δικαιολογηθεί η τιμή αυτή, υπάρχει μια προσπάθεια παρουσιασης από τον εκπρόσωπο της κλινικής ως κορυφαίας κάτι που προφανώς εξοργίζει κάποια μέλη που έχουν άλλη άποψη περί κορυφαίων κλινικών. Ναι ο γιατρός είναι διαβασμενος, είναι σοβαρός, έχει πλανο,αλλα τα αποτελέσματα της κλινικής δεν είναι κορυφαία δε σε αφήνουν αφωνο, είναι αντίστοιχα άλλων κλινικών και αντίστοιχες θα πρέπει να είναι και οι τιμές. Ίσως λίγο ακριβοτερες γτ σε διαχειριστηκε ο γιατρός και όχι η γλάστρα στο front desk. Αν ο Βεκρης πχ για 2300gt παίρνει 3Κ, άντε να δώσεις στον Αναστασακη μέχρι 4Κ...δλδ 1,7€/gt, αλλά αν μιλάμε για τιμές 6-7 Κ...εκεί ξεφεύγει η κατάσταση από οικονομικής απόψεως. Σίγουρα θα πρέπει να πληρώνεται παραπανω το πλανο και η σοβαρότητα της κλινικής και του ιατρού, αλλά όσο να ναι, είναι παράλογο στην Ελλάδα του 2021 να ζητάει μια κλινική τα ίδια και περισσότερα από κλινικές του εξωτερικού που έχουν αναμονή ίσως και 1 χρόνο για να πάρεις σειρά. Βέβαια ο καθένας μπορεί να ζητάει ότι θελει... ελεύθερη αγορά έχουμε αν έχουν τόσο πολύ ζήτηση καλά κάνουν και ζητάνε αυτά που ζητανε. Αλλά από την άλλη, αν έχουν τόσο πολύ ζήτηση, σα πολύ χρόνο δε τρώνε εδώ στο φόρουμ? Πάντως (ρωτάω δε ξέρω) μηπως το παραπάνω σχόλιο του εκπροσώπου είναι λίγο προκλητικο...? ποιος είναι ο τόσο γνωστός σεφ στο οποίο αναφέρεται? Ποιος είναι αυτός ο Jamie Oliver της ΜΜ που τόσο καιρό αγνοουσαμε...? Και επίσης...το 90% των μελών του φόρουμ που..."έχουμε πάει στα βλάχικα να φάμε"...να περιμένουμε να μας πιάσουν τα στομαχικά μας? Κριμα σε εμάς τους αδαείς και φτωχομπινεδες που δε μπορούμε να πληρώσουμε τον πασίγνωστο σεφ . Αλλα τι να κάνουμε...έτσι είναι η ζωή...δεν είναι όλα για όλους...
Σίγουρα θα πρέπει να πληρώνεται παραπανω το πλανο και η σοβαρότητα της κλινικής και του ιατρού, αλλά όσο να ναι, είναι παράλογο στην Ελλάδα του 2021 να ζητάει μια κλινική τα ίδια και περισσότερα από κλινικές του εξωτερικού που έχουν αναμονή ίσως και 1 χρόνο για να πάρεις σειρά.
1 εβδομάδα ban ο Tol. Σας ζητάει κάτι ο διαχειριστής και εσείς τον γράφετε.
Γιατί είναι παράλογο;
Aφού ο εκπρόσωπος έχει αναφερθεί στους "εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που περνάνε κάθε μήνα την πόρτα της κλινικής" και έτερο μέλος δήλωσε περιχαρής ότι τον ανέλαβαν άμεσα γιατί ακύρωσαν "κάποιοι πελάτες από το εξωτερικό".
Tι;
Δεν πιστεύεις ότι εν έτη 2021 στην Ελλάδα της συνεχούς κρίσης και του κορονοιού,την πόρτα της κλινικής διαβαίνουν 100άδες χαρούμενοι πελάτες πληρώνοντας 3ευρώ/graft;
Δεν πιστεύεις ότι ασθενείς από το εξωτερικό έρχονται στην εν λόγω κλινική για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους;
Μήπως είσαι απλά ένας κακοπροαίρετος πτωχός(φτου φτου,μακριά από εμάς) που τρως μπριζόλες στη λαδόκολλα;
Δεν είναι όλα για όλους τύπε, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους.
Εμένα πάντως με χαροποιεί που παρά τον πόλεμο που δέχεται η εν λόγω κλινική,έχει εκατοντάδες περιστατικά κάθε μήνα.
Συχνά διαβάζω και παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων της από ξένους σε αλλοδαπά forum, που σημαίνει ότι η φήμη της έχει περάσει τα σύνορα και επίσης φέρνει και λεφτά στην Ελλάδα.
Αλλά κλασσικά, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
'Εχουμε και την κάθε φτωχάτζα να γκρινιάζει για τις τιμές,που να δει προκοπή ο τόπος και το κεφάλι μας.