naruto
Well-Known Member
Δεν έχω σκοπό να χάσω βάρος , είμαι στο υγιές 13% λίπος με σημαντική μυϊκή μάζα λόγω γυμναστήριου .κουβέντα να γίνετε όμως .χωρις να θελω να σε ενθαρρυνω η να σε απονθαρρυνω,δικη σου η αποφαση τι θα ακολουθησεις.
τα πιατα το μου τα ειδες,ειναι σχεδον ολα τηγανητα.
ειμαι σκασμενος απο φαγητο ολο το 24ωρο με 4 τετοια την ημερα,πιστεψε με στις 5.000 θερμιδες θα πεις φτανει δεν θελω αλλο.
σε βαθος χρονου απο 24% λιπος θα σε παει στο 12%.
τις αιματολογικες επισης τις ειδες τα τηγανητα δεν επηρεαζουν τους δεικτες υγειας αλλα μονο ο υδατανθρακας.
οι βασικοι δεικτες υγειας ειναι ζακχαρο,προκαλει διαβητη,τριγλυκεριδια προκαλει εμφραγματα και εγκεφαλικα,ορμονες του θυροειδη προκαλει χασιμοτο.ολα τα αυτοανοσα δηλαδη και αρτηριακη πιεση φυσικα,ειναι απαραιτητο το αλατι στην κετο γιατι προκαλει υποταση
Έχω κάνει κάτι επικά cheat days με 4500 θερμίδες κάπα ,κ μπορώ να πω ότι άνετα κατέβαζα άλλες τόσες .η γκρεμλινη μου(η ορμόνη που ελέγχει την όρεξη )είναι συνεχως στα ύψη .δεν έχω αφήσει ποτέ φαι στην άκρη επειδή χόρτασα .με την κετο θα έτρωγα λιγότερα μιας και τα λιπαρά είναι πιο βαριά σε θερμίδες ,οπότε ακόμα χειρότερα .
Είχα δοκιμάσει κετο ,κ δεν είναι για μένα για πολλούς λόγους .
Το γυμναστήριο είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη Ζωή μου ,κ το να μην έχω ενέργεια κ να πέφτουν τα νούμερα μου στα βάρη ήταν ότι χειρότερο .
Άσε που σιχαίνομαι το λάδι στα φαγητά .είπες ότι καταναλώνεις 5 κουταλιές την ημέρα ,εγώ πρέπει να τρώω 5 κουταλιές όλο το χρόνο .