Στο πρωτο μισό σου μήνυμα συμφωνώ απόλυτα ...αναγνωρίζω τι κάνω λάθος και εδώ επίγνωση ότι τώρα μπορεί να είμαι και να φαίνομαι σούπερ αλλά αν συνεχίζω να πιέζω έτσι τον οργανισμό μου δεν θα μου βγει σε καλό γιατί μεγαλώνουμε ....αλλά το να καταργησω υδατάνθρακες ας πούμε από και κλείνεται! Πρέπει να κόψω τους γύρους και να γυρίσω σε σουβλάκια ...να μειώσω ποσότητες και συχνότητα των ντιλιβερι.....να τρώω ένα πιάτο και να σταματάω εκεί το μεσημέρι ....για γλυκά δεν αναφέρω γιατί ευτυχώς δεν με απασχολούν ...δεν τα ζητάω ...μικρά πράγματα που θα κάνουν διάφορα ....μου είναι πολύ δύσκολο να το πάρω απόφαση αλλά πιστεύω ότι θα το κάνω κάποια στιγμή όταν με δω και χαλιεμαι.....
Σε νιωθω, ειναι δυσκολη αποφαση. Γιατι ακριβως ειναι εθιστικοι. Το να κοψεις το τσιγαρο ειναι πιο ευκολο. Υπαρχουν τροποι να το κανεις σιγα σιγα ομως. Υπαρχουν υποκαταστατα (στην αρχη που το εκανα ειχα βρει 300 υποκαταστατα ψωμιου. τωρα που δεν μου λειπει πια ζητημα να κανω 1 φορα τις 15 αμα μου ρθει το ψωμακι που σου πα, η κανα cheat οποτε κατσει. )
Παντως αν εισαι σε καλη κατασταση θα προτεινα απλα να τους μειωσεις....Να κανεις στρατηγικη μειωση γευματων. Πχ στην αρχη αυστηρα 3 γευματα την μερα.Αν πεινας αυξανεις τα καλα λιπη στα γευματα σου. Ετσι κ αλλιως θα ειναι μεγαλυτερα γιατι θα καλυπτεις κ τις θερμιδες των σνακ.Μετα τα μειωνεις σε 2 (το 1 το χωριζεις στα αλλα δυο δλδ)...Και οσο αντεχεις μειωνεις το διαλλειμα μεταξυ τους. Αν το κανεις αυτο σε 1-2 μηνες θα κανεις 16/8 χωρις θεμα. Δεν θα πεινας ενδιαμεσα, θα εχεις καλυτερο focus, θα τρως γευματα μεγαλα που θα σε ικανοποιουν περισσοτερο.. Για μενα ασε τους υδατανθρακες κ αρχισε αυτο που σου λεω. Θα δεις θεαματικα αποτελεσματα πιστεψε με, κυριως στην ψυχολογια σου κτλ αφου σωματικα δεν εχεις θεμα απο οτι καταλαβαινω.