kapa
Μέλος του προσωπικού
το καλο και κακο τωρα σε αυτο το πλανο,επειδη εχω παρακολουθησει την εξελιξη του,σταδιακα θα κοψει την πεινα,θα μειωσεις ποσοτητες απο μονος,στις γυναικες επειδη ειναι ανορεκτικες απο την φυση τους,μονο ο εθισμος στην σοκολατα τις κραταει σε πολλα γευματα φτανουν σε σημειο να τρωνε ενα γευμα την μερα,με αποτελεσμα πολυ χαμηλη προσληψη πρωτεινης το οποιο προκαλει τριχοπτωση.ο ιδιος ο υδατανθρακας ειναι που προκαλει την πεινα.δοκιμασε τον δικο μου τροπο,μην ψαχνω τωρα ερευνες τις εχω διαβασει αλλα εινα παρα πολλες για να τις βρω μια μια.
φαε ομελετα πρωινο με 4 αυγα,2 φετες μπεικον,μια φετα ενταμ,φαε μεσημεριανο η απογευματινο 2 μπριζολες με μαγιονεζα οσο θες,ας ειναι και 3 μπριζολες,φαε βραδινο 3 πανσετες με ταρταρ ετσι για διαφορά,απεφυγε ζαχαρη σε οποιαδηποτε μορφη,ακομα και ζαχαρινης και το αλκοολ.
θα δεις μετα την τριτη μερα την αφυδατωση να ερχεται,την θολουρα,που ειναι σημαδια οτι μπαινεις σε κετωση,αν δεν σου φτανουν τα γευματα να εισαι χορτατος βαλε και τεταρτο γευμα μπριζολες,μην μετρας θερμιδες φαε να εισαι χορτατος,θα εχεις και τα αρνητικα και τα θετικα της κετωσης
το lowcab life https://www.lowcarblife.org/
ειναι ενα γυναικειο φορουμ κετογονικης διατροφης.
τα 2 γευματα την μερα ειναι το ιδανικο για τον αντρα
εδω αναφερει τα γευματα
Πόσα γεύματα την ημέρα στην κετογονική διατροφή και γιατί; (Επιστημονική έρευνα)
Πόσα γεύματα θα μπορέσουμε να έχουμε την ημέρα; Είναι εύκολο να επιλέξουμε πόσα γεύματα θα καταναλώσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας και τι αποτελέσμα...
www.youtube.com
Impact of Meal Frequency on Anthropometric Outcomes: A Systematic Review and Network Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials
ABSTRACT. The relation between meal frequency and measures of obesity is inconclusive. Therefore, this systematic review and network meta-analysis (NMA) set out
academic.oup.com